Yoga retreat i de Østrigske Alper

 

Forkæl dig selv med et yoga retreat i Alperne og find roen i den fantastiske natur. Med Schladmings bjerge i baggrunden vil du over fire dage lære Yin yoga disciplinen at kende, og du vil gå fra retreatet med fornyet energi og velvære i krop og sind.

 

På retreatet vil du arbejde med Yinpower principper, som handler om, at styrke din evne til at holde fokus, få jordforbindelse og give ro. Det vil øge din evne til at restituere, forbedre din søvn, forbedre din fordøjelse, forebygge skader og behandle ømme muskler. Med en regelmæssig Yin yoga praksis vil din naturlige Yinpower øge kroppens naturlige behov for ro, som vil give dit fysiske og psykiske overskud et boost. Yin yoga vil være ren selvforkælelse for din krop og dit sind.

I Yin yoga arbejdes der med Yinpower, hvor enkle yogastillinger sættes sammen, så de udgør en unik heling og styrkelse af krop og sind. På dette retreat kombinerer vi Yinpower med Alpernes fantastiske natur, som kan hjælpe dig på vej til at finde ro.

Har du problemer med søvnløse nætter, smerter i ryggen, piskesmæld, nedsunken forfod, stress, hovedpine, fordøjelsen, løberknæet eller… Så er Yin yoga helt sikkert noget for dig!

 

Danmarks førende Yin yoga specialist

Når du deltager på vores yoga retreat i de Østrigske Alper er du i gode hænder hos Kristine Rost, som er Danmarks førende Yin yoga specialist. Igennem de sidste 12 år har Kristine afholdt retreats i ind- og udland med målet om at afhjælpe smerter i kroppen og finde den naturlige overlevelsesevne og styrke, som kroppen har.

 

Yin yoga med Kristine er for alle med en krop. Det betyder, at selvom du er ny på måtten – til Yin yoga eller yoga generelt – så kan Kristine med sine mange års erfaring skabe et rum, hvor du føler dig tryg på retreatet. Det gælder både, om du er mand eller kvinde og ung eller gammel. Har yoga længe været en del af din ugentlige rutine, så kan Kristine helt sikkert også udfordre og rykke dig til næste niveau.

Alle uanset niveau går fra retreatet med redskaber til fremtidig fokus.

 

 

Praktisk information og priser

 

 

Her skal du bo

Hotel Planai i Schladming

Hotel Planai er et af Højmark Rejsers Alpeffect Hotels – vores egne hoteller i Østrig. Det vil sige, at vi kan garantere mere end blot en fantastisk beliggenhed. På vores Alpeffect Hotels kan du nemlig se frem til et dejligt værelse samt god mad.

Når du træder ind ad dørene hos Hotel Planai i Schladming, kan du opleve moderne og lyst indrettede værelser. Uanset hvilken værelsestype, du skal bo på, kan du forvente gulvvarme på badeværelset, TV, safebox samt hyggehjørne med bord og stole. Vores badeværelser er udstyret med bruseniche, håndklædetørrer, hårtørrer og makeup-spejl. Hårshampoo og balsam forefindes.

Læs mere her

 

 

Priser

Periode
Fra den 2-7 juni 2023

Pris pr. person i et delt dobbeltværelse:

Kør selv: 7.500,- pr. person.

Tillæg for enkeltværelse

Kr. 1.000,- pr. person.

Tillæg for fly inkl. Transfer t/r

Kr. 3.000,- pr. person inkl. 20 kg in-checket bagage og 5 kg håndbagage.

Fly Billund-München
Udrejse 13.10-14.45 – hjemrejse 21:50-23.20

Fly Kastrup-München
Udrejse 12.50-14.25 – hjemrejse 21.40-23.15

Transfertiden er ca. 2½-3 timer

Prisen inkluderer:

  • 5 nætter på 4-stjernede Hotel Planai
  • 1/2 pension som hovedsageligt består af plantebaserede måltider
  • 4 dage med 2x2 timers yoga sessions
  • Guideservice
  • Summercard til oplevelser i Schladming området

Rejsen er eksklusiv:

Drikkevarer
Eget yoga-udstyr skal medbringes (det er muligt at medbringe yogamåtte som håndbagage)

Program

Alle 4 dage vil have samme program:

07:30 - 09:30

Yoga session

09:30 - 11:00

Brunch

11:00 - 15:30

Freetime

15:30 - 17:30

Sen frokost/Tidlig aftensmad

17:30 - 19:00

Freetime

19:00 - 21:00

Yoga session

Der tages forbehold for ændringer.

Bestil din plads på yogaturen her

Indsæt din adresse her
Oplysninger om post nr. og by
Venligst udfyld med dit teleton nr.
Angiv antal deltagere her97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser