Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Din kontakt

Nedenfor kan du finde din kontakt.

 

Jette Hedegaard Højmark Rejser

Jette Lodbjerg Hedegaard
Ferierådgiver

Tel: 96 74 23 74
jetteh@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg er oprindeligt uddannet kosmetolog og har gennem fem år arbejdet med dette og salg. I august 2008 blev makeup-penslerne skiftet ud med skiene, og jeg har siden arbejdet som ferierådgiver hos Højmark Rejser.

Efterhånden som årene er gået, er skiløbet blevet mere og mere attraktiv for vores familie, og vi nyder årligt at besøge en af vore destinationer. Den friske luft og de sneklædte Alper er noget vi sætter stor pris på i familien.

Mit favorit rejsemål er klart Wagrain – fantastisk område for både børn og voksne.

Privat er jeg bosiddende i Ringkøbing sammen med min mand og vores to børn.
Fritiden bruges sammen med familie venner og lange gå ture ved fjord og hav.

Ane Dorte Svenstrup
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 97
anedorte@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg startede hos Højmark Rejser d. 1. september 2016.

Jeg har i mange år arbejdet med salg, bl.a indenfor sportens verden og indkøber af møbler og interiør, så det er en helt ny/anderledes, men spændende verden.

Jeg arbejder som ferierådgiver, og derudover er jeg ansvarlig for transfer til de gæster, der kommer med fly til Alperne.

 

Jeg har selv stået på ski i mange år, så det er fantastisk at kunne hjælpe/rådgive andre skiglade danskere med deres skiferie.

Privat bor jeg i Herning og har 2 voksne børn (som begge er vilde med at stå på ski og begge har været 2 gange på sæson). Når vejret ikke er til at stå på ski, spiller jeg golf. 

Ét af mine favoritsteder var i mange år Livigno, men synes bestemt også, at den østrigske "Gemütlichkeit" og Afterski er helt i top. Idyleriske Zauchensee og skønne Schladming er min klare favoritter. Her vender vi tilbage til igen og igen.

Allan Hansen Højmark Rejser

Allan Hansen
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 96
allan@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg begyndte hos Højmark Rejser i oktober 2010. Jeg har tidligere været værktøjssælger, men jeg trængte til at prøve noget helt nyt … få nogle nye udfordringer.

Hvorfor så ikke prøve kræfter med noget, som også interesserer mig i fritiden? Nemlig ski og rejser. Mit personlige favoritsted er Wagrain, som er blevet besøgt mindst én gang om året de seneste fem-ti år.

Privat bor jeg sammen med min kæreste i Skjern og har en datter på fire år. Fritiden bruger jeg på familie, venner og håndbold, og til tider kan jeg også ses på golfbanen i Dejbjerg. Og så er der selvfølgelig den årlige tur til Alperne.

Sussi Henriksen Højmark Rejser

Sussi Viisholm Henriksen
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 99
sussi@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg startede hos Højmark Rejser i august 2007, og jeg sidder primært som ferierådgiver.

Privat er jeg bosiddende i Ringkøbing sammen med min kæreste og to børn.
Fritiden bruger jeg sammen med familie og venner samt på motion, hvis tiden er til det!
Jeg er vild med at stå på ski, og med to små børn skal den næste skiferie helt sikkert gå til Wagrain i Østrig.

Jette Lindholm Højmark Rejser

Jette Lindholm
Ferierådgiver

Tel: 96 74 22 93
jettel@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg er oprindelig blomsterhandler med egen butik, men siden 2001 har blomsterne været skiftet ud med ski, og Saalbach er mit foretrukne rejsemål.

Ud over skiinteressen er jeg en ivrig hesteentusiast. Fritiden tilbringer jeg på vores gård sammen med min mand og vores to børn.

Jesper Merrild Højmark Rejser

Jesper Merrild
Marketingchef

Tel: 96 74 22 23
jesper@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg kommer fra en baggrund som marketingskoordinator for sportskæden Nautic Surf & Ski, så jeg har en solid baggrund, når det kommer til vintersport.

Jeg bor i Herning. Min fortid har været præget af meget rejseaktivitet, hvilket bl.a. har givet tre vintersæsoner i Alperne, så jeg har vel over 15 års erfaring med skiferier og rundt regnet 150 ugers snowboarding i benene.

Jeg er uddannet fra Århus Universitet med en bachelorgrad i international markedsføring og grafisk kommunikation, som jeg afsluttede i efteråret 2008.

I min fritid er jeg meget aktiv, så fitnessabonnementet bliver godt brugt. Den klare favorit er dog mountainbike, hvilket jeg dyrker hele året. I sommerperioden står jeg på wakeboard, og i vinterperioden forsøger jeg at komme så meget på snowboardet som muligt.

Jan Falck Højmark Rejser

Jan Falck Poulsen
Økonomichef

Tel: 96 74 23 76
janp@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg startede som økonomichef i hojmark-koncernen den 1. april 2009. Jeg er uddannet revisor og har i mange år fungeret som økonomichef for forskellige handelsvirksomheder.

Min hustru og jeg bor i Ringkøbing sammen med vores datter. Jeg har endnu aldrig stået på ski, men det kommer – og jeg glæder mig! I fritiden dyrker jeg min store lidenskab, golf, og min familie.

Lisbeth Merrild Højmark Rejser

Lisbeth Merrild
Bogholderi

Tel: 96 74 22 95
lisbeth@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg har været ansat hos Højmark Rejser siden 2004, og jeg arbejder med administrative opgaver.

Derudover står jeg for den daglige drift af vores datterselskab, Clickski.com, som er vores online-bureau.
Jeg bor sammen med min mand og to børn i Ringkøbing. 
Til trods for at vi er ”sene” startere på ski, kan jeg garantere, at hele familien er helt vild med denne herlige sport.

Majbritt Jensen Højmark Rejser

Majbritt B. Jensen
Kantine

Tel: 97 325 325
majbrittj@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg startede hos Højmark Rejser den 15. august 2008. Jeg sørger for, at medarbejderne får noget sundt og godt at spise i løbet af dagen.

Derudover har jeg lidt forefaldende arbejde. Jeg er uddannet kok på Hotel Fjordgården og har været nogle forskellige steder siden da. Sidst var jeg fire år i kantinen på Vestas. Jeg er gift med Ryan, og vi har tilsammen fire børn. Sidste år købte vi et gammelt hus, som vi har brugt det meste af vores fritid på at restaurere. Fritiden nyder jeg sammen med venner og familie og med en god gåtur med hunden.

Majbritt Jensen
Adm. direktør

Tel: 96 74 22 91
Mobil:
51 52 66 46
majbritt@hojmark.dk

 

Baggrund
Jeg startede som projektleder i hojmark-koncernen den 1. maj 2008. Mit første projekt blev opstarten af vores svenske firma Lion Alpin.

 

Den 1. april 2009 har jeg som salgschef overtaget ansvaret for salgsafdelingen. Jeg har en baggrund inden for rejsebranchen, hvor jeg har arbejdet i 12-13 år. Jeg startede som guide ved Spies Rejser, derefter var jeg driftschef og salgschef for hhv. Tjæreborg Rejser og MyTravel. Derudover har jeg været ansat som projektleder i Messecenter Herning samt i Forum Copenhagen. Privat bor jeg i Holstebro med min mand og tre børn, og i min fritid forsøger jeg at holde mig i form til skisæsonen med løb. Vi står selvfølgelig også på ski, om end jeg ikke er helt så hardcore som nogle af mine kollegaer.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser