Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Rejser til St. Anton, Østrig Østrig

St. Anton hotel

Som medlem af Rejsegarantifonden sætter vi hos Højmark Rejser nemlig en ære i at gøre dig tryg og give dig personlig vejledning. Samtidig er vi glade for at kunne yde meget hjælp - det er lige fra du taler med os første gang, til du er hjemme på dansk jord igen med masser af oplevelser i bagagen. Ved at vælge Højmark får du altså ikke kun økonomisk sikkerhed til skiferien, men også sikker og kyndig rådgivning både før, under og efter din rejse.

Se også vores nedsatte restpladser til St. Anton her

 

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier.

Udfyld formularen herunder og modtaget et skræddersyet tilbud, ud fra dine helt egne rejsedrømme.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.
Onlinebookinger kan desværre ikke foretages ved bestillinger over 10 personer i alt.

Vi kan altid hjælpe dig, med lige den grupperejse som passer til dine ønsker og behov.
Bare udfyld formularen herunder.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

Leder du eksempelvis efter et hotel i St. Anton med wellness-faciliteter, gratis wifi, gratis afbestilling eller leder du efter et hotel, som er tæt på pisten med mulighed for afterski? Tal med vores erfarne rejserådgivere, der kan besvare dine praktiske spørgsmål. På den måde kan du opleve en skiferie i St. Anton, lige som du ønsker. Lad dig inspirere i din søgning efter skirejser blandt vores mange populære hoteller i St. Anton am Arlberg i Østrig.

Leder du efter et sted at bo i St. Anton? Uanset om du leder efter et luksuriøst hotel eller et hyggeligt bed and breakfast, finder du det, du leder efter i denne maleriske by. Her på siden kan du udforske nogle af de bedste steder at bo i St. Anton.

 

Oplev den østrigske stemning med vores hoteller i St. Anton

St. Anton er en af de helt store klassikere i Alperne. St. Anton er et af de ældste og mest berømte skisportssteder i verden. Beliggende i den nordlige østrigske Arlberg-region får du her et fantastisk skiområde med 305 kilometer pister, som giver skiløbere på alle niveauer den perfekte mulighed for at få stillet deres skilyst. Med konstruktionen af den nye lift Flexenbahn er skiområderne i Stuben nu direkte forbundet med Zürs og Lech, hvilket gør skiløb mellem Arlberg-byerne endnu nemmere og hurtigere end tidligere.

Den gamle bydel i St. Anton, der ligger i en lille dal, oser af traditionel østrigsk alpestemning med sin bilfri hovedgade. Bymidten er altid fuld af aktivitet dag og nat. De omkringliggende bjerge byder på et utroligt varieret udvalg af pister - fra de stejle Vallugas-pister til de blide blå pister omkring Nasserein. Det store udvalg af hoteller gør St. Anton til det oplagte valg for jeres næste skiferie.

 

Svævebanen bringer turismen til St. Anton

I 1937 blev det besluttet i Sankt Anton at bygge den allerførste svævebane i Alperne. Svævebanen fik navnet Galzigbahn og kunne transportere imponerende 210 mennesker i timen fra byens centrum til toppen af Galzig. Til sammenligning kan liftsystemet i dag transportere 145.000 mennesker i timen!

Dette bragte skiområdet ind i den moderne tid, og i byen begyndte de første små hoteller at dukke op. St. Anton er i dag et internationalt skisportssted med 88 lifter, 305 kilometer pister og 200 kilometer markeret off-piste Arlberg-område, og samtidig er der et bredt udvalg af hoteller, pensionater og ferielejligheder i byen i dag.

​​St. Anton har formået at kombinere mange års tradition og historie med kravene til et internationalt og velfungerende skisportssted, samtidig med at landsbyens oprindelige charme er bevaret. Derudover er St. Anton am Arlberg medlem af ‘Best of the Alps’ - en sammenslutning af de 12 mest traditionelle alpine skisportssteder i Europa.

 

St. Anton egner sig til de erfarne skiløbere

Selv om St. Anton er mest berømt for sit off-piste terræn og afmærkede off-piste ruter, var St. Anton faktisk det første sted i Alperne, hvor pister blev forberedt for at gøre skiløb lettere. Forberedelserne begyndte helt tilbage i 1949, og dengang foregik forberedelsen af pister ikke med maskiner, som det er i dag, men med håndkraft, hvor folk trak store ruller ned ad bjerget.

Du får mest muligt ud af St. Anton, hvis du har et par års skierfaring på grund af de lidt stejlere og relativt smalle røde og sorte pister. Der er få begyndervenlige blå pister og grønne transportpister, så du kan være nybegynder i St. Anton, men vi anbefaler det umiddelbart ikke.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser