Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Saalbach er desværre ude af sommerprogrammet

Saalbach kan nåes fra Zell am See på 15 min i bil.

Bo på Højmark Rejsers eget hotel i Zell am See, Hotel Pinzgauerhof. Herfra har I alle alle Zell am Sees aktiviteter og kan nemt tage til Saalbach Hinterglemm, for at få en dag med masser af mulighed for både action og afslapning.

Aktiv ferie for store og små

Saalbach byder på et væld af aktiviteter. Området er specielt kendt for de mange muligheder indenfor vandring og cykling. Her finder du mere end 400 km både vandre og cykel-ruter. Derudover er der en lang række legepladser med forskellige aktiviteter til de helt små og mange mange andre outdoor aktiviteter til de lidt større og modige.

Sommerrejser med Højmark

✓ Vælg mellem 3 lækre hoteller

✓ Førsteklasses beliggenhed

✓ Aktiviteter knyttet til Højmark

✓ Alpernes cykeldestination nr. 1

✓ All Inclusive

✓ Gratis Wifi

 

 

Se video af Aktiv Sommerferie i Saalbach

 

 

 

 

Aktiviteter Saalbach

Vandring

Der findes mere end 400 km afmærkede vandreruter i Saalbach Hinterglemm, så der er rig mulighed for at begive sig ud enten på egen hånd eller på guidede ture i det smukke landskab.

Her kan du læse alt om Hiking i Saalbach Hinterglemm området: https://www.saalbach.com/en/summer/hiking-outdoor

 

 

 

Biking

Saalbach er østrigsk sejeste cykelområde med ikke mindre end 400 km ruter at boltre sig på. Her er noget for enhver smag, alle niveauer til både små og store.

Her kan du læse om de forskellig muligheder indenfor biking i området: https://www.saalbach.com/en/summer/mountain-biking

 

Glemmi Offroad Adventure Park

Her kan du prøve din køreegenskaber på en 4-hjulet crosser/ATV´er. Parkens område er på ikke mindre end 60.000 m2 og her er noget for enhver smag. Alle kan være med - både børn og voksne, øvede og nybegyndere.

Det bliver en god dag!

http://glemmy.at/?lang=en

 

 

 

 

Herunder kan du se alle sommeraktiviteter vi udbyder i Saalbach og Hinterglemm, hvis du vil se en liste over alle vores sommeraktiviteter, tryk her.

 

1) Erlebnisbad Käpt´n Hood
Hele familens vandland
Nyd en dag i vandlandet Käpt´n Hook. Her er over 1000m2 med vandrutchebaner, klatrenet, strømkanaler og massagedyser. Og selvfølgelig en hæsblæsende vandrutschebane på baderinge.
Mens børnene bader kan de voksne slappe af med solbadning på græsset eller nyde et måltid på skibsdækket i panoramarestauranten.  
2) Jump and Slidepark
 
Verdens første jump and slide park ligger i Saalbach Hinterglemm.
Den nye hoppe og slide park ligger ved Saalbach-floden i et imponerende flot bjerglandskab.
Allerede ved indgang venter en 35 meter lang rutschbane. Der er højdespringstårn, op til 8 meter, trampolinområde og freestyle rampe. 
Lige meget hvor du spinger ud, hopper fra eller glider, lander du blødt i en af de mange kæmpestore airbags.
Et rigtigt adrenalin-kick
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser