Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325
Find ny rejse
Alpeffect Hotel
 • God placering
 • God morgenmad
 • 3-retters middag eller buffet
 • Gratis WiFi

Hotel Rosanna - St. Anton Østrig

Halvpension
Tilføj til favoritter

Besøg Hotel Rosanna i St. Anton, Østrig

En skiferie i St. Anton er for den erfarne skiløber, der vil udfordre et krævende bjergterræn. Fanatikere får lysten styret i skisystemet Ski Arlberg, som blandt andet inkluderer Valluga-bjergets betagende 2.811 meter. Efter sammenbygningen med Zurs, Lech, Schröcke og Warth er det blevet Østrigs største sammenhængende skiområde med 305 kilometer pister. Ved siden af pisterne kan du endda opleve puddersne – og masser af det.

Oplev Hotel Rosanna, en del af vores Alpeffect Hotels

Alpeffect Hotels er fællesnavnet for Højmark Rejsers helt egne hoteller, og Hotel Rosanna er et af dem. Her er der fokus på de voksne, hvor du kan nyde en yderst central placering lige ved gågaden i hjertet af St. Anton. Herfra er der få minutters gang til de to hovedlifter Galzigbahn og Rendlbahn. Du får derfor mulighed for både at være tæt på bylivet samt lifterne.

Hotel Rosanna er et charmerende alpehotel bygget i klassisk rustik stil med masser af bjælker og udskåret træ på både vægge og lofter. Lige fra du træder ind på hotellet, vil du mærke den hyggelige og hjemlige atmosfære, som kendetegner Hotel Rosanna.

Slå jer ned i sofaerne i den hyggelige bar efter en god men lang dag på pisterne, og lad vores venlige personale tage sig godt af jer med lækre drikke.

Kig forbi Rosanna Lounge

Rosanna Lounge ligger i tilknytning til hotellet og er åben for vores gæster, der bor på hotellet samt gæster, der kommer udefra. Vores mål med Rosanna Lounge er at skabe et hyggeligt sted, du kan besøge, hvis du har brug for en snack, en lækker cocktail eller et godt glas vin. Vores medarbejdere arbejder hårdt for at skabe den helt rette loungestemning, så du får lyst til at blive hængende lidt længere, mens du eksempelvis slapper af eller taget et spil backgammon.

Værelsestyper

Alle værelserne på Hotel Rosanna er rummelige og smagfuldt indrettede med dobbeltseng. Du får dit eget badeværelse med toilet og badekar, og størstedelen af værelserne har endda en balkon, du kan benytte dig af. Der er også mulighed for en ekstra opredning, hvis der er behov for dette.

Bemærk venligst at ikke alle værelser har balkoner, og at visse værelser deler deres balkon med naboværelset.

Restaurant

I Hotel Rosannas restaurant serveres en lækker og velsmagende halvpension bestående af morgenmad og aftensmad. 

Start dagen med vores lækre morgenmadsbuffet mellem klokken 7:00 og 9:30, hvor du kan finde både kolde og varme retter. Til aften tilbyder vi en fire-retters valgmenu med salatbuffet, som du kan sætte tænderne mellem klokken 18:00 og 20:30.

Er du veganer, vegetar eller har andre præferencer eller allergener, er der mulighed for specialkost.

Der er også mulighed for at smøre din egen madpakke hver dag, som du kan nyde sammen med en juicebrik, du kan få udleveret under morgenmaden i restauranten. Ønsker du vores madpakke-tilbud, kan dette bestilles hjemmefra eller direkte på hotellet. Det koster 60 kroner per dag per person.

 

 

 

Internet

Der er gratis Wi-Fi på hele Hotel Rosanna.

Bemærk venligst at kvaliteten og hastigheden af internettet kan variere. Du kan derfor ikke forvente at kunne streame, spille og hente store filer.

Parkering

Der kan parkeres gratis ude foran hotellet. Der findes dog et begrænset antal pladser, hvorfor der benyttes først-til-mølle-princippet.

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge på Hotel Rosanna.

Info til dig, der kommer med fly

Hotel Rosanna er et af vores helt egne hoteller i Østrig, nemlig et af vores Alpeffect Hotels. Derfor er der direkte transport fra lufthavnen og til din destination.

Afstande
 • Lift: 250 m
 • Piste: 250 m
 • Skibus: 250 m
 • Centrum: 0 m
 • Indkøb: 300 m
 • Skiudlejning: 250 m
Faciliteter
 • Hotel
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Værelser
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Andet
 • Parkering

Kun for voksne (dog ikke pre- og afterseason)

Vil du gerne besøge Hotel Rosanna i St. Anton og alle de populære faciliteter? Så kan du her læse lidt mere om, hvad du kan forvente. 

Vi ved nemlig, at det er vigtigt at kunne indfri alle vores gæsters forventninger. Disse er ofte bygget op over de mange måneder op til selve skituren, og de er dermed alfa og omega for, at du føler dig tilfreds med din tur. Netop derfor har vi på Hotel Rosanna med særlig omhu skabt rammer, der har fokus på det voksne publikum. 

Her kan du forvente dig mad og drikke, der blandt andet byder på et vinkort med lokale fund og overraskelser. Der er også aktiviteter i løbet af ugen, hvor det igen er de voksne, der er helt i fokus. Det kan være en vinsmagning eller hyggelig afterski med tilhørende musikquiz eller noget helt tredje.  

Rejser du med børn anbefaler vi dig vores eget Hotel Gabl i St. Anton - alternativt for den fuldendte familieoplevelse vores eget Grafenberg Resort i Wagrain.

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser