Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Vandreferie Østrig

- En aktiv ferie i Østrig giver ro i sindet

Naturen i Østrig byder på en hel anden oplevelse, end den vi er vant til herhjemme. Bjergene alene er et imponerende syn, mens de grønne enge, træerne og de rislende floder gør, at du får lyst til at se mere.

Vandring, Trekking eller Hiking, hvem vil ikke elske en rask gåtur i et idyllisk terræn? Østrigs natur er skabt til dette formål, men landskabet har fået en smule hjælp fra de lokale. Lifter og afmærkede ruter giver mulighed for en uforglemmelig ferie med udsigter, der får dig til at glemme alt om hverdagens travle gang derhjemme.

I Østrig er I sammen på en hel ny måde, og vandreture er bestemt ikke kun for de vokse. Hele familien kan nyde godt af den friske luft, røde kinder, og de lange gåture giver mulighed for dybe samtaler for selv de mindste i familien.

 

Karl-Anton Jensen

På ti år har været på aktiv ferie i Østrig med sin familie:
”Jeg kan godt lide at vandre, for vi får snakket meget mere med hinanden, og det er hyggeligt at stoppe op og kigge ud over bjergene. Jeg synes slet ikke, at det var kedeligt at vandre”

Vandring i Schladming og andre aktiviteter

 

 

Schladming

Om vinteren er Schladming et af de mest elskede og populære skisportssteder, men om sommeren forvandles området til et af Østrigs bedste vandreområder. På stierne i Schladming finder du alt, hvad der forventes af naturen i Østrig, så uanset hvad du foretrækker, vil Schladmings bjergtoppe imponere dig.

Lad guiderne føre dig til Østrigs smukkeste punkter. I Schladming er der muligheder for forskellige guidede ture. Du kan tage på vandring over flere dage, hvor dine guider har styr på det hele. Du kan også vælge korte ruter, og der er sågar mulighed for at vandre uden oppakning, hvor dine guider står for at fragte det frem til planlagte destination. Uanset hvilken vandretur du vælger, vil naturen i Schladming give dig positive overraskelser.

 

Wagrain

I Wagrain er der rig mulighed for at vandre med godt 350 km. vandreruter, der er inddelt i 31 etaper. Ruterne varierer fra 5-17 km. og tager imellem 2-7 timer at vandre. Kort sagt, er der ruter til enhver.

Er I til en dagstur, er der mulighed for at vandre fra Wagrain til Kleinarl. På den 12,5 km. lange rute skal I ned ad enkelte skråninger, men udover det, er etapen relativ flad og tager omkring 4,5 time at vandre. Der er flere variationer på ruten, så hvis I brug for flere udfordringer, kan I eventuel tage en omvej over toppen på Penkkopf, der også byder på en bjergtagende udsigt.

Vandreture: Nyttige tips og tricks

Vandreruter er inddelt i flere kategorier:

  • Cirkulære ruter, som starter og slutter samme sted.
  • Panorama ture, hvor du vil finde mange flotte panoramaudsigter
  • Familie ture, som er særligt velegnet til familier.
  • Ekstreme ture, som er mere krævende, for dem der er på udkig efter en udfordring.

Skal du afsted på en længere tur, er det altid en god idé at være forberedt på lidt af hvert. Tag en lille rygsæk med hvori der kan være proviant til turen. Du kan for eksempel medbringe madpakker, snacks, solcreme og varmt tøj, men pak så du er forberedt på lidt af hvert.

Vi foreslår, at man tager tyndt tøj på med flere lag, da vejret i bjergene kan være meget vekslende. Det er en god idé at planlægge hele ruten inden vandring, så du ved, hvilken sti du skal følge, men ellers er det bare afsted og nyde naturen.

 

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser