Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Schladming aktiv ferie

- et sommerparadis

Oplev magiske sommerøjeblikke 

I Schladming får I en komplet oplevelse af aktive naturoplevelser og ferieafslapning. Fra at være et af vinterens mest besøgte skisportssteder forvandler Schladming sig i sommerhalvåret til Østrigs mest fantastiske vandreområde. På stierne i Schladming finder du alt, hvad hjertet begærer - uanset om du foretrækker de bløde bakker og den milde natur, eller du lader dig friste af de imponerende bjergtoppe.

Tag afsted med hele familien

Her er der plads til forældrene og en sjov afveksling for børnene. Mandag til fredag byder lokalsamfundet på fuldt overvågede programmer, der helt sikkert vil engagere de unge, og når børnene er glade, kan mor og far virkelig nyde deres egen velfortjente ferie.

SommerCard Schladming

Alle gæster får udleveret et sommerkort til Schladming, som giver adgang til over 100 top attraktioner, og samtidig bliver I tilbudt et bredt udvalg af aktiviteter, som I absolut ikke må gå glip af under jeres ferie i Schladming. Kortet giver blandt andet fri adgang til adskillige vandelande, badesøer, Adventure Parks, museer og guidede ture i naturen. Jeres SommerCard giver også rabatter ved flere lifter, busruter og attraktioner, så hele familien kan nyde ferien sammen. 

LÆS MERE OM SOMMERCARD HER

 

NYHED: Flyv på sommerferie med Højmark Rejser

Ta' flyet direkte fra Kastrup til Salzburg og nyd en sommerferie i smukke Østrig. Vi flyver hver lørdag fra København til Salzburg inkl. transfer til enten Wagrain eller Schladming. Pris pr person er kr. 2400,- Find din næste sommerferie i søgeboksen øverst på siden eller kontakt os her, så vender vi tilbage til dig.

Sommerrejser med
Højmark i Schladming

✓ Førsteklasses beliggenhed

✓ Sommerkort, der giver rabatter til aktiviteter og seværdigheder

✓ Legeland på bjerget

Daniel Hansen

Har været på sommerferie i Østrig med sin familie de sidste tre år:

”Når man har to små børn på 1 og 5 år, kræver det ikke mere end at finde en badesø, hvor vi kan soppe og bade, og mange af badesøerne har rigtig gode legepladser. Temperaturen i Østrig er 3, 4 grader varmere end Danmark, så man kan sagtens bade i søerne. Det er billigt, nemt og så er det jo bare fantastisk at lege med naturen og bjergene omkring sig”.

 

 

Se video af Aktiv Sommerferie i Schladming

 

 

Hotel Planai

Schladming har en fortryllende natur. Den form for magi hvor man automatisk stopper op og holder vejret for at mærke øjeblikket. De majestætiske bjerge, krystalklare søer og den lyseblå himmel står malerisk sammen og efterlader en følelse af ro. Vores Hotel Planai ligger 10 meter fra liften, så eventyret starter bogstaveligt talt lige udenfor døren. I kan nyde lange gåture langs floder og søer, eller udfordre jer selv ved at bestige spektakulære bjergtoppe.

I kan tage på opdagelse på cykel og ræs ned ad en af Schladmings mange downhill spor på mountainbike. Det er en mekka for adrenalin-afhængige legebørn, og det alsidige terræn giver alle en chance for at være med. Vi anbefaler også stærkt en tur til Schwarzensee. En sø placeret på 1.150 meter over havets overflade, hvor I kan opleve vilde side af alperne på første hånd.

Efter en udmattende dag i bjergene kan I slappe af i vores sauna eller dampbad og nyde vores All-Inklusive retter i restauranten. Schladming er en rigtig hyggelig by med liv i gaderne, restauranter og cafeer, og hotellet ligger lige i centrum.

Aktiviteter Schladming

 

En gåtur i sig selv kan være sundt for krop og sjæl, men med vandring i Østrig oplever I motion, ro og nære samtaler i magiske omgivelser. I bestemmer selv tempo, niveau og længde – I kan tage liften op, og gå en lille tur på de afmærkede stier og tilbage, eller I kan begive jer ud i et eventyr med udfordringer og nye opdagelser. De mange muligheder gør også, at alle kan være med.

Ligesom ski og snowboard er synonym med Østrig om vinteren, er vandring og mountainbike de tiltrækkende sommeraktiviteter i Alperne. Terrænet er skabt til et adrenalinspækkende ferie, og her er mountainbike ikke en undtagelse. Schladming er perfekt på to hjul, der med sine 920 officielle mountainbike-kilometer tiltrækker internationale cykelryttere, og der er også masser af muligheder for begyndere i alle aldre. I Schladming kan i også cykle på E-bike, mærke vandkraften i rafting eller mindes glæden ved sne på Dachstein Gletscheren kun 15 min. fra hotellet.

 

Børnene kan også nyde den skønne udsigt fra hesteryg. I kan gå ved siden af, mens jeres børn nænsomt svinger fra side til side i takt med hestenes skridt. Der er for eksempel tre forskellige gratis guidede rideture på ponyer med SommerCard. 

Kun en time fra Schladming ligger storbyen Salzburg, der i 1996 blev optaget i UNESCOS’s verdensarvsliste for at bevare byens historiske og musikalske centrum. Seværdige borge og bygninger er velbevaret trods 2. verdenskrig, filmlegenden Sound of Music er indspillet i Salzburg og I kan besøge byens søn, Wolfgang Mozart, der er født i byen. I juli og august afholdes den årlige kulturfestival, Festspillerne i Salzburg, der er en verdenskendt musikfestival.

Byen rummer dog mere end musik og enestående arkitektur, for der er også mulighed for at tage på cafeer, museer og shoppe i Salzburg.

 

Herunder kan du se nogle af de sommeraktiviteter, som vi udbyder i Schladming. Hvis du vil se en liste over alle vores sommer aktiviteter, tryk her.

 

Badesøer

Fra Hotel Planai er der ikke langt til to søer (10 minutters kørsel fra hotellet). Om sommeren er badesøerne en oplagt udflugt, da man kan solbade og svømme i de smukkeste omgivelser. Badesøerne er også perfekt til børnefamilier, da der legepladser og masser af attraktioner for børn og barnlige sjæle. Herunder kan du finde informationer om disse badesøer.

  

 

1) Aich

AICH ligger i byen Aich i distriktet Bezirk Liezen i Steiermark og er om sommeren et meget velbesøgt anlæg. Badesøen har liggestole og grønne arealer, restaurant og legeplads både i vandet og på land.

Den gamle og populære badesø har et areal på 0,75 hektar og en dybde på op til 6 meter, hvor vandtemperaturen om sommeren kan nå helt op til 26 grader Celsius.

Naturbadesøen har åbent fra 09-19, og der er fri entré med SommerCard.

 

2) FreizeitseePichl

Den fremragende vandkvalitet i Freizeitsee Pichl er en af de bedste i Østrig, og er det reneste vand i Steiermark. Denne badesø er derfor et populært rejsemål for hele familien. Uanset om I er til sjov, spil, sport eller afslapning, så er der noget for alle.

Der er nok af vand, faktisk hele 5.500 kvadratmeter, og med 12.000 kvadratmeter solbadnings-areal kan hele familien være med. Omkring badesøen er der en stor legeplads med sandkasse, hoppeborg og tennis-, beachvolley- og fodboldbane.

Naturbadesøen har åbent fra 09-19, og der er fri entré med SommerCard.

 

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser