Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

 

 

We care for the mountains

Det seneste årti har været den varmeste periode i vores historie og 2016 slog alle rekorder og blev det varmeste år, som nogensinde er målt. 

Den store forandring i vores klima, har i så stor en grad påvirket vores klode og allerede nu ser vi skræmmende beviser i form af havisen som smelter hurtigere, vandstanden som stiger markant og temperaturer som fortsat stiger. Det ustabile klima har en stor påvirkning på vores vintre og vi kan allerede se, at vores vintre bliver kortere og kortere.

Lige nu er vi så heldige, at vi har muligheden for, at vi kan bekymre os om, hvordan den store klima forandring påvirker vores udendørsindustri. Protect our winters er en miljø organisation, som har til formål at skabe opmærksomhed og bekæmpe klimaændringerne igennem fælles projekter, fortalere og uddannelser inden for klimaforandringer. Fortalere og skaberne af Protect our winters er skiatleter og sne- og ski entusiaster fra hele verden, som sammen kæmper for vores vintre igennem synlighed, demonstrationer og fordrage. Ligeledes gør de en stor indsats for at få unge mennesker til, allerede i en tidlig alder, at være bevidste om forandringerne, og motivere dem til at handle og kæmpe for vores planets og bjergenes fremtid.

 

Hvad kan du gøre?

Her hos Højmark Rejser ønsker vi at støtte op om denne organisation og være med i kampen, om at beskytte vores planet og vores fantastiske vintre. Vi vil derfor opfordre alle jer gæster, til at aflevere jeres liftkorter på jeres sidste dag af skiferien til jeres guide. Vi har hos Højmark Rejser valgt, at for hver liftkort der aflever, doneres der 50 cent til Project our Winters. På denne måde har I mulighed for at være med i kampen om vores smukke vintre og vores fantastiske bjerge, som gør det muligt fortsat at få sit livs oplevelse på pisterne.

 

Lad os hjælpe hinanden og kæmpe for vores bjerge og vores vintre. Vi ønsker alle at have det sjovt i sneen og på pisterne, i mange år endnu.

Vi støtter Protect our Winters lokale østrigske datterselskab.
Dette er en del af STG RRP (SkiTravelGroup Rescource Reduction Programme)
We Care for the Mountains!

Du kan læse meget mere om Protect our Winters her.

 

Aflever dit liftkort til en af dine guider, og lad os sammen beskytte vores fælles vintersport.

 

 

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser