Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på

Højmarks Canazei /

Se hoteller og priser

Pistefakta
  331 km blå pister
  737 km røde pister
  152 km sorte pister
Destinationsfakta
Byens højde:
1460 m
Højeste skiløb:
3250 m
Længste nedkørsel:
13 km
Total pistelængde:
1220 km
Langrend:
80 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
458
Liftkap. pr. time:
14546
  • 72 Kabinelifte
  • 185 stolelifte
  • 200 T-lifter

- Storslået skiløb og masser af aktiviteter

En skiferie i Canazei er lig med hygge, godt skiløb og masser af sol. Det smukke bjergområde skaber rammen om både en familievenlig vinterferie og udfordrende skiløb for dem, der tør. Højmark Rejser tilbyder både skirejser med fly, skirejser med bus samt kør-selv-skirejser til Canazei.

Skiferie i Canazei - bliv bare bjergtaget

Italienske Canazei ER bare storslået. Her er bjerge, sne og pister i overvældende mængder, og Canazei befinder sig desuden i det enorme skiområde Superski Dolomiti, hvor bare "nærområdet" byder på 500 km pister i alle sværhedsgrader.

Pisterne er præparerede til punkt og prikke. Servicen er høj. Lifterne kører helt til 17.30, og den udvidede åbningstid i Canazei frister til lange dagsture som fx klassikeren Sella Ronda, panoramature eller styrtløbspister i Val Gardena.

Arrangementer i Canazei

Udover dette byder vi på en Canazei-skiferie også på picnic, pistevisninger, aftenarrangementer og skidag i Cortina. Ja, faktisk er der ikke mange begrænsninger, når talen falder på dette livsbekræftende rejsemål. Masser af sol på sydsiden af Alperne giver dig bare endnu en grund til at prøve en skiferie i Canazei. Trænger musklerne til lidt afslapning efter en hård skidag, kan vi anbefale svømmehallen Dòlaondes, hvor du kan boltre dig både ude og inde!

Derfor er vi også glade for at kunne tilbyde skirejser til Canazei med Højmark Rejser. Du kan rejse med bus, i egen bil eller med fly fra Billund eller Kastrup via Innsbruck.

Inspirationsvideo fra Canazei

 

 

Hvad vores gæster siger om Canazei

Samlet bedømmelse: 4,0 af 5 Baseret på 571 svar
SE ALLE HOTELLER I CANAZEI Få hele overblikket

Populære hoteller i Canazei

Der er ingen populære hoteller

  • Filtre: