Luk menu

Skolerejser

Book skiferie-skolerejser hos Højmark Rejser

Enhver skolerejse er tilpasset den enkelte skoles individuelle krav og ønsker. Hos Højmark Rejser stiller vi en verden af muligheder og tilbud til rådighed. Og er der ønsker, vi ikke har mødt før, så ser vi det som vores største ære at opfylde dem. Vores rejser har fokus på de unge elever, hvorfor vi tilbyder en række aktiviteter, der kan prøves på turen.

Inden afrejse er der mulighed for at få en ferierådgiver til at holde et oplæg på skolen. Her er der god mulighed for at sikre, at alle deltagere på skolerejsen er informeret om turen, rejsemålet, skiområdet og så videre. Der er også mulighed for at få vores guide ud for at fortælle om livet som skiguide.

Bemærk venligst, at der skal være minimum 40 deltagere ved oplægget.

Desuden arrangerer vi hvert år en introtur, hvor én lærer har mulighed for at deltage gratis. Der kan dog tilkøbes yderligere pladser på introturen efter behov. På denne tur vil der blive mulighed for på forhånd at udforske mulighederne i skiområdet og byen samt de mange aktiviteter. Dermed bliver det nemmere at planlægge turen, så I får det bedste ud af alle mulighederne i området.

Info om hotellet og link

Aktiviteter

Testimonials

Intro tur

Alkoholpolitik

Oesterreich-Werbung_Christoph-Oberschneider

12 skolefordele

Skoletryghed

Navnelister