Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Skiferie med små børn

Skiferie kan være en fantastisk oplevelse for de helt små, og hos Højmark har vi fokus på at give børnene den bedste skistart med magiske vinteroplevelser for hele familien. Vores børnevenlige destinationer er ideelle for småbørnsfamilier, der har brug for sne, hygge og familietid i magiske rammer.

 

Skiferie er familietid

Skiferie med baby og små børn giver tid til familien, hvor I kan nyde hinanden i idylliske omgivelser. Mange børnefamilier vælger at tage på skiferie med bedsteforældre eller andre børnefamilier, så man kan skiftes til at stå på ski et par timer, og samtidig have en masse kvalitetstid med de små børn med gåture i det friske luft, bygge snemænd og sjove kælketure på de små børnebakker.

 

Dansk skiskole

Alle vores destinationer har dansk skiskole, hvilket giver børnene en tryghed, når de skal stå på ski for første gang. Vores professionelle skiguider tager hånd om børnene, der samtidig kan have en sjov dag i sneen sammen med mange nye feriekammerater.

Det er en speciel oplevelse at se sine børn tage sine første skiskridt, og på skiskolen kan de lære alle grundelementerne i skiløb, der giver den bedste start på skilivet.

Skiskolen giver også forældrene et par timer alene til voksentid på bjerget, så der er gode muligheder for at få kørt en masse pistekm., selvom man er på skiferie med små børn. Mange destinationer har børnebakker og skiskole centralt på bjerget eller i bunden af bjerget, så ofte kan man køre på gode piste- og offpistruter i nærheden af børnebakken, så man undervejs kan holde øje og se glæden i øjnene hos de små, stolte, nye skiløbere. 

Skiferie med børn er en aktiv ferie, der samler familien i hyggelige stunder. En skitur er mere end at stå på ski, da mange af vores familievenlige destinationer både har udendørs og indendørs børneaktiviteter hele ugen, der skaber uforglemmelige vinteroplevelser. I kan blandt andet komme på skiferie med vores sneglade maskot, Elliot, der elsker sne, ski og legende børn. 

Der kan være mange store overvejelser, når man skal på skiferie med babyer og små børn. Vi kender destinationerne, og vi forstår småbørnsfamiliernes behov. Vi sidder derfor klar til at hjælpe og guide jer med at finde den bedste skiferie til lige netop jer med børn, så har I spørgsmål til for eksempel rejsen, destinationen, hotellerne, aktiviteterne eller skiskolen, er I altid velkommen til at kontakte vores erfarende skirejsekonsulenter til en uforpligtende snak om jeres skimuligheder.

Bemærk: Vores tilbud om skiskole gælder kun for gæster, der rejser med Højmark Rejser. Det gælder alle destinationer.

 

Højmark anbefaler

{{travel.sitename}} eget hotel
  • {{usp.text}}
  • God placering
  • God morgenmad
  • 3-retters middag eller buffet
  • Sauna
  • Gratis WiFi

{{travel.name}}, {{travel.destinationname}}

{{travel.board.label}}
  • {{usp.text}}

{{travel.roomdescription}}

DKK {{(travel.price - travel.discountprice) | number:0}},- DKK {{travel.price | number:0}},-
Pris pr. person: DKK {{travel.priceperperson | number:0}},-
Prisen inkluderer:
  • {{service}}
Fjern fra favoritter
Tilføj til favoriter
Personer
{{(person.adult ? 'Voksen' : 'Barn') + " " + person.suffix}}
Standard pris
DKK {{person.price | number:0}},-
Pris pr. person
DKK {{person.price | number:0}},-
Totalpris
DKK {{travel.price | number:0}},-


Hvornår skal rejsen betales?
Depositum på 1.400,- pr person skal betales indenfor 1 uge efter booking.
Restbeløbet senest 40 dage inden afrejse.
Ved bestilling mindre end 40 dage før afrejse, skal hele beløbet indbetales inden 3 dage.

Der er ingen udvalgte hoteller
97 325 325 Min billet
Højmark Rejser - Skiferie i særklasse