Luk menu

Sommerferie i Østrig

Oplev Østrig om sommeren

De frodige bjergtoppe, det uberørte terræn og den storslåede natur samler hele familien, og i Østrig er der oplevelser, som I sent vil glemme. I kan rafte, vandre, stå på gletscher-ski eller udfordre jer selv på mountainbike. Østrig er forgyldt med et bjergterræn, der gør det perfekt til en aktiv ferie, som kan samle hele familien om en fælles oplevelse.

Fra en vandretur i den storslåede natur til en spændingsfyldt mountainbike tur, der helt sikkert vil give jer stunder, som I kan grine af og snakke om resten af ferien. Er I ikke til adrenalinfyldte eventyr hele ferien, er der mulighed for en svømmetur i en af de mange rene badesøer i Østrig.

I kan også udforske de mange seværdigheder i det historiske land eller shoppe i Salzburg, der dufter af storby med caféer og kulturoplevelser. Vores egne hoteller i Schladming og Wagrain danner rammerne om en sommerferie i særklasse.

På vores 3 udvalgte hoteller er der mulighed for at overnatte min. 3 nætter eller en hel uge, så I kan forme jeres helt egen sommerrejse. Hvad enten I har lyst til flere uger i Østrig eller vil kombinere jeres rejse ned til det sydlige Europa, med en aktiv ferie for hele familien - så er mulighederne og oplevelserne mange!

Her skal du bo

Wagrain
Grafenberg Resort SOMMER
  • Ophold
  • 1/4 Pension
  • Turistskat
Schladming
Hotel Planai SOMMER
  • Ophold
  • 1/4 Pension
  • Turistskat
Wagrain
Hotel Kirchboden SOMMER

1 spændende nyhed til sommeren 2023

I år tilbyder vi som noget helt nyt en intens uge på Gravel bike med Mads Weidemann.

Et udpluk af de mange oplevelser der venter

Wagrain

Wagrain er perfekt til en aktiv sommerferie for børnefamilier.

Wagrain er en mindre, charmerende alpeby, der ligger midt i SalzburgerLand omgivet af grønne bjergtoppe. De frodige omgivelser giver ideelle forhold til betagende vandre- og cykelture, men det er især de børnevenlige aktiviteter ved Grafenberg bjerget, der gør Wagrain speciel for børnefamilier.

Her kan man tage liften op til en kæmpe naturlegeplads, WAGRAINi’s Grafenberg med klatrestativer, tømmerflåder og forhindringsbaner, der byder på heldagsunderholdning for alle børn og barnlige sjæle.

Schladming

Tag til Schladming og oplev vores eget 4-stjernede hotel, Hotel Planai. Her bliver du hverken skuffet over værelser, wellness-området på øverste etage eller vores All Inclusive Light.

Blot 10 meter fra hotelindgangen ligger liften, der fører op til uberørte landskaber og frodige, grønne bjergtopper. Her er en sand paradis for mountainbikeryttere, og det smukke natur er skabt til vandreture for hele familien.

Der er omkring 300 gletschersøer i området, hvor man kan bade i det rene vand eller ligge på badestole og nyde solen.

Hvad siger andre?

"Vi havde den bedste uge, godt hotel, serviceminded personale, aktiviteter for alle aldre og altid noget at lave uanset vejret! Vi kommer helt sikkert igen, og anbefaler det til alle vi kender! Vi er klart mest til all inklusive pakken, det er nemt med børn! Dejligt man selv kunne vælge ankomst og afrejse dage. Det må i gerne fortsætte med!

Tak for en dejlig ferie"
Læs hvad Karen og flere andre syntes om sommerferie i Østrig, og få deres allerbedste tips.

Få et tilbud på din sommerferie

Få et tilbud på en sommerrejse

Skriv gerne så mange informationer som muligt. F.eks. antal personer, antal skidage, rejseuge og hvor I ønsker at rejse hen osv osv.