Luk menu

Kør-selv-sommerferie i Wagrain

Østrig er generelt kendt for at være et familievenligt land at rejse i, og du vil opleve at børnenes oplevelser er i fokus mange steder. Det gælder derfor også, når du holder sommerferie i Wagrain, som er et ideelt rejsemål for både familier, grupper, og børn. Det er et sandt ferieparadis, som åbner sine porte - så selv voksne vil stå med store øjne af forundring.

Få en aktiv sommer i Wagrain

Du kan tage flyet direkte fra Kastrup til Salzburg, og nyde din sommerferie i smukke Østrig. Den storslåede østrigske natur er på mange måder skabt til vandring - det er ikke til at komme udenom. Lifte og gondoler tager dig direkte op i terrænet, hvor afmærkede stier og ruter fører dig ud til vidunderlige steder med udsigter, der får dig til at glemme alt i øjeblikket.

Få et gæstekort til Wagrain

Wagrain er en af ​​de smukkeste og mest gæstfrie regioner i hele Østrig, og med et gratis Salzburger Sportwelt gæstekort kan du drage fuld fordel af den herlige bjergverden og dens fulde bredde af rekreative muligheder fyldt med sport, sjov og kultur for både store og små.

Her er masser aktiviteter for store og små

Her kan du bo

Wagrain
Grafenberg Resort SOMMER
  • Ophold
  • 1/4 Pension
  • Turistskat
Wagrain
Hotel Kirchboden SOMMER

Få et tilbud på din sommerferie

Få et tilbud på en sommerrejse

Skriv gerne så mange informationer som muligt. F.eks. antal personer, antal skidage, rejseuge og hvor I ønsker at rejse hen osv osv.