Luk menu

Transport til Alperne

Hos Højmark Rejser tilbyder vi skirejser med bus, fly og egen bil, så du kan vælge din foretrukne transportmulighed, når du skal på skiferie.

Der er mange måder at komme til Alperne på, og det er forskelligt, hvordan vi rejser bedst. Derfor tilbyder vi tre forskellige transportmuligheder, så vi kan skræddersy din pakkerejse.

Hopper du på vores 4-stjernede bus kan du læne dig tilbage og nyde turen, og efter en god lur kan du vågne veludhvilet op med udsigt til Alperne og være klar til at spænde skiene på. Læs mere om vores bustur og se opsamlingsplanen her.

Tager du flyet kan du nå Alperne med en kort flyvetur på 1,5 time. Du kan vælge at flyve fra København, Billund eller Aalborg, og når du lander i Østrig eller Italien, holder transferbussen klar og kører dig direkte til din destination. Læs mere om rejser med fly her.

Har du brug for en mere fleksibel transport, så er turen i egen bil helt klart det rigtige valg. I bilen holder du det tempo, som passer dig, og du kan selv vælge, om du vil "køre igennem" eller tage en overnatning undervejs. Læs mere om vores kør-selv-rejser her.