Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Nyd sommeren i Schladming

Kom på en aktiv sommerferie i Schladming i Østrig. Schladming er ikke kun forbeholdt ski og sne. Her kan du nemlig også opleve varme solstråler, imponerende bjerge og fantastiske vandreområder - et ægte sommerparadis.

Oplev magiske sommerøjeblikke i Schladming

I Schladming får du en komplet oplevelse af aktive naturoplevelser og ferieafslapning. Fra at være et af vinterens mest besøgte skisportssteder forvandler Schladming sig i sommerhalvåret til Østrigs mest fantastiske vandreområde. 

På stierne i Schladming finder du alt, hvad hjertet begærer - uanset om du foretrækker de bløde bakker og den milde natur, eller du lader dig friste af de imponerende bjergtoppe. Sommer i Schladming giver plads til forældrene, og så er det en sjov afveksling for børnene, da der er masser aktiviteter at kaste sig over

Få et sommerkort til Schladming

Alle gæster, der rejser med Højmark, får udleveret et sommerkort til Schladming, som giver adgang til over 100 attraktioner. Samtidig bliver du tilbudt et bredt udvalg af aktiviteter, som du absolut ikke må gå glip af under din ferie i Schladming. 

Kortet giver blandt andet fri adgang til adskillige vandlande, badesøer, Adventure Parks, museer og guidede ture i naturen. Sommerkortet giver også rabatter ved flere lifter, busruter og attraktioner, så du hurtigt og nemt kan komme rundt og nyde ferien sammen.

 

Læs mere om sommerkort

Sommerrejser med
Højmark i Schladming

✓ Førsteklasses beliggenhed

✓ Sommerkort, der giver rabatter til aktiviteter og seværdigheder

✓ Legeland på bjerget

Oplev alt hvad Schladming har at byde på

Schladming har en helt fortryllende natur. Her vil du opleve den form for magi, hvor du automatisk stopper op og holder vejret for at mærke øjeblikket. De majestætiske bjerge, krystalklare søer og den lyseblå himmel står malerisk sammen og efterlader en følelse af ro. 

Hos Højmark finder du hoteller i Schladming, hvor eventyret bogstaveligt talt starter lige udenfor døren. Du kan nyde lange gåture langs floder og søer, eller udfordre dig selv ved at bestige spektakulære bjergtoppe.

Du kan tage på opdagelse på cykel og ræse ned ad en af Schladmings mange spor på mountainbike. Det er et mekka for adrenalin-afhængige legebørn, og det alsidige terræn giver alle en chance for at være med. Vi anbefaler også en tur til Schwarzensee, som er en sø placeret 1.150 meter over havets overflade. Her kan du se den vilde side af Alperne på første hånd.

Schladming er en rigtig hyggelig by med liv i gaderne, restauranter og cafeer, og hotellet ligger lige i centrum. Så efter en udmattende dag i bjergene kan du slappe af i hotellets sauna eller dampbad og nyde All-Inklusive retter i restauranten. 

Daniel Hansen

Har været på sommerferie i Østrig med sin familie de sidste tre år:

”Når man har to små børn på 1 og 5 år, kræver det ikke mere end at finde en badesø, hvor vi kan soppe og bade, og mange af badesøerne har rigtig gode legepladser. Temperaturen i Østrig er 3, 4 grader varmere end Danmark, så man kan sagtens bade i søerne. Det er billigt, nemt og så er det jo bare fantastisk at lege med naturen og bjergene omkring sig”.

 

 

Se video af Aktiv Sommerferie i Schladming

 

 

Hotel Planai

Schladming har en fortryllende natur. Den form for magi hvor man automatisk stopper op og holder vejret for at mærke øjeblikket. De majestætiske bjerge, krystalklare søer og den lyseblå himmel står malerisk sammen og efterlader en følelse af ro. Vores Hotel Planai ligger 10 meter fra liften, så eventyret starter bogstaveligt talt lige udenfor døren. I kan nyde lange gåture langs floder og søer, eller udfordre jer selv ved at bestige spektakulære bjergtoppe.

I kan tage på opdagelse på cykel og ræs ned ad en af Schladmings mange downhill spor på mountainbike. Det er en mekka for adrenalin-afhængige legebørn, og det alsidige terræn giver alle en chance for at være med. Vi anbefaler også stærkt en tur til Schwarzensee. En sø placeret på 1.150 meter over havets overflade, hvor I kan opleve vilde side af alperne på første hånd.

Efter en udmattende dag i bjergene kan I slappe af i vores sauna eller dampbad og nyde vores All-Inklusive retter i restauranten. Schladming er en rigtig hyggelig by med liv i gaderne, restauranter og cafeer, og hotellet ligger lige i centrum.

Sjove sommeraktiviteter i Schladming

En gåtur kan i sig selv være sundt for krop og sjæl, men med vandring i Østrig kan du opleve motion, ro og nære samtaler i magiske omgivelser. Du bestemmer selv tempo, niveau og længde, så du kan eksempelvis tage liften op, og gå en lille tur på de afmærkede stier, men du kan også begive dig ud på et eventyr med udfordringer og nye opdagelser. De mange muligheder gør også, at alle kan være med.

Ligesom ski og snowboard er synonym med Østrig om vinteren, er vandring og mountainbike nogle af de mest populære sommeraktiviteter i Alperne. Terrænet er skabt til en ferie fyldt med adrenalin, og dermed er Schladming perfekt på to hjul. Med sine 920 officielle mountainbike-kilometer tiltrækker området internationale cykelryttere, og der er også masser af muligheder for begyndere i alle aldre. I Schladming kan du også cykle på elcykel, mærke vandkraften i rafting eller mindes glæden ved sne på Dachstein Gletscheren kun 15 minutter fra hotellet. 

Børnene kan nyde den skønne udsigt fra hesteryg. Forældrene kan gå ved siden af, mens børnene nænsomt svinger fra side til side i takt med hestenes skridt. Der er for eksempel tre forskellige gratis guidede rideture på ponyer med sommerkortet. 

Tag en tur til storbyen Salzburg

Kun en time fra Schladming ligger storbyen Salzburg, der i 1996 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste for at bevare byens historiske og musikalske centrum. Du kan se gamle borge og bygninger, som er velbevaret på trods 2. verdenskrig, og så er filmlegenden Sound of Music faktisk indspillet i Salzburg. Derudover er Salzburg byen hvor Wolfgang Mozart blev født. 

Hvis du besøger byen i juli og august, så kan du opleve den årlige kulturfestival, Festspillene i Salzburg. Festivalen er verdenskendt og byder på fantastisk opera, dramatiske teaterstykker og meget mere.

Byen har dog ikke kun musik og enestående arkitektur. Du har nemlig også mulighed for at tage på caféer og museer, og så kan du også shoppe i Salzburgs skønne butikker.

Herunder kan du se nogle af de sommeraktiviteter, som vi udbyder i Schladming. Hvis du vil se en liste over alle vores sommer aktiviteter, tryk her.

 

Schladmings smukke badesøer

Tæt på Højmarks hotel i Schladming ligger de to søer, Aich og Freizeitsee Pichl. Faktisk ligger de kun omkring ti minutters kørsel fra hotellet. Om sommeren er badesøerne oplagt til en udflugt, da du kan solbade og svømme i de smukkeste omgivelser. 

Badesøerne er også ideelle til børnefamilier, da der legepladser og masser af attraktioner for børn og barnlige sjæle. 

Svøm en tur i Aich

Søen Aich ligger i byen Aich i distriktet Bezirk Liezen i Steiermark. Om sommeren er dette et meget velbesøgt anlæg, og badesøen har både liggestole og grønne arealer, restaurant og legeplads både i vandet og på land. 

Den gamle og populære badesø har et areal på 0,75 hektar og en dybde på op til seks meter, hvor vandtemperaturen om sommeren kan nå helt op til 26 grader celsius. 

Oplev det rene vand i Freizeitsee Pichl

Den fremragende vandkvalitet i Freizeitsee Pichl er en af de bedste i Østrig, og søen har det reneste vand i Steiermark. Denne badesø er derfor et populært rejsemål for familier, og uanset om I foretrækker sjov, spil, sport eller afslapning, så er der noget for alle.

Rundt om søen er der hele 12.000 kvadratmeter solbadnings-areal, og derudover er der en stor legeplads med sandkasse, hoppeborg og tennis-, beachvolley- og fodboldbane.

Begge naturbadesøer har åbent fra 9-19, og du har fri entré med dit sommerkort.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser