Luk menu

Hotel Rosanna

Hotel Rosanna

Besøg Hotel Rosanna i St. Anton, Østrig

En skiferie i St. Anton er for den erfarne skiløber, der vil udfordre et krævende bjergterræn. Fanatikere får lysten styret i skisystemet Ski Arlberg, som blandt andet inkluderer Valluga-bjergets betagende 2.811 meter. Efter sammenbygningen med Zurs, Lech, Schröcke og Warth er det blevet Østrigs største sammenhængende skiområde med 305 kilometer pister. Ved siden af pisterne kan du endda opleve puddersne – og masser af det.

Oplev Hotel Rosanna, en del af vores Alpeffect Hotels

Alpeffect Hotels er fællesnavnet for Højmark Rejsers helt egne hoteller, og Hotel Rosanna er et af dem. Her er der fokus på de voksne, hvor du kan nyde en yderst central placering lige ved gågaden i hjertet af St. Anton. Herfra er der få minutters gang til de to hovedlifter Galzigbahn og Rendlbahn. Du får derfor mulighed for både at være tæt på bylivet samt lifterne.

Hotel Rosanna er et charmerende alpehotel bygget i klassisk rustik stil med masser af bjælker og udskåret træ på både vægge og lofter. Lige fra du træder ind på hotellet, vil du mærke den hyggelige og hjemlige atmosfære, som kendetegner Hotel Rosanna.

Slå jer ned i sofaerne i den hyggelige bar efter en god men lang dag på pisterne, og lad vores venlige personale tage sig godt af jer med lækre drikke.

Hotel fakta

Lift

250m

Pisten

250m

Indkøb

300m

Skibus

250m

Centrum

0m

Skiudlejning

250m

Internet

Ja

Lounge

Ja

Skikælder

Ja

Parkering

Ja

TV

Ja

Bad/toilet

Ja

Liftkort

Skiskole

Skileje

Pistekort St. Anton

Webcam

Værelser