Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

 

 

Historiske vingesus: Ørnereden

Kehlsteinhaus, eller som den måske er bedre kendt som, Ørnereden - ligger smukt omkring den sydtyske by Berchtesgaden - ca. 1 times kørsel fra vores hoteller.

Huset, som også er kendt som Hitlers sommerhus, ligger på toppen af et bjerg i 1834 meters højde. Det tog 2 år at bygge sommerhuset, og kostede omkring 30 millioner Reichsmark svarendene til 150 mio kr i nutidspenge.

Ved ankomst til parkeringspladsen for foden af bjerget, kan du vælge at tage den på gå-ben op af bjerget, eller du kan tage den mere afslappende tur med bus, der fragter dig næsten til toppen. Selve huset er kun fremkommelig med elevator det sidste stykke. Det er den originale elevator fra 1938 der stadig bruges den dag i dag.

Når du kommer ud af elevatoren finder du Hitlers Tehus, der i dag fungerer som restaurant. Der er derudover en fotoudstilling, der fortæller om den tidligere ejer og med fotografier fortæller stedets historie. Træd udenfor og nyd den storslåede udsigt.

 

Berchtesgaden

Efter besøget på Kehlsteinhaus anbefaler vi at køre ind til Berchtesgaden by. Byen er en ægte sydbayersk perle med blomster i blomsterkasserne, mange Biergartens, konditorier, smukke bygninger og skøn stemning.

Königssee

Lige udenfor Berchtensgaden, finder du Königssee. En gigantisk, glasklar sø klemt ind i mellem lodrette bjersider. Det er muligt at sejle ud til en smuktbeliggende ø, hvor man kan nyde en frokost eller en kort spadseretur rundt om øen.

Læs mere om Königssee her!

Vandring

Faktisk er Berchtesgaden også et skirejsemål. Ved Königsee finder du Jennerbahn gondol liften, der om vinteren også bliver brugt til træning af det tyske forsvar. Om sommeren kan du tage liften op og nyde den skønne udsigt, eller tage en vandretur på bjerget.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser