Tauern Spa og Wellness


I Zell am See findes det luksuriøse Spa og Wellnesscenter Tauern Spa.

Efter et par aktive dage i Østrig, så kan kroppen godt komme til at hungre efter wellness og forkælelse. Tauern Spa står klar til at forkæle både krop og sjæl i deres afslappende omgivelser. Her vil du finde, at Tauern Spa er eksperter i at få deres gæster helt ned i gear - så lad dig selv slappe af i luksuriøse omgivelser og nyd en dag i afslapningens tegn. 

Centerets faciliteter byder på mange spændende wellness oplevelser - Her kan du både opleve Sauna, Spa, Dampbad og meget andet!
Hvis afslapningen bliver for meget, så findes der også et fitnessområder i centeret, som man kan benytte. 

Dampbad og sauna

I Tauern Spa finder du mange forskellige muligheder for selvforkælelse. Du kan b.la benytte de luksuriøse dampbad og sauna faciliteter, som centret udbyder. 

Ved Tauern Spa er en sauna ikke bare en sauna - her udbyder de nemlig mange forskellige variationer, som b.la. Finsk sauna, bio sauna, urte sauna og meget mere!

Centret udbyder faktisk over 10 forskellige variationer af dampbad og sauna'er, så der er rig mulighed for at blive godt dampet igennem.

Mad og drikke

I centret finder du masser af forskellige kulinariske oplevelser. Her er der både mulighed for at nyde autentiske østrigske retter og andre nationale specialiteter. 

Der er fokus på forkælelse af både krop og sjæl, hvilket også gør at sundhed er i høj fokus. Du finder derfor en stor salatbuffet og mange andre lækre retter. 

Man bliver dog ikke helt snydt for lidt lækkert efter frokosten - der er nemlig også en is og dessert buffet, som man kan slå sig løs i. 

For børn

I Tauern Spa bliver der også taget hånd om de mindste. Der udbydes sjove faciliteter for ægte vandhunde, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig.

I centret finder du både inden- og udendørs pools, adventure vandgrotter, jungleregn og meget mere!

Vil du gerne nyde en afslappende dag i spa, hvor du kan komme helt ned i gear? Så står centrets erfarne børnepasnings-team også klar til at tage din børn med i vandland, så du kan få det maksimale ud af din spa-dag.

 

 

Information

 

Beliggenhed og åbningstider:

Tauern Spa center ligger ca. 1 times kørsel til fra Hotel Planai og Grafenberg Resort. Centret har åben alle ugens dage, fra kl. 9.00 - 22.00. 

OBS: Spa og Wellness område er kun tilladt fra 15 år.

Priser:

Dagsbillet til centrets Spa Water World koster 35 euro pr. person (Børn 19 Euro) - (2 Voksne & 2 Børn 86 Euro)

 

Derudover koster indgang til Spa Sauna World 17 euro pr. person (Alder fra 15 år)

Fitness kan tilkøbes fra 15 euro pr. person (Alder fra 15 år)

Bemærk: Priser og åbningstider kan ændre sig.

 

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser