Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325
Dag 3 i på Planai-bjerget

Dag 3 i på Planai-bjerget

mandag d. 11. januar 2016

- Stilhed før stormen ...

Selvom vi ikke kommer sovende til skisvingene, og selvom VM-pisten godt kan give syre i benene, når man kører den i ét hug, er man alligevel i risikozonen for at tage på hernede. Personalet på Hotel Planai forkæler os massivt. Morgensmadbuffet og eftermiddagskaffe med kagebuffet samt aftensmad med efterfølgende dessertbuffet. Det er et helt overflødighedshorn.

I dag var der gråt og tåget nede i byen fra morgenstunden. Men vi skulle ikke ret langt op med gondolen, før tågen lettede, og der blev rimelig sigtbarhed. Modsat i går var der dog ikke blå himmel og sol over tågen. I stedet lå der et gråt skylag og varslede det, som kommer. Ved 13-tiden begyndte det at sne på toppen, og da vi kørte ned, faldt det som sne et godt stykke ned ad bjerget, mens det først helt nede gik over i regn. Vejrudsigten melder om sne og kulde de kommende dage, og vi glæder os!

 

Inden vi kørte ned, havde vi kørt lidt rundt og trænet teknik og taget et par ture gennem Snow Parken på Planai. Den er god og et fantastisk sted at hænge ud for de unge (og også for de knap så unge).

Når nu vejret ikke helt var med os i dag, var det ikke verdens undergang. Tredje dag plejer at være de, hvor man begynder at kunne mærke det i benene for alvor. Derfor er det godt at tage en lidt afslappet dag, så benene kan restituere og være klar til resten af ugen. Alligevel sluttede vi af med VM-pisten i ét hug … Det er svært at styre sig, når der venter kaffe og kage på hotellet.

 

Læs med i næste blogpost og hør, hvad vi oplevede på dag 4.

 

Mvh.

Morten og Asbjørn
(far og søn, der lever og ånder for skiløbet, eventyret og alle de oplevelser, de kan få sammen).


Kommentarer
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser