Luk menu

Import Text

Live webcam | Følg forholdene på rejsemålet fra din computer, tablet eller smartphone

På denne side kan du følge dit rejsemål, live helt oppe på toppen. Alle webcambilleder bliver jævnligt opdateret hver dag, hvilket giver et "her og nu" billede af, hvilke forhold, der er på pisterne. Dette giver dig derfor mulighed for, at følge med hjemmefra inden afrejse, men altså også når I er kommet frem på rejsemålet. Det er nu muligt at vide præcis, hvilket udstyr der skal pakkes hjemmefra, samt hvilket udstyr du skal have med på bjerget, for at tilpasse dig vejrforholdene. Hvis du ønsker at se flere og større billeder af livewebcams, skal du blot klikke på rejsedistantions overskrift.

Se live webcams fra

Wagrain

Wagrain er danskernes absolut fortrukne skisportsdestination. Derfor står vores danske guider hver uge klar, med picnic i de idylliske omgivelser, oppe i området til vores gæster. Toppen af Grafenberg giver overblik over hele området samt direkte adgang til St. Johann via den store G-link lift, der kører på tværs af dalen. Denne mulighed giver utrolig mange pistekilometer blot ved en liftetid på 6 minutter. Her på siden kan du se live webcambilleder fra toppen af Grafenberg, hvilket giver et "her og nu" billede af forholdene direkte fra området. Wagrain er som skræddersyet til børnefamilier med deres mange pistekilometer der udfordrer alle skiløbere trods niveau. Hvis man rejser til Wagrain er Grafenberg Alm klart et besøg værd. Den populære og idylliske restaurant, som er perfekt placeret, skaber rammerne for den perfekte middagsmad med massere af østrigsk alpestemning. Byen Wagrain har en utrolig hyggelig stemning, med masser af caféer og restauranter.

Læs mere om Wagrain he

Obertauern

Obertauern giver dig mulighed for højt skiløb, så vores live webcams fra Obertauern viser sneklædte pister fra starten af november og helt til slutningen af maj. Et område der udfordrer de adrenalinsøgende skiløbere, med trang til fede freeride/offpist muligheder. Tager du til Obertaurn skal afterskistedet Lützeralm opleves, med den helt rigtige stemning, som du kender det fra Alperne. Obertauern byder også på alternative aktiviteter i løbet af din ferie, med snowbike hvor man på en cykel lignende kælk fræser ned af pisten, hvilket vil være en uforglemmelig oplevelse ud over det sædvanlige.

Læs mere om Obertauern he

Zell am See

Når der er sagt Zell am see, er der både sagt pister i verdensklasse og uanede mægter af shopping muligheder. Zell am See byder på på 136 km sneklæde pister til alle niveauer, også til den kræsne skiløber, der ønsker at udfordre sig selv. Hvis webcambillederne ikke ser for gode ud hjemmefra, byder Zell am See på en gletsjer, hvor vejret kan være helt anderledes og med snegaranti året rundt. Hvis du er kommet afsted med en skinørd og blot vil lave noget andet end at stå på ski, byder byens gågade på uanede mængder af shopping muligheder og massere af caféer, barer samt restauranter. Hvis du kommer til Zell am See er den legendariske afterskibar Schnaps Hans bestemt et besøg værd, hvor du kan nyde en kold drink eller Weißbier i de helt rigtige omgivelser.

Læs mere om Zell am See he

Schladming

Schladming er de krævende østrigers favorit skisportdestination, hvilket vidner om et område med pister i verdenklasse. Det er altså et område lidt ud over det sædvanlige. Tager du på skiferie, for at få noget af verdens bedste skiløb, er Schladming stedet at besøge. Vil du prøve kræfter med de pister verdens bedste skiløbere konkurrere på, er der her, rig mulighed for at teste det på Schladmings World Cup Piste. Derudover giver de andre bredde og lækre pister mulighed for lange og brede sving - også for nybegyndere og børn. Prøv blandt andet den fantastisk bredde pist på Planai bjerget. Når pisterne lukker, er der rig mulighed for at shoppe i den hyggelige by, samt slå sig løs på det berømte afterskisted Tenne. Man har ikke været i Schladming, hvis man ikke har været på Tenne, for at opleve den unikke stemning.

Læs mere om Schladming he

Bad Gastein

I Bad Gastein kan du opleve ekstraordinært natteliv med masser af liv i byen. Derudover vil Bad Gastein danne rammen for en skiferie du sent vil glemme, rent skimæssigt. De mange pistekilometer og niveauer i alle farvekategorier tiltrækker mange danskere hvert år. Hvis vejret ikke er for godt, kan man tage nogle ture på de brede pister på gletsjeren Sportgastein, som du kan følge time for time på vores live webcams. Den ungdommelige appeal skaber en ubeskrivelig atmosfære i den østrigske alpeby. Byen er dog meget mere end fest og ballade, da byen også har et fantastisk flot vandfald, der er en gåtur værd i den kuperede og idylliske bymidte.

Læs mere om Bad Gastein he

Saalbach

Saalbach er yderst kendt for sine lange og brede røde pister, hvor man frit kan bolte sig på, dog byder rejsedestinationen på langt mere end det. Saalbach er indbegrebet af østrigsk skiparadis. Restauranterne nede i byen er bestemt et besøg værd, så vil du smage på Østrigsk madkultur er Saalbach bestemt et rejsemål for dig. I Salbaach vil køtiden til lifterne være begrænset, da deres moderne og effektive liftsystemer kan håndtere mange mennesker; også i højsæsonen. Efter en lang dag på ski er det legendariske afterskisted Hinterhag bestemt et besøg værd. Bylivet og stemning om aftenen er unik og fås kun i Østrig.

Læs mere om Saalbach he

St. Johann

St. Johann er en af vores gæsters absolutte yndlings rejsemål. Dette skyldes blandt andet at St. Johann ligger i hjertet af det enome Sportwelt Amadé. Rejser du til St. Johann er mulighederne ud over skiløb også store. Det er en meget historisk by med blandt andet den seværdige domkirke Pongauer Dom, som bestemt er et besøg værd for de historie interesserede. St. Johann er yderst populær blandt vores skolerejsende, da skiløbet i St. Johann er noget helt specielt. Hvis vejret ikke ser for godt ud på vores live webcams, kan I planlægge dagen anderledes, da mulighederne er store. I kan eksempelvis tage til Bischofshofen, hvor den nærmest legendariske skihop-bakke ligger. Synet af denne ernorme bakke gør det næsten umuligt, at forstille sig at nogen frivilligt kører ned af den. Hvis i rejser tidligt på sæsonen er der ice Speedway i januar, hvilket er en unik og anderledes oplevelse I sent vil glemme.

Læs mere om St. Johann he

Zauchensee

Zauchensee bliver ofte omtalt som Skiamadé’s perle, og en perle er det. Fantastisk skiområde med masser af muligheder. Den lille og hyggelige landsby syner ikke af et stort område, men de har masser at byde på. Man kan prøve kræfter med den halsbrækkende world cup piste, som nogen af verdens bedste styrtløbere konkurrerer på, så her kan du altså udfordre dine skievner optimalt. Er du ikke til konkurrencepister byder området på pister i alle sværhedsgrader, om du er til lange blå pister med god plads eller sorte pister der udfordrer dine evner. Er du til hop og leg er der også en yderst sjov og udfordrende snowpark i Zauchensee, så hvis du skal hygge dig i parken, så slå et sving forbi Absolut Park i Flachau Winkl. Områdets beliggenhed er også optimal for de mere eventyrlystne, da en dagstur til Wagrain, Flachau eller St. Johann vil være muligt. Men husk og tjekke op på de andre områders webcambilleder her på siden, inden du tager afsted så du udnytter din skiferie optimalt.

Læs mere om Zauchensee he

St. Anton

Har du sagt St. Anton har du også sagt freeride og udfordrende pister. Området er optimalt for skinørder, der bare elsker godt skiløb og at udfordre sig selv. St. Anton er en del af Østigs største sammenhængende skiområde Ski Arlberg, hvilket giver muligheden for at udforske mange forskellige områder og pister på blot en ferie. Området er bestemt et sted der kan opleves mange gange, da mulighederne er så store, at man umuligt kan nå alt på en gang. St. Anton har blandt andet en lift der går helt op til +3.000 meter, hvilket er optimalt sidst på sæsonen, men også hvis der er tung sne længere nede. Se blandt andet de fantastiske live dronebilleder på St. Antons webcambilleder her på siden, de taler nærmest for sig selv. Når skiene er sat på standby til næste dag, kan man slå sig løs på det kendte afterskisted Mooserwirt, hvor et hav af fantastiske og uforglemmelige skidage er blevet afsluttet med maner.

Læs mere om St. Anton he

Ischgl

Ischgl er, med god grund, hurtigt blevet et af Europas absolut bedste og mest værdsatte skisportssteder. Her er alt. Høj alpint skiløb, pister for enhver type skiløber, fantastisk mad, uforglemmelig afterski og en charmerende "tyrolsk" bystemning. Skiløb foregår mellem en betagende 2872 moh ned til 1377 moh og består af højkvalitets pister og næsten uendelig off-piste for dem, der ønsker at vove sig udenfor markeringerne. Læs mere om Ischgl he

Canazei

I Canazei kredser fokus hovedsagelig omkring bjergene og skiløb, men her er nu meget mere end det. Byen har den helt rigtige italienske, på een gang hyggelige og lidt "dovne" stemning. Det gør livet i byen til ren afslapning. Afterskien kan selvfølgelig godt være hektisk, med gang i den og høj musik, ligesom nattelivet. Men man kan som alternativ sidde på en fortovscafe og nyde et glas vin, inden man går ud og spiser... italiensk, naturligvis. Læs mere om Canazei he

Livigno

Livigno er det perfekte sted for børnefamilier, som mener, at skiløbet skal leges og læres - og hvor det indre legebarn kommer frem hos de fleste. En skiferie i Livigno byder på masser af solskinstimer, afslappet livsstil, lækkert naturreservat og en toldfri status, som viser sig på prisniveauet i butikker, restauranter, cafeer mv. Livigno har status af toldfrit område pga. sin isolerede beliggenhed. Læs mere om Livigno he

Kunne du tænke dig en masse fordele og dugfriske tilbud før alle andre? Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det vil bringe dig foran i køen, i jagten efter den bedste skiferien, da du som den første for tilbudet tilsendt til din mailboks og mulighed for at book før alle andre til næste sæson. Derudover vil du få skirelevante nyheder, som komplet pakkeliste, træningsprogram og meget mere. Ydermere vil nyhedsbrevet give dig mulighed for, at få knivskarpe tilbud på det nyeste skiudstyr tilsendt. Du vil altså komme foran i køen og få meget mere foræret direkte i din mailboks. Du kan naturligvis altid afmelde dig vores nyhedsbrev, men hvem ønsker ikke at komme foran i køen når den perfekte skirejse skal planlægges?   Hvis du ønsker at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot udfylde nedenstående formulare