Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Nyd skiferien i Zauchensee

Pistefakta
21 km
13 km
3 km
2186 m (Top) 1350 m (By)

En fed dag med børnene i Zauchensees fantastiske skiområde lakker mod enden. Nu bliver de passet af bedsteforældrene på hotellet og der er lige tid til to "voksenture" i puddersneen mellem lærketræerne ovenfor byen.

Lige så fantastisk området er til ture med børnene, lige så unikt er det til carving og offpiste, i alle afskygninger, for gode skiløbere. Dertil kommer romantiske vinterlandskaber, hyggelige restauranter og utallige pister i alle sværhedsgrader.

Udforsk skiområdet omkring Zauchensee

Skiområdet omkring Zauchensee består af i alt 44 kilometer pister i farverne blå, røde og sorte. Pisterne er forbundet af 14 lifter, hvoraf seks er stolelifter, seks er slæbelifter, og de sidste to er en kabelbane og en gondollift. Lifterne og pisterne ligger desuden i 1350 til 2188 meters højde.

I skønne Zauchensee begynder skisæsonen allerede i en af de første uger af december. Det skyldes områdets beliggenhed i 1350 meters højde. Derfra kan du boltre dig i skiområdet helt indtil slutningen af april.

Zauchensee har alt, hvad en skigæst kan drømme om. Der er både brede pister, muligheder for offpiste samt vilde World Cup-pister. Derudover ligger området tæt på den berømte Absolut Park i Flachauwinkl, som er eminent til skigæster med freestyle-behov.

Har du besøgt Wagrain, så har du måske også været på pistevisning i Zauchensee, da det er muligt at stå på ski fra Zauchensee helt til Wagrain og Alpendorf via Kleinarl. Dette kan klart anbefales som en heldagstur, men husk at være tilbage i Zauchensee, inden lifterne lukker.

Destinationsfakta
Byens højde:
1350 m
Højeste skiløb:
2186 m
Længste nedkørsel:
3 km
Total pistelængde:
37 km
Langrend:
260 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
15
Kabinelifte:
4
Stolelifte:
7
T-lifter:
6

Oplev mulighederne for offpiste i Zauchensee

Hvis du er til offpiste-skiløb på egen hånd, er Zauchensee også et oplagt sted. Det meste af sæsonen er der nemlig god puddersne på grund af områdets høje beliggenhed. Skiområdet ender i en lille gryde, og på grydens sider finder du de gode skovområder. Her er perfekte forhold for offpiste og eventyr, og der er også afmærkede offpiste-ruter, som ikke bliver præpareret.

Kør freestyle i Zauchensee

Hvis du er til freestyle, så er Zauchensee perfekt for jer. Området hænger nemlig sammen med Flachauwinkl, hvor du finder den berømte Absolut Park. Her kan du boltre dig. uanset om du er nybegynder eller en erfaren park-skiløber. Samtidig kan du være heldig at støde på nogle af verdens mest professionelle freestylere, som bruger Absolut Park som træningssted. Du kan også nøjes med at være tilskuer, da parken byder på mange forskellige konkurrencer. Du kan læse meget mere om Absolut Park her.

Nyd naturen i Zauchensee fra langrendsløjperne

Zauchensee er det perfekte sted til en kombinationsrejse med alpint skiløb og langrend. Fra Altenmarkt er der direkte adgang til et 260 kilometer sammenhængende løjpenet, som strækker sig gennem nabobyer og dale. Fra St. Johann til Radstadt bugter løjperne sig gennem den fantastiske natur.

Charmen, hyggen og sneen er helt på højde med Norge og Sverige, og vil du bo i hytte kan du prøve vores chaléter i Zauchensee. Her er naturoplevelserne i en helt anden verden.

Mærk stemningen i Zauchensee by

Zauchensee er en lille landsby, som kun består af få hoteller og skiudlejninger. Det vil med andre ord sige, at du ikke kan shoppe eller gå i supermarkedet. Men netop dette er med til at gøre byen til en helt unik perle med et smukt vinterlandskab.

På grund af byens størrelse, behøver du ikke at bekymre dig om liftkøer eller opkørte pister. Fra klokken 9 til 12 har du praktisk talt pisterne for dig selv, og over middag kommer så de mange skigæster fra Wagrain og Kleinarl for at prøve det forrygende skiløb og de perfekte sneforhold i Zauchensee. 

Du kan bo på Højmarks eget hotel, Hotel Enzian. Her er du kun et sneboldkast fra liften. Herfra kan du nemt tage bilen eller bussen til Altenmarkt, hvor der både er indkøbsmuligheder og caféer. Turen tager cirka 20 minutter i bus.

Oplev resten af Ski Amadé-området

Zauchensee er det skiområde i Salzburger Sportwelt, som ligger næsthøjest. Derudover kan skiparadiset midt i Ski Amadé prale af snegaranti, pister af højeste kvalitet, skiløb i særklasse – og ikke mindst det omtalte World Cup-område. Skiområdet opfylder alle ønsker - uanset om du er til brede pister, krævende og varierede pister, træningslifter, sneudfordringer for børn eller hyggelige stunder i traditionelle skihytter.

Dit liftkort giver adgang til Ski Amadé med 760 kilometer pister. Så vil du have spændende oplevelser i området udenfor Zauchensee, så kan du også bruge dit liftkort til eksempelvis en heldagstur til Wagrain, St. Johann eller Flachau.

Læs mereMinimér

Vores bedste hoteller i Zauchensee

Alpeffect Hotel
 • God placering
 • God morgenmad
 • 3-retters middag eller buffet
 • Sauna
 • Gratis WiFi

Hotel Enzian, Zauchensee

Halvpension
 • Autentisk østrigsk hygge
 • Højt skiløb lige ved døren
 • God mad og wellness-muligheder
Prisen inkluderer:
 • Opholdet
 • Halvpension
 • Eftermiddags kaffe og kagebuffét
 • Liftkort
 • Guideservice
 • Inkl. turistskat
Tilføj til favoritter

Edelweiss Alm Chalet, Zauchensee

Ingen pension
 • Eksklusiv indkvartering
 • Tæt på pister og lifte
 • Autentiske Alm Chaleter i østrigsk stil
Prisen inkluderer:
 • Opholdet
 • Liftkort
 • Guideservice
 • Inkl. turistskat
Tilføj til favoritter
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser