Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Rejser til Wagrain, Østrig Østrig

Hoteller Wagrain

Hedder din næste destination Wagrain i Østrig? Kom godt afsted på din skirejse og få høj kvalitet med en af disse skønne hoteller i Wagrain. Hos Højmark kan du være tryg og få hjælp, fra du taler med os første gang, når du suser ned ad pisterne, og til du er på dansk jord igen. Vi vægter din tilfredshed og sikkerhed højt, hvorfor vi naturligvis er medlem af Rejsegarantifonden. 

Ønsker du en skiferie i særklasse uden bekymringer, så passer Højmark rigtig godt ind. Med Rejsegarantifonden er du nemlig bedst muligt stillet, når du rejser på ferie med os. Ligeledes tilbyder mange af vores destinationer danske guider, så du nemt kan få hjælp og svar på spørgsmål til turen.

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier.

Udfyld formularen herunder og modtaget et skræddersyet tilbud, ud fra dine helt egne rejsedrømme.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.
Onlinebookinger kan desværre ikke foretages ved bestillinger over 10 personer i alt.

Vi kan altid hjælpe dig, med lige den grupperejse som passer til dine ønsker og behov.
Bare udfyld formularen herunder.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

Find dit næste hotel i Wagrain

Her på siden finder du det bedste ledige hotel for dig ved at ændre på rejsedatoen. Skift perioden via vælgeren i toppen eller klik på “Find Rejse”, alt efter om du er på PC eller mobil. Dernæst vil du få vist de ledige rejsedatoer og priser hertil. Ved at vælge en specifik rejsedato får du automatisk det bedste overblik over ledige hoteller for den angivne periode. Vi har ligeledes egne hoteller ved specifikke destinationer.

Wagrain emmer af skøn overnatning for både børnefamilier, vennegrupper og nybegyndere. Måske du ønsker at være tæt ved pisterne eller Wagrain centrum? Uanset hvilket hotel i Wagrain du vælger, er vi stolte af at tilbyde meget hjælp før, under og efter din rejse. Samtidigt er vi åbne for forskellige behov og specielle ønsker. Du kan derfor trygt spørge os til råds, hvis du for eksempel foretrækker shopping, skisafari, off-piste eller tager skiene på for første gang.

Tag afsted på skiferie med Højmark og få et fortryllende eventyr med din familie, dine kolleger eller venner. Vi sørger for, at du trygt kan lade bekymringerne blive derhjemme. Bliv godt klædt på, når du skal vælge din skiferie og kontakt os her hos kundeservice.

 

Hoteller i Wagrain byder på mange faciliteter

Wagrain er en smuk bjergby i Østrig, og det er det perfekte sted at bo, hvis du leder efter en luksuriøs og afslappende ferie. Her ligger nogle af de bedste hoteller, og de tilbyder masser af faciliteter for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Hvis du leder efter et sted at bo i Wagrain, så husk at tjekke hotelmulighederne her på siden.

Wagrain er en populær destination for danske rejsende, og leder du efter en skiferie uden for meget dansk indflydelse, så er Wagrain ikke det rigtige valg. Der er hundredvis af danskere i byen hver uge, og tilstrømningen fra nabobyen St. Johann er også markant. Det har dog også sine fordele - der er masser af danskere, der arbejder i skiskoler, skibutikker, hoteller og restauranter.

Wagrain det perfekte sted at nyde en luksuriøs og afslappende ferie. Vores populære hoteller tilbyder en bred vifte af forskellige faciliteter, herunder et wellness-område, en opvarmet indendørs pool, en god morgenmad, gratis afbestilling og en række spisemuligheder. Vi tilbyder også en bred vifte af aktiviteter, såsom vandreture, skiløb og meget mere. Uanset om du søger at undslippe hverdagens stress og jag, eller du leder efter et eventyr, så kan du garanteret finde et hotel i Wagrain, der er det perfekte sted for hele familien.

Det er ikke underligt, at Wagrain er blevet en sand dansk favorit, ikke blot er skiområdet stort og alsidigt, men byen er også hyggelig og fyldt med aktiviteter efter en lang dag på ski. Det store vandland Wasserwelt Wagrain har både indendørs og udendørs swimmingpool, og der er plads til hele familien. Alle, der bor i Wagrain, har desuden tre timers gratis adgang hver dag med en Salzburger Sportswelt Karte, som normalt uddeles ved ankomsten.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser