Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Højmarks Wagrain /

Se hoteller og priser

Pistefakta
  119 km blå pister
  189 km røde pister
  42 km sorte pister
Destinationsfakta
Byens højde:
850 m
Højeste skiløb:
2188 m
Længste nedkørsel:
8 km
Total pistelængde:
350 km
Langrend:
220 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
89
Kabinelifte:
13
Stolelifte:
35
T-lifter:
52
Liftkap. pr. time:
120000

- Danskernes foretrukne skirejsemål

Charmerende Wagrain tryllebinder hvert år tusindvis af danskere på skiferie med masser af skønne oplevelser i sneen for børn, unge og ældre på alle niveauer.

Som en del af det naturskønne Salzburgerland er Wagrain en af danskernes foretrukne skiferie-destinationer.

Skiferie i Wagrain - populært danskervalg

Det er ikke svært at forstå, hvorfor det hyggelige Wagrain er blevet en stor favorit blandt familier med børn. Her kan du give dine børn en perfekt introduktion til Alperne og se dem udvikle sig til at blive dygtige skiløbere. Pisterne er brede, godt designet og nemme at navigere på.
Kør ad de brede pister eller vælg forskellige nedkørsler og mød hinanden på "snetorve" længere nede ad bjerget.

Skifakta
  - 119 km blå pister
  - 189 km røde pister
  - 42 km sorte piste

Skiferie med børn i centrum
Det er utrolig vigtigt, at børns skioplevelser er positive. Derfor ligger vores børnevenlige hoteller i gåafstand fra skiliften. I Wagrain er lifterne korte takket være et moderne liftsystem. Det enorme legeland på pisterne har tunneller og stier, der gør skiløbet sjovt.

I Wagrain som skientusiast
Wagrain byder på drømmepister til carvingkonger! De lange, brede røde pister indbyder til at slå de sving, som giver et kæmpe smil på læben og minder dig om grundene til, at du elsker skiferie.

G-link-liften forbinder Wagrain

Skisystemet i Wagrain udgår fra enten "begynderbjerget" Grafenberg eller Flying Mozart-liften, hvorfra du kan udforske pister i alle kategorier i det enorme skiområde Sportwelt Amadé, som liftkortet dækker. I 2013 åbnede den nye lift G-LINK hvilket betyder, at  det nu er slut med at tage skibussen mellem de to bjergsider Griesskareck og Grafenberg.

Liften G-Link er revolutionerende for Wagrain. Skiområdet bliver nu helt sammenhængende; kommer man fra St. Johan og vil videre mod Flachau, så er man nu ikke længere tvunget til at skulle med bussen mellem de to bjergsider. Det er altså slut med lange ventetider på bussen og en tvungen tur i dalen for at komme videre.

Skiområdet i Wagrain har gennemgået en enestående udvikling med opførelsen af G-Link. En tur over dalen tager nu 10 minutter i stedet for de ca. 45 minutter som tidligere.  Turen med G-Link er en smuk oplevelse og virkelig tidsbesparende. Citat: Jonas Balle - Guidechef

Samlet bedømmelse: 3,9 af 5 Baseret på 5709 svar

Inspirationsvideo om Wagrain

Wagrain er for alle

I Wagrain tilbyder Højmark Rejser guider, børnepasning og spændende ugeprogrammer, så uanset om du er nybegynder, øvet, tager af sted som familie eller med venner, så får du hos os den optimale Wagrain-skiferie.

Husk også, at i Wagrain er dit barn sikker på at få en dansk skilærer i skiskolen, uanset om det er nybegynder eller øvet.

Hardcore skiløb og afterski

De erfarne skiløbere kan kaste sig over World Cup-pisten i Zauchensee - og i det nærliggende Flachauwinkel findes desuden en af Europas fineste freestyle-parker.

Skirejser til Wagrain byder også på afterski på det nyrenoverede Kuhstall eller Kuhberg Alm - ligesom man kan slappe af i det lækre vandland Wasserwelt.  

 

Bonus: Alle gæster der rejser med Højmark Rejser kan frit benytte Wasserwelt 3 timer dagligt med start fra 1/12 2016.  

SE ALLE HOTELLER I WAGRAIN Få hele overblikket

Populære hoteller i Wagrain

Der er ingen populære hoteller

  • Filtre: