Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Besøg Bad Gastein på din næste skiferie

Pistefakta
66 km
103 km
8 km
2686 m (Top) 1002 m (By)

Få fuld fart på skiene ned ad de lækre pister, når du holder skiferie i Bad Gastein. Her finder du gode, præparerede pister i forskellige sværhedsgrader, dyb puddersne, en stor snowpark samt underholdende afterski og fuldt drøn på nattelivet. Bad Gastein kan det meste, og Højmark står klar til at sammensætte den ideelle skiferie til dig. 

Hold skiferie i Bad Gastein

Skiløbet i Bad Gastein er bygget op omkring den gamle, hyggelige kurby, hvor termiske kilder har tiltrukket turister i hundredvis af år. Med fantastiske pister, gode offpistemuligheder og en legendarisk afterski, så er Bad Gastein og Gasteindalen stadig en magnet på livsnydere og feststemte skiløbere. Her trives skielskere, der mener, at udfordrende skiløb, afterski og natteliv er de tre vigtigste ting på en skiferie.

Midt i Gasteindalen, på og omkring en klippekant over en imponerende slugt, ligger den smukke by Bad Gastein. De gamle, charmerende bygninger ligger bygget ind i det stejle terræn og giver et historisk sus. I de hyggelige gader og på de smukke pladser ligger restauranter og cafeer dør om dør og skaber de perfekte rammer til afslutningen på en dejlig dag i sneen. Om aftenen bliver gaderne indtaget af feststemte unge, som ønsker en skiferie med fuld fart på døgnet rundt. Bad Gastein har et internationalt, pulserende liv gennem hele skisæsonen.

Tilbring dine dage på ski eller board på et af de fem bjerge dalen råder over. Terrænet er udfordrende, og du finder skiløb helt op i næsten 2700 meters højde, men snesikkerheden er helt i top. Skiløbet er fordelt både i højalpint og trædækket terræn og giver optimale forhold uanset vejret. Derudover finder du effektive skilifter, som hurtigt kan tilbagelægge de mange højdemeter, så du kan komme til toppen og nyde sneen. 

Oplev skiløbet i Bad Gastein

Bad Gastein er en del af det imponerende Ski Amadé med 860 kilometer pister. I Bad Gastein-området finder du alt fra fine carvingpister til de sorteste afgrunde samt rigtig gode offpiste-muligheder. Området er altså helt ideelt til øvede skiløbere, da du kan møde en del udfordrende pister. Det betyder dog ikke, at mere uerfarne skientusiaster ikke kan tage på skiferie til Bad Gastein - skiområdet er for alle skiløbere med forskelligt niveau. 

Gasteinerdalen består af fem skiområder med 50 lifte. Moderne gondoler og skibusser fragter dig nemt mellem de forskellige områder, som tæller:

 • Bad Gastein
 • Bad Hofgastein
 • Dorfgastein
 • Sportgastein
 • Graukogel

Dette gør, at du faktisk kan følge solen dagen igennem, men du kan også fokusere på skovpisterne, hvis det sner eller er tåget.

Destinationsfakta
Byens højde:
1002 m
Højeste skiløb:
2686 m
Længste nedkørsel:
7 km
Total pistelængde:
177 km
Langrend:
50 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
41
Kabinelifte:
14
Stolelifte:
16
T-lifter:
11
Liftkap. pr. time:
73

Tag et smut forbi Stubnerkogel, Schlossalm og Graukogel

Ovenover Bad Gastein ligger Stubnerkogel, som er forbundet med Schlossalm ved Bad Hofgastein via Angertal, og dette udgør det største område i dalen. Her er der brede pister, som går fra toppene højt over trægrænsen, hele vejen ned over de nøgne bjergsider og gennem træerne længere nede. Og der er masser af hyggelige restauranter spredt ud over terrænet, hvor du kan nyde sin frokost i solen.

Angertal er det perfekte udgangspunkt for familier og begyndere, som vil have trygge omgivelser for at komme godt i gang med skiløbet og bygge skikarrieren stille og roligt op.

På den anden side af byen ligger Graukogel. Området er ikke særligt stort men byder på næsten 1500 højdemeter med stejlt terræn. Den lidt isolerede beliggenhed gør, at du nærmest har pisterne for sig selv.

Udforsk Sportgastein og Dorfgastein

Sportgastein ligger længst inde i dalen. Her finder du det højeste skiløb i området. Pisterne ligger på den nordvendte bjergside mellem 1600 og 2700 meters højde og sikrer lækker pulversne langt ind i foråret. Området ligger i nationalparken Hohe Tauern, og fra toppen har du en fantastisk udsigt over hele det højalpine område, hvor også Østrigs højeste bjerg, Gross Glockner, ligger.

Dorfgastein ligger ved indgangen til Gasteinerdalen og byder på skovpister samt lange brede pister. Området hænger sammen med Grossarl på den anden side af bjergkammen. Det er et rigtigt godt sammenhængende område og mindst en dags besøg værd.

Prøv offpiste under din skiferie til Bad Gastein

Sportgastein er et oplagt sted at køre offpiste, hvis du har lyst til det. Med den høje beliggenhed på den nordvendte bjergside kommer der meget sne, og den holder sig kold i lang tid. Dertil kommer, at området er helt fantastisk med mange spændende skiløb. Der er selvfølgelig også masser af muligheder mellem træerne på alle de andre bjerge. 

Det giver nogle rigtigt gode forhold til offpiste, når vejret ikke tillader højalpint skiløb. En lille hemmelighed er, at den nordvendte side mellem Dorfgastein og Grossarl har en rigtig god skirute, hvor der er mulighed for at køre mellem træerne ved siden af pisten. Selv om det ikke ligger så højt, så er der ofte overraskende god sne.

Husk, at hvis du bevæger dig udenfor pisterne, så skal du selvfølgelig have en guide og det rette sikkerhedsudstyr, som bipper, skovl og sonde, med. 

Udfordr dig selv med freestyle skiløb

Hvert år afholdes der Red Bull PlayStreets i Bad Gastein, og freestyle er dermed en del af byens DNA. Den store park ligger på Stubnerkogel og kan byde på freestyle i verdensklasse. Vil du gerne opleve freestyle i lidt mere trygge rammer, så ligger der en mindre snowpark på toppen ved Dorfgastein. Her kan du sagtens lade dine teenagere køre selv, mens du selv tager en tur på pisterne ved siden af.

Prøv en dag med langrend i Bad Gastein

I Gastein er der 45 kilometer velpræparerede langrendsløjper til både klassisk og skøjt. Ved Sportgastein ligger en højalpin løjpe i 1600 meters højde, hvilket betyder, at den er snesikker langt hen på sæsonen. I både Bad Gastein og Bad Hofgastein ligger der lysløjper, hvor du kan løbe en runde om eftermiddagen eller aftenen.

Fælles for alle løjperne er, at de går forbi nogle af dalens hyggeligste serveringssteder. Det betyder, at du som langrendsløber kan tage del i hyggen og stemningen omkring østrigsk gastronomi og gæstfrihed.

Kultur, gastronomi og hygge i Bad Gastein by

Bad Gastein er kendt for et hyggeligt byliv samt sine termiske bade og unikke varme kilder, og derfor er et besøg i Felsen Therme et must under en skiferie til Bad Gastein. Det er en fantastisk måde at holde en alternativ afterski på.

Hvis du er mere til traditionel østrigsk afterski med kølige forfriskninger som weissen og jägerbombs samt høj musik, så har Bad Gastein også autentiske afterski-barer. Vil du sidde indendørs, så er Haeggblom en mulighed. Dette er en aflang bar med Skandinavisk islæt og meget gang i den. 

Alternativt er der Silver Bullet, som er en amerikansk/canadisk-inspireret bar med afterski i to etager, der henvender sig til det mere modne publikum. Her er der livemusik hele sæsonen. Byen har altså et pulserende natteliv, som du helt sikkert bør opleve. Ligegyldigt hvilken nat i ugen du går ud, så er der altid fest i Bad Gastein. 

Bad Gastein byder også på et bredt udvalg af gode spisesteder i byen. Mange har et traditionelt østrigsk menukort krydret med egnsretter lavet på lokale råvarer. Der er selvfølgelig også mulighed for et mere internationalt køkken med pizza og fastfood. 

Hvis du leder efter en oplevelsesrig skiferie, så er Bad Gastein altså det helt rigtige sted. Byen byder på international puls med et dejligt tvist af østrigsk gæstfrihed, når det er bedst. Det er ikke overraskende, at Bad Gastein fastholder sin position som et af de mest populære skisportssteder i Østrig.

Læs mereMinimér

Vores bedste hoteller i Bad Gastein

Euro Youth Hotel, Bad Gastein

Halvpension
 • Ligger centralt i Bad Gastein
 • 350 meter til nærmeste lift
 • Fri WiFi
Prisen inkluderer:
 • Opholdet
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Guideservice
 • Inkl. turistskat
Tilføj til favoritter

Hotel Münchnerhof, Bad Gastein

Kvartpension
 • Personlig og venlig betjening
 • God til individuelle gæster og grupper
 • Ophold med morgenmad
Prisen inkluderer:
 • Opholdet
 • Kvartpension
 • Liftkort
 • Guideservice
 • Inkl. turistskat
Tilføj til favoritter

Hotel Helenenburg, Bad Gastein

Halvpension
 • Tæt ved liften
 • 150 meter fra Graukogelliften
 • Ophold med halvpension
Prisen inkluderer:
 • Opholdet
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Guideservice
 • Inkl. turistskat
Tilføj til favoritter
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser