Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Kør selv sommerferie til Wagrain

Østrig er generelt kendt for at være et familievenligt land at rejse i, og du vil opleve at børnenes oplevelser er i fokus mange steder. Det gælder derfor også, når du holder sommerferie i Wagrain, som er et ideelt rejsemål for både familier, grupper, og børn. Det er et sandt ferieparadis, som åbner sine porte - så selv voksne vil stå med store øjne af forundring. 

 

Få en aktiv sommer i Wagrain

Du kan tage flyet direkte fra Kastrup til Salzburg, og nyde din sommerferie i smukke Østrig. Den storslåede østrigske natur er på mange måder skabt til vandring - det er ikke til at komme udenom. Lifte og gondoler tager dig direkte op i terrænet, hvor afmærkede stier og ruter fører dig ud til vidunderlige steder med udsigter, der får dig til at glemme alt i øjeblikket.

 

Få et gæstekort til Wagrain

Wagrain er en af ​​de smukkeste og mest gæstfrie regioner i hele Østrig, og med et gratis Salzburger Sportwelt gæstekort kan du drage fuld fordel af den herlige bjergverden og dens fulde bredde af rekreative muligheder fyldt med sport, sjov og kultur for både store og små. 

Gennem gæstekortet får du adgang til mange muligheder og attraktioner, og det giver faktisk også rabatter ved lifter, gondoler og guidede ture. Du modtager gæstekortet i receptionen på Højmarks hotel, Grafenberg Resort.

Sommerrejser med
Højmark i Wagrain

✓ Førsteklasses beliggenhed

✓ Gæstekort, der giver rabatter til aktiviteter og seværdigheder

✓ Badeland Wasserwelt

✓ Legeland på bjerget

       

Daniel Hansen

Har været på sommerferie i Østrig med familien de sidste tre år:

”Når man har to små børn på 1 og 5 år, kræver det ikke mere end at finde en badesø, hvor vi kan soppe og bade, og mange af badesøerne har rigtig gode legepladser. Temperaturen i Østrig er 3, 4 grader varmere end Danmark, så man kan sagtens bade i søerne. Det er billigt, nemt og så er det jo bare fantastisk at lege med naturen og bjergene omkring sig”.

 

 

Se video af Aktiv Sommerferie i Wagrain

 

 

Overnat på Grafenberg Resort

Bor du på Grafenberg til sommer, så kommer du ikke til at mangle aktiviteter. Hele området og naturen er spektakulær og kan nydes på en række forskellige måder. Du kan eksempelvis opleve de smukkeste udsigter over en vandretur gennem de afmærkede ruter af forskellig kompleksitet og længde. Eller måske du foretrækker at nyde den fantastiske udsigt fra en cykel? Mountainbikeruter er tilgængelige for alle uanset niveau, humør og alder. Der er også adgang til en mountainbikepark med "downhill-track" og "free-ride stier”.

Du kan også udfordre din højdegrænse i klatring på flere niveauer, så du kan forbedre dine færdigheder både udendørs på bjergene eller indendørs på klatrevæggen. Er du til en oplevelse ud over det sædvanlige, kan du nyde udsigten oppe fra med para- eller hanggliding med en professionel instruktør. 

Vandring i bjergene kan være ren meditation for krop og sjæl, men Grafenberg Resort byder også på Wellness. Efter en hel dag med aktiviteter med familien, kæresten eller vennegruppen kan du læne dig tilbage og nyde hotellets afslappende wellnessområde med pool, sauna og dampbad. 

 

 

Aktiviteter Wagrain

Familie oplevelser er i højsædet

Wagrain er perfekt til børnefamilier, og det kan især mærkes ved Grafenberg i Wagrain, der er det ultimative naturlegeland på toppen af bjerget.

I kan tage liften op og tage på eventyr på klatrevægge, tømmerflåder og forhindringsbaner, så hele familien kan med sikkerhed få brændt en masse energi af sammen. I Wagrain er der rig mulighed for at opleve idylliske vandreruter, uforglemmelige mountainbiketure eller tage på adventuresport-krydstogt. 

Du kan rafte, cykle på E-bike, mærke suset på en Rodelbahn eller vække skiminderne ved Kitzsteinhorn Gletscheren 1 times kørsel fra Wagrain.

 

 

Udforsk storbyen, Salzburg

Kun en time fra Wagrain finder du storbyen Salzburg, som i 1996 blev tilføjet til UNESCOs verdensarvsliste i et forsøg på at bevare byens historiske og musikalske centrum. Her finder du seværdige borge og bygninger, som har overlevet 2. verdenskrig. Derudover er filmlegenden “Sound of Music” indspillet i Salzburg og den ikoniske komponist, Wolfgang Mozart, er født i byen. 

I juli og august afholdes den årlige kulturfestival, Festspillene i Salzburg, hvilket er en verdenskendt musikfestival. Byen rummer dog meget mere end musik og historiske mærkepunkter, for du har også rig mulighed for at tage på cafeer, museer og shoppe i Salzburg.

 

Besøg ishulen, Eisriesenwelt, nær Wagrain

Du kan også gå på opdagelse i en eventyrlig isgrotte, der vil imponere hele familien. I den lille by, Werfen, som ligger omkring 30 minutter fra Wagrain, ligger ishulen, Eisriesenwelt. Hulen er verdens største isgrotte, og derfor er den bestemt et besøg værd. 

Du skal først med en lift op, og herefter skal du gå cirka 20 minutter, før du når indgangen. Men her møder du til gengæld et enestående syn. De turkisblå vægge og glitrende iskrystaller danner rammen om et magisk ispalads, hvor Isdronningen ville kunne føle sig hjemme. Temperaturen inde i grotten ligger på omkring nul grader – også om sommeren, så du skal huske varmt tøj og praktiske sko, da der både er mange trapper og et vekslende terræn.

Den guidede tur i isgrotten tager omkring 75 minutter, men det anbefales at afsætte 3 timer af til turen, da det tager noget tid at komme op til selve grotten. Det er dog hele turen værd. 

 

Oplev de to søer i Flachauwinkl og Eben

Indenfor en radius af 15 kilometer fra Wagrain finder du to badesøer. En i Flachauwinkl og en tilsvarende i Eben. Badesøerne er bestemt varme nok til en svømmetur om sommeren, og omkring søerne er der også legepladser og bænke. Ved Eben er der desuden liggestole, så du kan nyde en solrig eftermiddag med familien. 

 

Tag en svømmetur i Flachauwinkl

1) Flachauwinkl

I søen Flachauwinkl venter der dig en forfriskende svømmetur. Desuden er søen så klar, at den har drikkevandskvalitet. Det respektive badeområde har en græsplæne til hygge og samvær samt en legeplads til børnene. Det er gratis at bade i Flachauwinkl, og den vidunderlige udsigt skal du heller ikke betale for.

 

Nyd en frisk dukkert i Eben

2) Eben

Ved Eben badesø er der idyl for alle. Anlægget indeholder rummelige solbadningsområder med liggestole, vandrutsjebaner, børnepool, en hoppebro, en beachvolleybane og en restaurant med terrasse. Det hele er samlet i et afslappende miljø til glæde for både de små og de voksne.

Badesøen har åbent fra 9-19. Der skal betales entré, men børn under fem år er gratis, og med dit Salzburger Sportswelt Gæstekort får du cirka 15 procent i rabat.

 

Læs mereMinimér

 

Herunder kan du se alle sommeraktiviteter vi udbyder i Wagrain, hvis du vil se en liste over alle vores sommeraktiviteter, tryk her.

 

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser