Kom på skiferie med en afbudsrejse

Oplev de populære skisteder i Østrig og Italien

Går du og drømmer om at tage på skiferie med hele familien? Måske vil du gerne afsted som par? Uanset hvordan du drømmer om at komme på skiferie, så er de østrigske Alper og italienske Dolomitter værd at opleve. Med Højmark Rejsers ski-afbudsrejser kan du komme til disse kendte skiområder. Og du har endda mulighed for at komme afsted på en enestående skiferie til en særligt favorabel pris.

Se seneste vejrudsigter her:

Kilde: ZAMG/Bergfex

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...


Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier.

Udfyld formularen herunder og modtaget et skræddersyet tilbud, ud fra dine helt egne rejsedrømme.


Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

Derfor skal du vælge en afbudsrejse hos Højmark Rejser

Hos Højmark Rejser er vi selv helt tossede med at stå på ski. Derfor har vi også god forstand på, hvad der er med til at gøre en skiferie helt særlig. Når du benytter dig af vores afbudsrejser, kan du altså benytte dig af vores store ekspertise inden for områder, hvilket hurtigt kan komme dig til gode. 

Vi har fokus på høj kvalitet og god tryghed for hele familien. Det opnår vi blandt andet gennem vores personlige service og rådgivning under hele skirejsen. Desuden råder vi over vores helt egne Alpeffect Hotels, hvilket også er med til at sikre, at vi kan give en fantastisk ferie med skønne oplevelser og minder. 

Når du booker hos os, så kan du glæde dig over, at vores priser er inklusiv indkvartering, liftkort og enten halv- eller kvartpension. Du behøver dermed ikke frygte, at du skal betale for et dyrt hotel oveni. 

Vi har hoteller på flere attraktive skirejsemål, som du kan vælge imellem. 

Sagt med andre ord er der mange gode grunde til at finde din næste billige skiferie hos Højmark Rejser.

 

Find din næste skirejse som restplads

Vil du gerne til Italien eller Østrig? Begge lande har fantastiske pister, som du helt sikkert vil elske at suse ned af. Men selv hvis du ikke er helt sikker på skiene endnu, så kan du få en god ferie hos os. Vi har danske skiskoler, der kan hjælpe børn såvel som voksne med at få det meste ud af deres tid på de sneklædte bjergsider.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at komme på gode last-minute skirejser. Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde din næste afbudsrejse til et populært skiområde som eksempelvis Gastein, Canazei eller Saalbach. Du får det fulde overblik over vores afbudsrejser og restpladser til skiferier lige her på siden. Og alle rejser du finder her er med god rabat, så du får råd til meget mere af alt det sjove.

 

Kom på en skøn skiferie uden at bruge mange penge

Der er forskel på, hvordan folk foretrækker at tage på skiferie. Af den grund synes vi, at du skal have lov til at vælge din foretrukne rejseform. Vælg mellem den klassiske kør-selv skiferie og den nemme busløsning. Eller overvej den komfortable og hurtige løsning, hvor du rejser med fly. 

Find billige afbudsrejser hos Højmark Rejser, og vælg mellem flere spændende destinationer. Når du kan spare penge på selve rejsen ved at tage på usolgte skirejser med kort varsel, så får du lidt mere luft i budgettet. Det betyder, at du eksempelvis kan tage lidt mere ud at spise på smagfulde og romantiske restauranter. Eller hvad med at tage på shopping? Flere af vores hoteller ligger nemlig nær bylivet, så du let kan udforske gågader, hyggelige caféer og meget mere.

 

Find den rette skirejse for dig

Leder du efter et last-minute tilbud uden særlige krav, så er det nemt at komme på skiferie. Men hos Højmark Rejser hjælper vi dig gerne, så du får den bedst mulige ferie. Måske skal du afsted med kæresten for første gang? Så kan vi hjælpe med skirejser for par, hvor I virkelig kan nyde hinandens selskab, men stadig suse ned af pisterne.

Er det hele familien, der skal afsted? Så kan vi også her hjælpe med at finde hoteller, hvor der er fokus på de mindste i familien. Ligeledes kan en herretur til Alperne have gavn af at blive placeret på et hotel, hvor der er knapt så mange børnefamilier.

Kontakt Højmark Rejser, og fortæl os om netop dine behov og ønsker. Vi har mange års erfaring, hvilket gør os i stand til at sammenstrikke nøglefærdige løsninger. Dermed bliver det ikke nemmere at komme på skiferie, hvor du kun skal bekymre dig om ren afslapning og ømme muskler efter hurtige og sjove dage på de sneklædte pister.

 

Brug rejsesøgeren til at finde en skiferie i særklasse
eller
ring 97 325 325

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser