Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Rejseforsikring på skiferien

Medbring altid dit blå sygesikringskort fra sygesikringen på din skitur. Det giver dig dog kun ret til offentlig pleje i det EU-land, du befinder dig i, så vi anbefaler, at du altid sørger for at have en omfattende rejseforsikring under din rejse. Derfor bør du undersøge præcis, hvad der er dækket i din rejseforsikring i god tid før afrejse.
For at få den bedst mulige beskyttelse anbefaler vi, at du køber en supplerende rejseforsikring hos Gouda Rejseforsikring.

Du bestiller og betaler din rejseforsikring direkte hos Gouda, og de sender alle dokumenter. Herunder kan du læse om alle fordelene ved Goudas forsikring.

 

 

Rejseforsikring med Højmark Rejser
Højmark rejser tilbyder rejseforsikring i samarbejde med Gouda Rejseforsikring

 

 

 

Højmark Rejser samarbejder med Gouda Rejseforsikring

Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring, som er en del af den norske forsikringskoncern Gjensidige, som har forsikret liv og helbred siden 1816 og er Norges største forsikringsselskab. I Danmark er Gouda Rejseforsikring en af ​​de førende aktører på markedet inden for rejseforsikringssegmentet. Gouda forsikrer i øjeblikket mere end 2 millioner rejsende om året.
For os hos Højmark Rejser er det vigtigt, at du er ordentligt forsikret, når du rejser med os. Vi kan i dag tilbyde rejseforsikring via Gouda, hvilket også gælder pandemier/epidemier, der er særligt vigtige i dag. 

Rejseforsikring med omfattende dækning

Goudas rejseforsikring gælder for Covid-19 og dækker sundhedsudgifter i tilfælde af akut sygdom, hvis du skulle blive syg under rejsen.

Plejeomkostninger

Forsikringen refunderer plejeudgifter ved akut sygdom eller ved uheld på skiløjpen, forsikringen refunderer nødvendige og rimelige omkostninger, hvilket betyder, at der ikke er et maksimumsloft for sundhedsydelser.

Hjemtransport, hvis du bliver alvorligt syg på rejsen

Hjemtransport, hvis der sker noget mere alvorligt under rejsen, som betyder, at du skal transporteres hjem til videre pleje i Danmark.

Gik glip af hjemrejse på grund af sygdom

Går du glip af din hjemrejse på grund af sygdom, refunderer forsikringen merudgifter til en ny hjemrejse, du får også kompensation for merudgifter til kost og logi.

Det med småt

Højmark Rejser modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.
Vær opmærksom på at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

Sygdom eller tilskadeskomst

Bliver du syg eller kommer til skade på skiløjpen i din ferie, får du erstatning med en daglig andel per ødelagt rejsedag.

Feriekompensation

Hvis du er indlagt eller ordineret hvile på værelset i mere end halvdelen af ​​din rejses tid, så kan både dig, der bliver syg, og din medforsikrede familie, eller medforsikrede medrejsende få en ny rejse.

Karantæneomfang - (Gælder hvis du inkluderer feriegaranti)

Gouda har udvidet omfanget af rejseforsikringer og refunderer merudgifter, hvis du er i karantæne af udenlandske myndigheder under rejsen - uanset om du er syg eller ej - hvis du ikke kan rejse hjem som planlagt. Det er meget vigtigt at underskrive dette tillæg under den aktuelle pandemi for den bedst mulige beskyttelse.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser