Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på

Højmarks Bad Gastein /

Se hoteller og priser

Pistefakta
  60 km blå pister
  117 km røde pister
  24 km sorte pister
Destinationsfakta
Byens højde:
1100 m
Højeste skiløb:
2686 m
Længste nedkørsel:
7 km
Total pistelængde:
201 km
Langrend:
98 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
48
Liftkap. pr. time:
70118
  • 10 Kabinelifte
  • 18 stolelifte
  • 20 T-lifter

- Hvis du vil mærke suset!

Skiferie i Bad Gastein er årets højdepunkt for mange danskere. Her får du udfordrende skiløb i hele fem skiområder i Ski Amadé - og naturligvis den legendariske afterski i verdensklasse.

Skiferie i Bad Gastein

En skiferie i Bad Gastein er for krop og sjæl. Få adgang til et kæmpe skiområde, pister i den krævende del af farve-skalaen, afterski i alle kategorier, kurbade og gastronomiske oplevelser efter en aktiv dag. 

På en skiferie i Bad Gastein har du adgang til fem mægtige bjerge. Tag fx på tur til det imponerende Sportgastein eller få pulsen op på vej ned ad de brede skiboulevarder i Dorfgastein. God skiskole, funpark og off-piste med guide.

Leder du efter en oplevelsesrig skiferie, er Bad Gastein det rigtige sted. I Bad Gastein blandes international puls med et dejligt twist af østrigsk gæstfrihed. Ingen er overrasket over, at Bad Gastein fastholder sin position som et af de mest populære skisportssteder i Østrig.

Her trives ski-elskere, der mener, at udfordrende skiløb, après-ski og natteliv er de tre vigtigste ting på en skiferie. 

Bad Gastein er som taget ud af en film ... Under en skiferie her kan du opleve en gammel eksklusiv kurby forbavsende smukt beliggende i en dramatisk slugt omgivet af forrevne bjerge og statelige bygninger.

 

Skifakta:
  - 60 km blå pister
  - 117 km røde pister
  - 24 km sorte pister

Byen er kuperet med høje huse, der ligger tæt langs de smalle, snoede veje. Den moderne, øverste del af Bad Gastein har alt, hvad du behøver, bekvemt samlet på ét sted. Den ældre del af byen sladrer om byens storhedstid som Østrigs førende spa-resort. Du vil også kunne tage nogle gode billeder ved det imponerende vandfald.

I Bad Gastein er der varme kilder og gang i festen
Et af ​​de få ægte kursteder med varme kilder og dejlige termiske bade. Et besøg i Felsen Therme er et must under en skiferie i Bad Gastein.

Byen har også et pulserende natteliv. Ligegyldigt hvilken nat i ugen du går ud, er der altid fest. Gå ikke glip af et besøg på Silver Bullet eller Häggbloms under din næste skirejse til Bad Gastein.

Varieret skiløb i Gasteinertal
Men det er ikke kun fest. Sneforholdene er gode, og 203 km pister, som ski-entusiaster løber på fra morgen til aften, taler for sig selv. I Bad Gastein-skiområdet finder du alt; fra fine carvingpister til de sorteste afgrunde og rigtig gode freeride-muligheder.

Uanset vejret er du altid tæt på godt skiløb. Gasteinertal er fem skiområder og 42 lifte. Moderne gondoler og skibusser fragter dig nemt mellem de forskellige systemer; Bad Gastein, Bad Hofgastein, Dorfgastein, Sportgastein og Graukogel. Du kan altså følge solens færden dagen igennem eller fokusere på skovpisterne, hvis det sner eller er tåget.

Udforsk Sportgastein og Dorfgastein
Sportgastein er det højeste punkt med en fantastisk udsigt, som du kan nyde, mens du laver et par carvingsving. Du befinder dig 2600 meter over havets overflade. Sportsgastein er en oplevelse i sig selv - en kraftfuld, uberørt nationalpark i højalpint terræn.

Dorfgastein byder på skovpister og lange brede pister på begge sider af bjerget, og du kan nyde solen både morgen og eftermiddag.
I Sportgastein og Graukogel er der også langrendsløjper.

Atmosfæren har gjort, at mange danskere simpelthen bliver afhængige og vælger at vende tilbage til Bad Gastein år efter år.

Bad Gastein er en del af det imponerende Ski Amadé med 860 km pister!

Inspirationsvideo om Bad Gastein

 

 

SE ALLE HOTELLER I BAD GASTEIN Få hele overblikket

Hvad vores gæster siger om Bad Gastein

Samlet bedømmelse: 3,7 af 5 Baseret på 1350 svar

Populære hoteller i Bad Gastein

Der er ingen populære hoteller

  • Filtre: