Luk menu

Tag på gruppeskirejser med masser af fordele

Tag på skitur i Østrig med vennerne, kollegaerne eller dine medstuderende, og få fantastiske skioplevelser. Rejser I mere end 12 personer sammen, får I en også en lang række attraktive fordele, når I vælger Højmark Rejser.

Skiferie grupperejser

Tag på skitur i Østrig med vennerne, kollegaerne eller dine medstuderende, og få fantastiske skioplevelser. Rejser I mere end 12 personer sammen, får I en også en lang række attraktive fordele, når I vælger Højmark Rejser.

Grupperejser giver ikke kun gode besparelser, men også et specielt sammenhold. Skioplevelserne kan skabe de sjoveste historier, der vil blive fortalt igen og igen til sammenkomster eller over frokosten. Når I bor sammen på en skitur, giver det nemlig en hel speciel hyggestemning, hvor I sammen kan lave mad, spille kort eller tage på afterski.

Hos Højmark rejser mener vi, at gode oplevelser skal deles. Der opstår en helt særlig form for fællesskab, når I sammen kan stå på ski ned af bjerget. Der er også mulighed for at udfordre hinanden, lærer nye tricks og finde de bedste pister, hvor I kan få jer en god snak og et grin. Det kan også være et oplagt sted at lægge nye planer for den næste tur ned ad de velpræparerede piste eller opdage nye pudderskønne offpistruter.

Tag på gruppeskirejse, og styrk sammenholdet i vennegruppen med gode skioplevelser på bjerget, legendariske afterskihistorier og fælles hyggeaftener.

Få glæde af vores grupperabat

Hos Højmark Rejser tilbyder vi en fantastisk grupperabat – nemlig én friplads per 13. betalende gæster. Det vil sige, at hvis I er 13 personer, er gæst nummer 13 gratis. Det kan altså godt betale sig at rejse i store grupper, så alle vennerne kan komme med på skiferie. For firmaer og skoler er det også et eftertragtet tilbud, da gæster nummer 26, 39, 52 og så videre også er gratis.

og derefter nr. 26, nr. 39, nr. 52 og så videre - på grundprisen (grundprisen = ophold, transport samt liftkort) og rejser på ét rejsebevis.

Vær dog opmærksom på, at det er grundprisen, der er gratis. Det vil sige selve opholdet, transporten og liftkortet. I skal også rejse på ét rejsebevis. Desuden gælder grupperabatterne ikke på:

  • Grafenberg Resort i ugerne 1, 2 og 12.
  • Børn på Hotel Planai og Hotel Kirchboden tæller ikke som fuldt betalende.
  • Hoteller hvor børn betaler en enhedspris.
  • Temature.

Modtag et tilbud på din næste skirejse

Skal vi sende dig 2-3 uforpligtende tilbud på din næste skiferie? Vores erfarne rejserådgivere har alle førstehånds erfaring med vores rejsemål.

Skriv gerne så mange informationer som muligt. F.eks. antal personer, antal skidage, rejseuge og hvor I ønsker at rejse hen osv osv.