Luk menu

  1. hojmark.dk
  2. / St. Johann

St. Johann

Oplev imponerende skiløb på din skiferie til St. Johann

Det bliver ikke nemmere at få en begivenhedsrig skiferie, end når du rejser med Højmark Rejser. Du kan køre direkte til St. Johann im Pongau i Østrig nærmest uden landevejskørsel, og her får du adgang til det enorme Wagrain-område samt Ski Amade med op til 860 kilometer pister. Med andre ord, så er St. Johann er perfekt for grupper, familier og venner, som vil have skiløb uden uønskede overraskelser til gode priser.

Hold skiferie med venner eller familie i St. Johann

St. Johann er et af vores største skirejsemål. Og det er med god grund. St. Johann er nemlig en del af det enorme Ski Amadé, som består af 860 kilometer pister, 270 lifter fordelt på 25 skisportssteder og fem regioner. Og du får adgang til det hele med bare ét liftkort.

Derudover byder en skiferie i St. Johann på et rigt udbud af aktivitetsmuligheder, shopping, afterski og restauranter - og alt sammen på et fornuftigt prisniveau.

Udforsk skiløbet i St. Johann

Skiløbet i St. Johann tager udgangspunkt i Alpendorf. Liftene og pisterne strækker sig øst på mod Wagrain og Flachau. Fra liften i Alpendorf kan du altså vælge at tage på spændende dagsture i det store skiområde eller blive i det nære skiområde, hvor du let kan holde sammen på familie og rejsefæller.

Om destinationen

Blå

119 km

Rød

189 km

Sort

42 km

Liftkort

Skiskole

Skileje

Pistekort St. Johann

Webcam