Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Snegaranti/skigaranti

Skigaranti

Vi garanterer, at du kommer på ski på din skiferie! Vores skirejsemål ligger generelt i snesikre områder, hvor vi oplever masser af sne.

Enkelte gange har vi oplevet, at liftkontoret har valgt at lukke pisterne på grund af manglende sne. I disse ekstraordinære situationer sørger vi for, at du bliver transporteret til et alternativt rejsemål.

Snegaranti

Snegarantien er en udvidet form for Skigaranti. Med snegarantien garanterer vi, at du kommer på ski på dit eget rejsemål. Snegarantien kan vi alene tilbyde i Zell am See, hvor der er mulighed for gletsjerskiløb.

 

 

De østrigske alper - er masser af sne ...

Alperne er kendt for ekstraordinært fine sneforhold. Alpernes placering i Mellemeuropa betyder, at sneen er perfekt og særdeles velegnet til skiløb. Alperne oplever typisk meget store snemængder i hele vinterperioden - og skiløb helt frem til april (og maj på de højest beliggende rejsemål) er typisk.

Derudover skal det nævnes, at snekanonerne også er med til at sikre optimale skiforhold. Netop udbygningen af snekanonanlæg er højt prioriteret på de østrigske skisportssteder. Et forhold, der er med til at give Østrig de bedste skiforhold i hele Europa.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser