Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Rejser til Zauchensee, Østrig Østrig

Bestil trygt din kommende skiferie med et skønt og behageligt hotel i Zauchensee. Hos Højmark har vi mange års erfaring med fantastiske oplevelser, når familier, venner og firmaer suser afsted på årets skiferie. Føl dig hjemme på Højmarks Alpeffect Hotels - vores egne hoteller i Østrig eller find næste ledige rejsedatoer og hotelpriser her på siden.

Som medlem af Rejsegarantifonden sætter vi hos Højmark nemlig en ære i at gøre dig tryg og give dig personlig vejledning. Samtidigt er vi glade for at kunne yde meget hjælp - fra du taler med os første gang, til du er hjemme på dansk jord igen. Ved at vælge Højmark får du altså ikke kun økonomisk sikkerhed til skiferien, men også sikker og kyndig rådgivning før, under og efter din rejse.

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier.

Udfyld formularen herunder og modtaget et skræddersyet tilbud, ud fra dine helt egne rejsedrømme.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.
Onlinebookinger kan desværre ikke foretages ved bestillinger over 10 personer i alt.

Vi kan altid hjælpe dig, med lige den grupperejse som passer til dine ønsker og behov.
Bare udfyld formularen herunder.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

Book et hotel i Zauchensee

Vil du gerne bestille et værelse, en lejlighed eller hytte i Zauchensee? Det kan vi godt forstå! Hos Højmark er vi stolte over at kunne tilbyde dig disse muligheder. Du finder priser og ledige hoteller ved at skifte perioden via vælgeren i toppen eller ved at klikke på “Find Rejse”, alt efter om du er på mobil eller PC. Dernæst vil du få vist det bedste overblik over ledige hoteller og priser for den angivne periode.

Hos Højmark har vi nøje udvalgt de bestemte destinationer og hoteller ud fra vores egne oplevelser. Det betyder, at du ikke får tilbudt et hotel i Zauchensee, som vi ikke kan stå inde for. Har du særlige ønsker eller behov til dit hotel, er vi mere end parate til at skræddersy og arrangere næsten alt.

Leder du efter et hotel i Zauchensee med wellness, som tæt på pisten eller mulighed for afterski? Tal med vores kyndige rejserådgivere, der kan besvare dine praktiske spørgsmål. På den måde kan du opleve en skiferie i Zauchensee, lige som du ønsker.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser