Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på

Højmarks Schladming /

Se hoteller og priser

Pistefakta
  50 km blå pister
  100 km røde pister
  17 km sorte pister
Destinationsfakta
Byens højde:
745 m
Højeste skiløb:
2700 m
Længste nedkørsel:
8 km
Total pistelængde:
167 km
Langrend:
20 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
87
Liftkap. pr. time:
89400
  • 2 Storekabinelifter
  • 5 Kabinelifte
  • 15 stolelifte
  • 65 T-lifter

- Kåret til Europas bedste skiområde

Du møder mange østrigere i Schladming - de kræver det bedste, og det får de! Schladming er flere gange kåret til Europas bedste skiområde, og det kan vi godt forstå. Schladming har det hele - og lidt til.

Skiferie Schladming - fantastisk skiløb og sprudlende by

I Schladming trives alle, der elsker skiløb. Det moderne skiområde i Østrig tiltrækker både eventyrlystne børn og unge og deres forældre samt seniorer. 

Schladming er et velkendt navn for mange, efter at stedet var vært for VM i Alpin Ski i 2013. Her kan du stå på ski på de samme pister, som stjernerne konkurrerede på.

Ønsker du at få en stor oplevelse, så gå ikke glip af Dachstein-gletsjeren. Den ligger i 2700 meters højde, og der er en fantastisk udsigt derfra.

Skifakta
  - 50 km blå pister
  - 100 km røde pister
  - 17 km sorte pister

Schladming står for skiløb i Weltklasse. De fire sammenhængende bjerge - Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm - sikrer dig masser af udfordringer på alle niveauer på din skiferie Schladming.

 

Det er bestemt ikke kun skifreaks, der har glæde af Schladming. Der er også fantastiske muligheder for både børn og nybegyndere. Her finder man nemlig også de brede "boulevarder" og hyggelige blå skovstier.

Schladming er vært for en afdeling af den alpine World Cup den 26/1 i 2016. Det plejer at tiltrække tusindvis af fans og entusiaster. Stemningen er unik, når Night Race, som det kaldes, løber af stablen, og tusindvis af tilskuere ser slalom-eliten køre med uhørte hastigheder ned ad Planai-bjerget og ende i et oplyst inferno i bunden.

I skiområdet ligger flere meget populære snowparks, der er værdsat af både snowboardere og skiløbere. Der er masser af rails, sliders og kickers for enhver smag. På gletscheren Dachstein finder man en af Europas bedste parker.

Alle, der ikke har fået nok skiløb for en dag, og som vil have det maksimale ud deres skiferie, kan fortsætte på Hochwurzen, hvor de tre km lange pister kan give dig de ekstra timer på skiene. Her er der åbent om aftenen. Du kan spørge din guide i Schladming om, hvordan du nemmest kommer dertil.

På samme bjerg kan du også opleve en af ​​Østrigs længste kælkebakker. Hop op på slæden og kælk ned i fuld fart.

I denne sprudlende og charmerende vintersportsby har du alt, hvad du behøver, inden for gåafstand. Mange af vores hoteller i Schladming har også en god placering, der giver dig mulighed for at stå på ski direkte til og fra hotellet.

Byen Schladming

Schladming er by med en helt unik stemning. Her finder du masser af charme og ægte østrigsk hygge kombineret med gode indkøbsmuligheder, spisesteder og pubber - og så ligger mange af hotellerne i Schladming, så du har mulighed for at stå på ski direkte til og fra hotellet. Schladming har også en svømmehal kun fem minutters gang fra Højmarks eget Hotel Planai.

Eget bryggeri
Ikke kun skiløbet er i verdensklasse her. Afterskiingen er rangeret som en af ​​de bedste (og største) i Europa. Det berømte Hohenhaus Tenne er en fem-etagers bygning, der kan huse hele 3000 party-gæster! Her får du en oplevelse af ægte østrigsk samvær i form af skummende øl, Lederhosen og velkendt afterskiing-musik.

Byens egen øl er i alle fadølshanerne på alle byens restauranter og barer. Har du lyst til at smage den og prøve flere forskellige sorter, kan et besøg i landsbyens eget bryggeri klart anbefales. Hør din guide i Schladming, om der kan arrangeres en tur dertil.

 

Samlet bedømmelse: 3,9 af 5 Baseret på 1745 svar

Inspirationsvideo om Schladming

Vælg skiferie Schladming, hvis du vil have:

  • Østrigs største afterski
  • Sprudlende by og ægte østrigsk gæstfrihed
  • Ophold på Hotel Planai, som ligger lige ved liften
  • Garanti for DANSK skilærer til alle nybegynderbørn

Schladming er et perfekt valg for dig, der elsker skiløb og er på udkig efter en komfortabel skiferie.

SE ALLE HOTELLER I SCHLADMING Få hele overblikket

Populære hoteller i Schladming

Der er ingen populære hoteller

  • Filtre: