Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Din kontakt

Nedenfor kan du finde din kontakt.

 

Ane Dorte Svenstrup
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 97
anedorte@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg startede hos Højmark Rejser d. 1. september 2016.

 

Jeg har selv stået på ski i mange år, så det er fantastisk at kunne hjælpe/rådgive andre skiglade danskere med deres skiferie.

Privat bor jeg i Herning og har 2 voksne børn (som begge er vilde med at stå på ski og begge har været 3 gange på sæson). Når vejret ikke er til at stå på ski, spiller jeg golf. 

Jeg slog mine første forsigtige ski-sving i Zell am See, og herefter gik turen til Frankrig og Italien i mange år. Jeg er vild med Livigno og italiensk charme/mad
I Østrig er idyleriske Zauchensee, skønne Schladming og selvfølgelig Ischgl mine klare favoritter. Meget forskellige steder, men alle 3 med fantastisk skiløb og Gemütlichkeit.
Sidst er Skisafari i Dolomitterne kommet på listen over absolut godkendt ski-ferie.

Sussi Henriksen Højmark Rejser

Sussi Viisholm Henriksen
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 99
sussi@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg startede hos Højmark Rejser i august 2007, og jeg sidder primært som ferierådgiver.

Privat er jeg bosiddende i Ringkøbing sammen med min kæreste og to børn.
Fritiden bruger jeg sammen med familie og venner samt på motion, hvis tiden er til det!
Jeg er vild med at stå på ski, og med to små børn skal den næste skiferie helt sikkert gå til Wagrain i Østrig.

Jette Lindholm Højmark Rejser

Jette Lindholm
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 93
jettel@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg er oprindelig blomsterhandler med egen butik, men siden 2001 har blomsterne været skiftet ud med ski, og Saalbach er mit foretrukne rejsemål.

Ud over skiinteressen er jeg en ivrig hesteentusiast. Fritiden tilbringer jeg på vores gård sammen med min mand og vores to børn.

Irene Risgaard
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 26
irene@hojmark.dk

 

 

Lasse Lundsberg Overgaard
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 90
lasse@hojmark.dk

 

 

Jesper Merrild Højmark Rejser

Jesper Merrild
Marketingchef

Tel: 96 74 22 23
jesper@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg kommer fra en baggrund som marketingskoordinator for sportskæden Nautic Surf & Ski, så jeg har en solid baggrund, når det kommer til vintersport.

Jeg bor i Herning. Min fortid har været præget af meget rejseaktivitet, hvilket bl.a. har givet tre vintersæsoner i Alperne, så jeg har vel over 15 års erfaring med skiferier og rundt regnet 150 ugers snowboarding i benene.

Jeg er uddannet fra Århus Universitet med en bachelorgrad i international markedsføring og grafisk kommunikation, som jeg afsluttede i efteråret 2008.

I min fritid er jeg meget aktiv, så fitnessabonnementet bliver godt brugt. Den klare favorit er dog mountainbike, hvilket jeg dyrker hele året. I sommerperioden står jeg på wakeboard, og i vinterperioden forsøger jeg at komme så meget på snowboardet som muligt.

Jan Falck Højmark Rejser

Jan Falck Poulsen
Økonomichef

Tel: 96 74 23 76
janp@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg startede som økonomichef i hojmark-koncernen den 1. april 2009. Jeg er uddannet revisor og har i mange år fungeret som økonomichef for forskellige handelsvirksomheder.

Min hustru og jeg bor i Ringkøbing sammen med vores datter. Jeg har endnu aldrig stået på ski, men det kommer – og jeg glæder mig! I fritiden dyrker jeg min store lidenskab, golf, og min familie.

Majbritt Jensen
Adm. direktør

Tel: 96 74 22 91
Mobil:
51 52 66 46
majbritt@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg startede som projektleder i hojmark-koncernen den 1. maj 2008. Mit første projekt blev opstarten af vores svenske firma Lion Alpin.

 

Den 1. april 2009 har jeg som salgschef overtaget ansvaret for salgsafdelingen. Jeg har en baggrund inden for rejsebranchen, hvor jeg har arbejdet i 12-13 år. Jeg startede som guide ved Spies Rejser, derefter var jeg driftschef og salgschef for hhv. Tjæreborg Rejser og MyTravel. Derudover har jeg været ansat som projektleder i Messecenter Herning samt i Forum Copenhagen. Privat bor jeg i Holstebro med min mand og tre børn, og i min fritid forsøger jeg at holde mig i form til skisæsonen med løb. Vi står selvfølgelig også på ski, om end jeg ikke er helt så hardcore som nogle af mine kollegaer.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser