Luk menu

  1. hojmark.dk
  2. / Zauchensee

Zauchensee

Nyd skiferien i Zauchensee

Lige så fantastisk Zauchensee er til ture med børnene, lige så unikt er det til carving og offpiste, i alle afskygninger, for gode skiløbere. Dertil kommer de romantiske vinterlandskaber, hyggelige restauranter og utallige pister i alle sværhedsgrader. Så book din skiferie til Zauchensee i dag, og udforsk alt, hvad byen har at byde.

Udforsk skiområdet omkring Zauchensee

Skiområdet omkring Zauchensee består af i alt 44 kilometer pister i farverne blå, røde og sorte. Pisterne er forbundet af 14 lifter, hvoraf seks er stolelifter, seks er slæbelifter, og de sidste to er en kabelbane og en gondollift. Lifterne og pisterne ligger desuden i 1350 til 2188 meters højde.

I skønne Zauchensee begynder skisæsonen allerede i en af de første uger af december. Det skyldes områdets beliggenhed i 1350 meters højde. Derfra kan du boltre dig i skiområdet helt indtil slutningen af april.

Zauchensee har alt, hvad en skigæst kan drømme om. Der er både brede pister, muligheder for offpiste samt vilde World Cup-pister. Derudover ligger området tæt på den berømte Absolut Park i Flachauwinkl, som er eminent til skigæster med freestyle-behov.

Om destinationen

Byens højde

1365 m

Total

350 km

Højeste skiløb

2176 m

Blå

21 km

Rød

13 km

Sort

3 km

Kabinelifter

4

Stolelifte

6

T-lift

3

Tallerkenlift

2

Rullebånd

1

Funpark

1

Liftkort

Skiskole

Skileje

Pistekort Zauchensee

Webcam

Vores bedste hoteller i Zauchensee

Zauchensee
Hotel Enzian
  • Ophold
  • 1/2 Pension
  • Liftkort
  • Kaffe og kage
  • Guideservice

Modtag et tilbud på din næste skirejse

Skal vi sende dig 2-3 uforpligtende tilbud på din næste skiferie? Vores erfarne rejserådgivere har alle førstehånds erfaring med vores rejsemål.

Skriv gerne så mange informationer som muligt. F.eks. antal personer, antal skidage, rejseuge og hvor I ønsker at rejse hen osv osv.