Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på

Højmarks Canazei /

Se hoteller og priser

Pistefakta
  331 km blå pister
  737 km røde pister
  152 km sorte pister
Destinationsfakta
Byens højde:
1460 m
Højeste skiløb:
3250 m
Længste nedkørsel:
13 km
Total pistelængde:
1220 km
Langrend:
80 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
458
Kabinelifte:
72
Stolelifte:
185
T-lifter:
200
Liftkap. pr. time:
14546

- Storslået skiløb og masser af aktiviteter

En skiferie i Canazei er lig med hygge, godt skiløb og masser af sol. Det smukke bjergområde skaber rammen om både en familievenlig vinterferie og udfordrende skiløb for dem, der tør. Højmark Rejser tilbyder både skirejser med fly, skirejser med bus samt kør-selv-skirejser til Canazei.

Skiferie i Canazei - bliv bare bjergtaget

I Canazei kredser fokus hovedsagelig omkring bjergene og skiløb, men her er nu meget mere end det.

Canazei er strategisk placeret i Val di Fassa-dalen og er et ideelt udgangspunkt for dagsture rundt i Dolomitterne. Her skinner solen 8 af 10 dage. Læg hertil en højdeforskel på næsten 2000 meter, og de fleste er solgt.

Bjergene i Dolomitterne er stejle, dramatiske og særprægede. Den mest berømte dagstur er Sella Ronda. En hel dag omkring det spektakulære "Sella massiv" er en god start på din ski uge. Derefter kan du erobre peak Marmolada gletsjeren, opdage den skjulte dal Lagazuoi, eller hvorfor ikke rette skiene direkte mod VM pisterne i Val Gardena. I dette enorme skiområde er der garanteret en piste for enhver smag - plus der er altid noget nyt at opdage, selvom du har været her før.

God mad i de italienske Dolomitter:

Det er let at tro, at det er på grund af de endeløse pistekilometer, at så mange mennesker vælger at komme tilbage til Canazei år efter år, men det er kun halvdelen af ​​historien. Mange vælger også at returnere takket være den fantastiske mad, som det italienske køkken er kendt for.
At nyde en lækker pasta carbonara i 2500 meters højde med udsigt over Alperne er ægte livskvalitet!

Også i byen er der mange gode restauranter at vælge imellem. Gå ikke glip af pizzaer på Pizzeria Italia. Klassisk italiensk polenta La Cantinetta 2.0 eller El Paels dejlige carpaccio.

Bydelen Alba:

I vores hotelprogram har vi også en del, som er beliggende i bydelen Alba. Den lille italiensk bjerglandsby i Dolomitterne tiltrækker både familier og livsnydere. Fælles for alle hoteller i Alba er, at du lever godt, du er nabo til liften og halvpension inkluderet.

Nu er der endda en lift, der tager dig direkte fra Alba i den store sammenhængende del af Dolomiti Superski. Med denne lift, får du et perfekt udgangspunkt for din skitur.

Alba er en dejlig rolig og rolig bydel. Placeret i Fassa-dalen, omkring 2 km fra Canazei. Selvom landsbyen er lille, er her alt hvad du behøver under din skitur. Alba's eget skiområde Ciampac er velegnet til familier med børn. Oppe på plateauets skråninger er der lette pister og børnene kan løbe frit. Ciampac området, kan også være oplagt til en roligere start på ugen.

Bydelen Campitello:

Campitello er en hyggelig lille landsby, der ligger lige før Canazei i Val di Fassa dalen. Hvis du ønsker at nyde skiløb, spise godt og slappe af, så er vores hoteludbud i Campitello oplagt. Her er alle vores hoteller i gåafstand til lifterne.

Mange hævder, at kabinen i Campitello giver dig det absolut bedste udgangsposition for en dag på ski. Liften tager dig op til skiområdet Col Rodella, som er Campitello delen af Dolomiti Superski. I et af verdens største skiområder, der er altid nye områder at opdage, 1200 km pister betyder, at mange vælger at vende tilbage til at prøve nye uudforskede områder.

Arrangementer i Canazei

En Canazei-skiferie byder også på picnic, pistevisninger, aftenarrangementer og skidag i Cortina. Ja, faktisk er der ikke mange begrænsninger, når talen falder på dette livsbekræftende rejsemål. Masser af sol på sydsiden af Alperne giver dig bare endnu en grund til at prøve en skiferie i Canazei.

Trænger musklerne til lidt afslapning efter en hård skidag, kan vi anbefale svømmehallen Dòlaondes, hvor du kan boltre dig både ude og inde!

Inspirationsvideo fra Canazei

 

 

Hvad vores gæster siger om Canazei

Samlet bedømmelse: 4,0 af 5 Baseret på 610 svar
SE ALLE HOTELLER I CANAZEI Få hele overblikket

Populære hoteller i Canazei

Der er ingen populære hoteller

  • Filtre: