Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Skiskole i Zell am See 2021/2022

Få den absolut bedste start på skiferien i Zell am See ved at tage på skiskole. Skiskolen giver de bedste forudsætninger for god skilæring, så begyndere kan få mest muligt ud af den første skiferie.

Det kan både være svært og hårdt at lære at stå på ski. Derfor fokuserer skiguiderne på skiskolen i Zell am See på at give succesoplevelser lige fra starten, da det er de gode oplevelser, der gør det sjovt at stå på ski. Skiskolen giver derfor ikke kun de vigtige teknikker, men også lysten til at blive ved.  

Her får du et overblik over mulighederne for skiskole. En del kan bestilles hjemmefra, men der er mange flere muligheder på rejsemålet.

Priser for sæsonen 2021/2022

ZELL AM SEE PERIODE PRIS
Gruppeunderv. 3 dage 4 timer - kun begynder Hele sæsonen  kr.            1.578
Skolegrupper 1 lærer 3 timer max. 12 deltager Hele sæsonen  kr.            1.578
Privatundervisning 1 person 2 timer Hele sæsonen  kr.            1.128
Privatundervisning yderlig person Hele sæsonen  kr.               168
* Garanti for dansk skiskole - Børn tom. 15 år, nybegynder, let-øvet eller øvet  - 3 dage 4 timer Hele sæsonen  kr.            1.688

 

*Vil du være sikker på at få plads på et hold med garanti for dansk skiskole skal du bestille det hjemmefra. Der kan være fyldt på holdene hvis du afventer med at bestille til ankomst på rejsemålet.

 

Få gruppeundervisning på skiskolen

Startdagen for gruppeundervisning er altid søndag, og undervisningen foregår i følgende tidsrum:

Skiskolen er fra 10-15 med alt gruppe undervisning og børnene spiser med instruktøren under tiden. Derfor skal de have 10€ med til mad og 5€ ekstra til kakao, hvis der er dårligt vejr.

 

KONVERTERING:

Opstår den uheldige situation, at der er fire eller færre personer tilmeldt på 3/5 x 4 timers hold, har skiskolen ret til at konvertere timeantallet. Det sker på følgende måde:

  • 4 personer (der køres 9 timer)
  • 3 personer (der køres 7 timer)
  • 2 personer (der køres 6 timer)
  • 1 person (der køres 4 timer)

Disse regler gælder kun, hvis du har bestilt skiskole hjemmefra. Kravet om dansk skilærer bliver naturligvis stadig overholdt.

Mødested: 

Nybegyndere: Enten i bunden ved Areitbahn 1, eller ved børnebakken på toppen af Areitbahn 1.
Øvede: Ved toppen af Areitbahn 2 (ved ”tippien”)

Bemærk: Mødesteder og tider er kun vejledende. Der kan forekomme ændringer, alt afhængigt af uge og antal tilmeldte på skiskolen. Detaljerne vedrørende mødested og tidspunkt kan I få af guiderne ved ankomst til destinationen.

Garanti for dansk skiskole til børnene

På vores skirejser til Zell am See tilbyder vi dansk skiskole til begyndere og øvede børn i alderen fra 4-15 år. Skiskolen er for børn på alle niveauer. Det er ikke kun begynderbørn, som kan få en masse ud af at tage nogle timer sammen med en erfaren skilærer. Det er også børn, som har været af sted på ski flere gange, der kan få gavn af at være med på et hold. Det handler ikke kun om at lære at stå på ski, men også om at finpudse teknikker og ikke mindst have det rigtig sjovt sammen med de andre børn.

På vores danske skiskoler har vi fokus på, at børnene skal have det sjovt i sneen og blive trygge ved skiene, bakkerne og liftene. Vores skiguider kommer ned i børnehøjde og tilbyder den bedste skilæring for børn i alle aldre og på alle niveauer.

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser på vores skiskoler. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i god tid hjemmefra. Det gælder især, hvis du og din familie tager på skiferie i de populære skoleferieuger, hvor der ofte er rift om pladserne.

 

Skriv til os og hør mere

Hvis du ønsker at booke skiskole bedes du oplyse bookingnummer

Bemærk: Skiskole kan kun bookes af Højmark Rejsers gæster

  • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser