Luk menu

Dansk skiskole i Østrig og Italien

Giv børnene den bedste skioplevelse med dansk skiskole

Vores danske skiskoler byder på dansktalende skiguider, legekammerater på samme niveau og fokus på sjov i sneen. Det er blandt andet med til at sikre en endnu bedre familieferie.

En dansk skiskole giver de bedste forudsætninger for god skilæring. Vores erfarne, dansktalende skiguider giver en tryghed, når børnene kan forstå instrukserne på bjerget. Det giver den bedste læring, og børnene får dermed mest muligt ud af deres tid i skiskolen. Her lærer de alle de grundlæggende teknikker, så de kan svinge, få fart på og plove på de små bakker sammen med en masse andre børn.

Det kan være svært at lære at stå på ski, og her kan en skiguide gøre en stor forskel på få timer, som kan give børnene succesoplevelser på bjerget. De gode oplevelser gør det sjovt at lære at stå på ski, selvom det kan være hårdt. Skiskolen giver derfor ikke kun de vigtige teknikker, men også lysten til at blive ved. Og mange børn glæder sig faktisk til at vise familien alt det, de har lært på skiskolen.

Skiskole i Østrig er ikke kun for børn, da der også er mulighed for at voksne kan få timer med en af vores danske skiinstruktører på bjerget. Flere af vores destinationer tilbyder timer i både ski og snowboard. Det kan være alt fra begynderniveau til voksne, der har stået på ski i flere år, men er kørt fast i en rutine, og har brug for udvikling på bjerget.

Modtag et tilbud på din næste skirejse

Skal vi sende dig 2-3 uforpligtende tilbud på din næste skiferie? Vores erfarne rejserådgivere har alle førstehånds erfaring med vores rejsemål.

Skriv gerne så mange informationer som muligt. F.eks. antal personer, antal skidage, rejseuge og hvor I ønsker at rejse hen osv osv.