Luk menu

Tag kollegaerne med på skitur for firmaer

Sådan en tur kan gøre en verden til forskel, og hos Højmark Rejser hjælper vi gerne med at skabe et skræddersyet tilbud til netop dit firma.

Flere firmaer vælger at tage deres medarbejdere med på en firmaskitur. For det første er det en god måde at vise dine ansatte, at deres indsats er værdsat. For det andet er det en oplagt måde at skabe et godt sammenhold mellem kollegaerne.

Find tid til at arrangere skirejser for hele firmaet

Uanset om det er chefen, der stabler en skiferie på benene, eller om det er en gruppe kollegaer, der ønsker mere socialt samvær i nye opgivelser, så er det altid en god idé med en firmaskitur. Her er der mulighed for at få nye oplevelser i sneen og på pisterne. Desuden er afterskiingen ikke at forglemme, da den også kan være med til virkelig at styrke hele medarbejderstabens sammenhold.

Efter en vellykket skiferie er der fantastiske anekdoter til frokostpausen i mange år. Og de mange gode oplevelser udenfor kontorets fire vægge kan være med til at skabe et helt unikt fællesskab.

Stå på firmaski med kollegaerne, og mærk hvordan I kommer tættere på hinanden. Alle kan være med uanset niveau, så selvom man aldrig har stået på ski før, kan man sagtens få fantastiske dage på bjerget, eksempelvis ved hjælp af vores danske skiskoler. Der er også mulighed for at nyde den vidunderlige udsigt, spise frokost sammen i de traditionelle alpehytter, tage på fælles udflugt i bjergene, se byens seværdigheder eller tage på shoppingtur sammen.

Modtag et tilbud på din næste skirejse

Skal vi sende dig 2-3 uforpligtende tilbud på din næste skiferie? Vores erfarne rejserådgivere har alle førstehånds erfaring med vores rejsemål.

Skriv gerne så mange informationer som muligt. F.eks. antal personer, antal skidage, rejseuge og hvor I ønsker at rejse hen osv osv.