Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Spil golf i Østrig med Højmark!

Landskabet i Østrig er i sig selv en perfekt golfbane. De vekslende områder med grønne marker, rislende vandløb og kurvede bakker giver de bedste udfordringer for at ramme hole-in-one. De majestætiske bjerge i Østrig danner rammen om nogle af verdens smukkeste golfbaner. 

Der er mulighed for at spille golf i nærheden af både Zell am See, Saalbach, Wagrain og Schladming

 

Zell am See

Der ligger 4 gofklubber i nærheden af Zell am See.

Den der ligger tættest på er Golfclub Zell am See-Kaprun-Saalbach-Hinterglemm - med ikke mindre end 36 huller fordelt på 2 18-hullers baner "Kitzsteinhorn" og "Schmittenhöhe".

Golfbanen ligger smukt blandt bjerge, søer og gletscjere, og efter din runde kan du forkæle dine smagsløg med lækkerier i golfrestauranten, samtidig med du fejrer dine point og nyder den storslåede udsigt.

Andre golfbaner i nærheden er Golfclub Urslautal Saalfelden og Golfclub Mittersilll

Wagrain

Alene i Salzburg regionen er der 14 golfklubber. 15 minutter fra Wagrain ligger Golf Club Radstadt, der har 27 huller fordelt på to golfbaner. Den ene bane er på 18 huller og ligger på en bjergskråning, der giver lidt flere udfordringer. Den anden bane har 9 huller. I kan spille Green Fee på begge baner både på hverdage og i weekenderne.

Andre golfbaner i nærheden er Golf Club St. Johann-Alpendorf, Golf- & Countryclub Dachstein Tauern og Golfclub Goldegg am See.

Schladming

I nærheden af Schladming ligger golfklubberne Dachstein-Tauern og Schloss Pichlarrn, der begge er 18-hullers baner i de smukkeste omgivelser. Dachstein-Tauem er en af Østrigs førende golfbaner, hvor de 18 huller giver gode udfordringer både for øvede og nye golfspillere. Schloss Pichlarm er en af Østrigs ældste golfbaner, og ligger en halv times kørsel fra Schladming.

15 minutter fra Schladming ligger også den naturlige golfbane, Kobaldhofs Ramsau, der med sine 10-hullers økologiske terræn er en unik golfoplevelse. Banen er fra 2007, og bliver vedligeholdt i henhold til lovgivningen indenfor økologisk landbrug, og er en nyhed indenfor golfverdenen.

 

Nyttige links

Zell am See

Golfclub Zell am See - Kaprun - Saalbach - Hinterglemm: http://www.golf-zellamsee.at/

Golfclub Urslaultal Saalfelden: http://www.golf-urslautal.at/

Golfclub Gut Brandlhof:
https://www.brandlhof.com/golfplatz/informationen-kontakt-pinzgau.html

Golfclub Goldegg am See:
https://www.brandlhof.com/golfplatz/informationen-kontakt-pinzgau.html

Golfclub MIttersill-Stuhlfelden: http://www.golfclub-mittersill.at/

 

Wagrain

Golf club Radstadt: http://www.radstadtgolf.at/

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser