Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Rejser til Zell am See, Østrig Østrig

Find de bedste ledige hoteller i Zell Am See og få en unik oplevelse med din familie, skole, venner eller kolleger. Hos Højmark er vores mål, at du kan få en skiferie i særklasse uden behov for nervepirrende bekymringer eller tvivl. Da vi er medlem af Rejsegarantifonden, er du nemlig sikret, når du booker skiferien her. Ligeledes tilbyder flere af vores destinationer mulighed for danske guider, så du sikkert og trygt kan få svar på dine spørgsmål.

Med Højmark som arrangør får du temature, guideservice og ikke mindst mulighed for at overnatte på vores egne hoteller. For at finde de bedste hoteller i Zell Am See skal du blot ændre perioden via vælgeren i toppen eller klikke på “Find Rejse”, alt efter om du er på PC eller mobil. Dernæst vil du få vist de ledige rejsedatoer og priser hertil. Disse smarte funktioner giver dig et nemt overblik over ledige hoteller for den angivne periode.

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier.

Udfyld formularen herunder og modtaget et skræddersyet tilbud, ud fra dine helt egne rejsedrømme.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.
Onlinebookinger kan desværre ikke foretages ved bestillinger over 10 personer i alt.

Vi kan altid hjælpe dig, med lige den grupperejse som passer til dine ønsker og behov.
Bare udfyld formularen herunder.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

Føl dig tryg med et hotel i Zell Am See

Zell Am See ligger i Østrig og er ikke kun spækket med sne. Du finder også et naturskønt landskab, en betagende sø og en nostalgisk, charmerende by tæt på lifte og Østrigs højeste bjerge. Og så er der fantastiske piste på i alt ca. 138 km. Oplev den hjemlige og hyggelige følelse, som østrigerne højst sandsynligt vil kaste i din retning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du bør tage afsted på skiferie? Hos Højmark kan du være tryg og få hjælp under hele turen – fra du taler med os første gang, når du suser ned ad pisterne, og til du er på dansk jord igen. Vi er nemlig kendte for høj kvalitet og personlig service, og vi yder masser af rådgivning og vejledning. Om du for eksempel har brug for et børnevenligt hotel, en skiferie med mulighed for off-pist eller afterski, så kan du forvente en skiferie i særklasse hos os. Tal med vores erfarne rejserådgivere og bliv godt klædt på til dit næste vinterparadis i Zell Am See.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser