Prøv kræfter med Alperne på denne tur med Mads Weidemann

 

Vil du udfordre dig selv i selskab med 10-15 andre gutter på de støvede grusveje i og omkring Wagrain?

Wagrain er der stor sandsynelighed for at du kender for skisport, men byen, bjergene omkring og alle dalene er oplagte til en cykelferie på Gravel bike.

Vi har sammen med en erfaren guide, lavet 3 ture som har hvert deres niveau og sværhedsgrad og der er derfor noget for enhver smag og kondital.

Der vil være fokus på naturoplevelsen som Gravel cykling indbyder til og der er på alle 3 ture et inviterende fællesskab med andre cykelentusiaster.  

Datoerne er:

Gravel Challenge Wagrain (SORT)     30/7 – 3/8

Gravel Light Experience (BLÅ)        4/8 – 8/8

Gravel Grinder (RØD)       9/8 – 13/8

Turene

Gravel Light Experience 4/8 – 8/8

Nyd 167 samlede kilometer og 5.598hm fordelt over 4 dage i sadlen.

Oplev bjerge og dale i et menneskeligt tempo og glæd dig til kaffestop og forfriskninger på små caféer i byerne i dalene.

Fuld detaljeret program kan ses her

Gravel Grinder 9/8 – 13/8

Log over 240 kilometer og 8.688hm på din Garmin på 4 dage i krævende terræn.

Bjergtoppe, lange nedkørsler og vilde udsigtspunkter venter dig! Måske også lidt ømme ben....

Fuld detaljeret program kan ses her

Gravel Challenge Wagrain 30/7 – 3/8

Overvind næsten 350 kilometer og imponerende 12.450 hm!... 

Din sæsons absolutte cykeludfordring. Benene skal være spækket med diamanter hver morgen og hjemmefra skal der have været trænet flittigt.

Fuld detaljeret program kan ses her

Mads Weidemann - anerkendt cykel instruktør

Guiden
Under hele turen er du ledsaget af turens guide Mads Weidemann, som guider dig i trygge rammer.

Mads er 41 år og driver til dagligt og på fuld tid sit eget cykleakademi (Cykle Akademiet ApS).

Mads har 20+ års erfaring i guidning og undervisning. Han har et indgående kendskab til området og dets mest attraktive veje og spor samt øvrige højdepunkter, attraktioner, frokoststeder, caféer m.m.

Praktisk information og priser

Turene går af gravel/grusveje og stier over bjergene med frokost og kaffe-stop på små hyggelige restauranter/caféer, stop ved attraktioner, udsigtspunkter m.fl.

Turen starter dagligt kl. 9.00 og fyraften er ca. kl. 17.XX. Dagens rute er naturligvis dagens mål. Men ruten kan forkortes eller forlænges i tilfælde af vejrforhold og/eller gruppens samlede dagsform. Der er typisk en nemmere vej tilbage til hotellet såfremt man går kold/har bly i benene, og ønsker at komme tilbage til hotellet.

 

Prisen pr person er kr. 3.795,- per person.

Indkluderer:

4 nætter på Hotel Kirchboden. Man bor i dobbeltværelser og deler med en medrejsende. 

Halvpension 

Tourguide v. Mads Weidemann

Råd og vejledning ift. kørsel i bjerge, cykel set-up og dagens påklædning.

Coretræning / opvarmning

Unikke ruter planlagt af Mads inkl. ‘Kongeetape’

GPX-ruter

Kør-selv

Ikke inkluderet:

Frokoster

Drikkevarer ude i terrænet eller på hotellet.

Turene gennemføres ved minimum 8 deltagere pr. tur.

Hotel Kirchboden - Wagrain

Velkommen til Hotel Kirchboden. Her finder du de perfekte rammer for en dejlig sommerferie i Alperne. Hotellet blev bygget i 1968 og er beliggende på en smuk bakke tæt på Wagrains centrum.

Efter en lang dag i bjergene kan du slappe af i vores pool og wellness-område, eller bruge vores solfyldte sommerterrasse, og nyde en kold øl eller et glas vin mens benene får en velfortjent pause.

I hotellets hyggelige restaurant har personalet altid et smil på læben. Nyd atmosfæren og start dagen med en stor og alsidig morgenmadsbuffet.

Om aftenen serveres en lækker østrigsk menu bestående af suppe, salatbuffet, valgfri hovedret eller buffet (vælg mellem kød, fisk og vegetar) og dessertbuffet. 

På hotellet er der mulighed for aflåst cykelparkering og vaskestation.

Læs mere her

 

 

Bestil din Gravel cykelferie her

Indsæt din adresse her
Oplysninger om post nr. og by
Venligst udfyld med dit teleton nr.
Angiv antal deltagere herTips og detaljer:

Tips & tricks

Under turen giver Mads tips & tricks som udvikler og højner din Gravel-oplevelse og dit generelle kørselsflow: Fx nedkørselsteknik, teknik til stejle opkørsler, fordelagtig bremseteknik, svingteknik, tråd-teknik, gunstig sadel/siddehøjde, dækvalg & dæktryk.

Bjerggearing
Vi kan ligeså godt indrømme det nu, at jo flere timer vi cykler, desto mere trætte bliver dine ben. Derfor anbefaler vi allerede nu, at du møder op med en bjerggearing. Tænk på dine bens tilstand efter flere dages intensiv cykling i bjerge fra morgen til sen eftermiddag. 

Cykelgrej
Som udgangspunkt skal du kun have det ‘fornødne’ grej med på selve cykelturen, som er det grej du normalt plejer at cykle med; fx grej til at fixe punktering, knækket kæde, multitool til løse skruer/justeringer m.m. Selvfølgelig udgør hele gruppen et ‘team’ og står til hjælp, hvis du er kommet afsted med 10 tommelfingre - men du skal stadig selv medbringe grejet under hele turen. Udfordres vi på stedet med større uløselige defekter, findes der cykelbutikker i hver en østrigsk by.

Påklædning
I bjergene kan vejret vise sig fra alle årstider. Så hav tøj med til alle årstider. Vi kan snildt møde en snebyge selvom kalenderen/vejrudsigten siger sommer. Det er umuligt at have hele garderoben med ude på cyklen, så inden vi triller, må vi stole på dagens vejrudsigt. Og er vi ude og vejrudsigten pludselig negativt ændrer sig, søger vi læ, eller i værste tilfælde ændrer vi dagens etape mod det nemmere/hurtigste vej retur til hotellet. Er det derimod hedebølge, giver bjergenes små rislende floder eller krystalklare søer rig mulighed for øjeblikkelig nedkøling.

Niveau og dagsform*
Under dagens tour følges vi ad som hold, og holder de fornødne pauser. Skulle nogen/nogle have overskud af energi, sendes vedkommende i forvejen mod et aftalt punkt, hvorfra vi igen samles. Er der nogen/nogle som lider fx med ømme ben, er der opmuntrende ord fra Mads og muligvis andre fra flokken.
Skulle den fuldkomne energikrise opstå, kaldes der selvfølgelig til pause, og om muligt en cykelslange, der kan bruge som slæbetov. Mads vil altid sørge for at sidste rytter kommer over bjergene og med hjem. Ingen bliver sat derude!

*Helt alment og af sikkerhedsmæssige årsager skal du inden turen begynder, oplyse om du lider af allergi og/eller af kronisk sygdom. Er du alene afsted skal du ligeså oplyse nummeret på nærmeste pårørende i tilfælde af uheld. Sygesikringsbevis og blå EU sygekort skal bæres under hele cykelturen.

 

Oplevelsen bliver hårdt for dine ben, eliksir for dit sind og overall en fantastisk oplevelse! Vi kalder det udvikling, oplevelse & fortjeneste.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser