Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

"Der var engang ..."

"Hvorfor hedder I for resten Højmark Rejser? Hvem er egentlig ham eller hende dér Højmark?" bliver vi ofte spurgt.

Vi giver ordet til grundlægger og bestyrelsesformand Lars Hjarnø Nielsen, der her fortæller den eventyrlige historie om, hvordan det hele startede, hvor Højmark Rejser står i dag - og om sine forventninger til fremtiden:

"Vi befinder os langt ude på landet. Højmark er en lille, og efter vestjyske forhold, højtbeliggende landsby lidt syd for Ringkøbing. En samling huse og gårde med kirke, skole, brugs, smedje og alderdomshjem. På gode dage har man et fortryllende kig ned over bakkedragene, helt ned til vandspejlet på Ringkøbing Fjord. I Vestjylland er der, såvel mentalt som fysisk, højt til loftet! Lader man blikket vandre endnu længere mod vest, støder det på klitterne ude på kanten af Vesterhavet. I Højmark drev mine forældre i mange år daglig buskørsel af skoleungdom og busture til ind- og udland.

Med studentereksamenen i hus begyndte jeg sammen med en studiekammerat, Anders Thygesen - og med mig selv bag rattet - at sende skigæster til Østrig. De 800 i år "nul" er med tiden blevet til 50.000 kvalitetsbevidste, men glade og tilfredse skigæster.

Siden har virksomheden, gennem opkøb af bl.a. OK Rejser og Winther Rejser, vokset sig betydeligt større, og den er i dag en del af SkiGroup, som også omfatter svenske Lion Alpin og OnlineSki.

Skiferie og Højmark-ånd i særklasse

Højmark Rejser har hovedkontor i Ringkøbing og beskæftiger 19 medarbejdere, som sætter stavene i for at rådgive dig, når du vælger din skirejse. Du taler med den samme ferierådgiver, fra du henvender dig første gang til slutevalueringen af din rejse.

Vi hylder forskelligheden. Nogle rejsemål er bedst til børnefamilier og begyndere. Nogle er bedst til off-piste. Til aftenskiløb. Skisafari. Wellness. Shopping. Korte ture. Afterski. Venskaber. Og alt muligt andet. Vi tilgodeser alle tænkelige behov, og vi vil gerne udfordres, hvis der dukker helt specielle ønsker op. Hos Højmark Rejser kan du forvente en skiferie i særklasse.

Internt i "Højmark-familien" - som medarbejderne ynder at kalde deres arbejdsplads - hersker en helt særlig Højmark-ånd, som er kendetegnet ved godt sammenhold og socialt fællesskab. Vi løfter i flok og laver flere ting sammen uden for arbejdstiden - bl.a. rejser vi sammen. Desuden er humor, begejstring og engagement nøgleord i det mantra, der kendetegner Højmark Rejser.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser