Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Kør selv sommerferie til Wagrain

Danskernes foretrukne rejsemål

Østrig er kendt for at være familievenlig, og mange steder er børnenes oplevelser sat i fokus. Wagrain er det ideelle rejsemål for familier, grupper, og børn. Det er et sandt ferieparadis, som åbner sine porte - så selv voksne vil stå med store øjne af forundring.

Er du til en aktiv ferie?

Den østrigske natur er bestemt skabt til vandring, det kan vi ikke komme uden om. Lifte og gondoler tager dig direkte op i terrænet, hvor afmærkede stier og ruter fører dig ud til vidunderlige steder med udsigter, der får dig til at glemme alt i øjeblikket.

Afslapning er bestemt også en mulighed

Vandring i bjergene kan være ren meditation for krop og sjæl, men Wagrain byder også på Wellness.
Vi giver dig muligheden for at kombinere en aktiv ferie med ren afslapning på Grafenberg Resort,  der har indendørs pool og sauna.

Gæstekort til Wagrain

Mere ferie for dig - med Salzburger Sportwelt Gæstekort i Wagrain

En af ​​de smukkeste og mest gæstfrie regioner i hele Østrig. Med et gratis gæstekort kan du drage fuld fordel af den herlige bjergverden og dens fulde bredde af rekreative muligheder fyldt med sport, sjov og kultur for både store og små. Mange muligheder og attraktioner bliver tilgængelige gennem Salzburger Sportwelt gæstekortet, og kortet giver også rabatter ved lifter, gondoler og guidede ture. Du modtager gæstekortet i receptionen på Grafenberg Resort.

Nyhed: Flyv på sommerferie med Højmark Rejser

Ta' flyet direkte fra Kastrup til Salzburg og nyd en sommerferie i smukke Østrig. Vi flyver hver lørdag fra København til Salzburg inkl. transfer til enten Wagrain eller Schladming. Pris pr person er kr. 2400,- Find din næste sommerferie i søgeboksen øverst på siden eller kontakt os her, så vender vi tilbage til dig.

Sommerrejser med
Højmark i Wagrain

✓ Førsteklasses beliggenhed

✓ Gæstekort, der giver rabatter til aktiviteter og seværdigheder

✓ Badeland Wasserwelt

✓ Legeland på bjerget

       

Daniel Hansen

Har været på sommerferie i Østrig med familien de sidste tre år:

”Når man har to små børn på 1 og 5 år, kræver det ikke mere end at finde en badesø, hvor vi kan soppe og bade, og mange af badesøerne har rigtig gode legepladser. Temperaturen i Østrig er 3, 4 grader varmere end Danmark, så man kan sagtens bade i søerne. Det er billigt, nemt og så er det jo bare fantastisk at lege med naturen og bjergene omkring sig”.

 

 

Se video af Aktiv Sommerferie i Wagrain

 

 

Grafenberg Resort

Bor I på Grafenberg til sommer, kommer I ikke til at mangle aktiviteter. Hele området og naturen er spektakulær, og kan nydes på en række forskellige måder.

I kan opleve de smukkeste udsigter over en vandretur gennem de afmærkede ruter af forskellig kompleksitet og længde. Eller måske I vil foretrække at nyde de fantastiske udsigter fra en cykel? E-bike og mountainbikeruter er tilgængelige for alle uanset niveau, humør og alder. Der er også adgang til en mountainbike park med "downhill-track" og "free-ride" stier.

I kan også udfordre jeres højdegrænser i klatring på flere niveauer, hvor I kan forbedre jeres klatrefærdigheder både udendørs - på bjergene eller indendørs - på klatrevæggen. Er I til en oplevelse ud over det sædvanlige, kan I nyde udsigten oppe fra med para- eller hanggliding med en professionel instruktør. 

Efter en hel dag med adrenalinspækkende aktiviteter for hele familien, kæresten eller vennegruppen kan I læne jer tilbage og nyde hotellets afslappende wellnessområde med pool, sauna og dampbad. Disse er blot nogle af de spændende aktiviteter og oplevelser, der venter vores sommergæster på Grafenberg Resort.

 

 

Aktiviteter Wagrain

 

Wagrain er perfekt til børnefamilier, og det kan især mærkes ved Grafenberg i Wagrain, der er det ultimative naturlegeland på toppen af bjerget.

I kan tage liften op og tage på eventyr på klatrevægge, tømmerflåder og forhindringsbaner, så hele familien kan med sikkerhed få brændt en masse energi af sammen. I Wagrain er der rig mulighed for at opleve idylliske vandreruter, uforglemmelige mountainbiketure eller tage på adventuresport-krydstogt. 

Du kan rafte, cykle på E-bike, mærke suset på en Rodelbahn eller vække skiminderne ved Kitzsteinhorn Gletscheren 1 times kørsel fra Wagrain.

 

 

 

Kun en time fra Wagrain ligger storbyen Salzburg, der i 1996 blev optaget i UNESCOS’s verdensarvsliste for at bevare byens historiske og musikalske centrum. Seværdige borge og bygninger er velbevaret trods 2. verdenskrig, filmlegenden Sound of Music er indspillet i Salzburg og I kan besøge byens søn, Wolfgang Mozart, der er født i byen. I juli og august afholdes den årlige kulturfestival, Festspillerne i Salzburg, der er en verdenskendt musikfestival. 

Byen rummer dog mere end musik og historiske mærkepunkter, for der er også mulighed for at tage på cafeer, museer og shoppe i Salzburg.

 

I kan også gå på opdagelse i en eventyrlig isgrotte, der vil imponere hele familien. I en lille by, Werfen, 30 min. fra Wagrain, ligger ishulen, Eisriesenwelt, der er verdens største isgrotte. I skal først med en lift op og herefter gå ca. 20 min., før I når indgangen, men her møder i til gengæld et enestående syn. De turkisblå vægge og glitrende iskrystaller danner rammen om et magisk ispalads, hvor Isdronningen ville kunne føle sig hjemme. Temperaturen inde i grotten ligger på omkring 0 grader – også om sommeren, så I skal huske varmt tøj og praktiske sko, da der både er mange trapper og et vekslende terræn.

Den guidede tur tager omkring 75 min., men vi anbefaler at afsætte 3 timer af til turen, da det tager noget tid at komme op til selve grotten, men det er hele turen værd.

 

Herunder kan du se alle sommeraktiviteter vi udbyder i Wagrain, hvis du vil se en liste over alle vores sommeraktiviteter, tryk her.

 

Badesøer

Indenfor en radius af 15 km. fra Wagrain finder man to badesøer: En i Flachauwinkl og en tilsvarende i Eben. Badesøerne er bestemt varme nok til en svømmetur om sommeren, og der er legepladser, bænke og ved Eben er der liggestole, så man kan nyde en eftermiddag med familien.

 

1) Flachauwinkl
En forfriskende svømmetur venter dig i søen Flachauwinkl. Søen er så klar, at den har drikkevandskvalitet. Det respektive badningsområde har en græsplæne til hygge og samvær, samt en legeplads til børnene. 

Afstand: Wagrain – Flachauwinkl 15km.

Der er gratis at bade i Flachauwinkl, og den vidunderlige udsigt skal I heller ikke betale for.

 
2) Eben
Ved Eben badesø findes idyl for alle! Anlægget indeholder rummelige solbadningsområder med liggestole, vandrutsjebaner, børnepool, hoppe-bro, en beachvolleybane og en restaurant med terrasse. Alt sammen i et afslappende miljø til glæde for både de små og for de voksne.

Afstand: Wagrain – Eben 14km.

Badesøen har åbent fra 09-19. Der er entré, men børn under 5 år er gratis, og med jeres Salzburger Sportswelt Gæstekort får i ca. 15 % i rabat.

 

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser