Luk menu

Hotel Abendrot

Hotel Abendrot

Overnat på Hotel Abendrot i Ischgl

Book din skiferie hos Højmark, og bo på det skønne Hotel Abendrot i Ischgl. Hotellet ligger centralt, og du helt tæt på tre hovedlifter, så du hurtigt kan komme ud på pisterne. Byen er hurtigt blevet en utrolig populær skidestination, hvor du kan opleve alt højalpint skiløb til fantastisk mad og afterski.

Vælg Hotel Abendrot som din base i Ischgl

Hotel Abendrot er en af vores egne hoteller i Østrig. Med en helt genial beliggenhed blot 50 meter fra pisten og 50 meter fra gågaden, så er det svært at bo mere centralt i Ischgl. Og derudover bor du i smørhullet mellem de to centrale hovedlifter, Silvrettabahn og Fimbabahn/Pardatschgratbahn, som gør beliggenheden endnu mere unik. Som en mindre detalje kan nævnes at et rullende fortov fragter dig halvdelen af turen til Fimbabahn/Pardatschgratbahn.

Ischgl er - med god grund - hurtigt blevet et af Europas absolut bedste og mest værdsatte skisportssteder. Her er nemlig alt. Du finder højalpint skiløb, pister for enhver type skiløber, fantastisk mad, uforglemmelig afterski og en charmerende tyrolsk bystemning.

Hotel fakta

Lift

250m

Pisten

50m

Indkøb

50m

Skibus

250m

Centrum

50m

Skiudlejning

150m

Internet

Ja

Bar

Ja

Skikælder

Ja

Wellness

Ja

Sauna

Ja

Børnemenu

Ja

Parkering

Ja

TV

Ja

Bad/toilet

Ja

Liftkort

Skiskole

Skileje

Pistekort Ischgl

Webcam

Værelser