Spil golf i Østrig og bo på et af Højmarks hoteller

Landskabet i Østrig er i sig selv en perfekt golfbane. De vekslende områder med grønne marker, rislende vandløb og kurvede bakker giver de bedste udfordringer for at ramme hole-in-one. De majestætiske bjerge i Østrig danner rammen om nogle af verdens smukkeste golfbaner. 

Der er mulighed for at spille golf i nærheden af både Wagrain og Schladming

 

Wagrain

Alene i Salzburg regionen er der 14 golfklubber. 15 minutter fra Wagrain ligger Golf Club Radstadt, der har 27 huller fordelt på to golfbaner.
Den ene bane er på 18 huller og ligger på en bjergskråning, der giver lidt flere udfordringer. Den anden bane har 9 huller. I kan spille Green Fee på begge baner både på hverdage og i weekenderne.

Andre golfbaner i nærheden er Golf Club St. Johann-Alpendorf, Golf- & Countryclub Dachstein Tauern og Golfclub Goldegg am See.

Schladming

I nærheden af Schladming ligger golfklubberne Dachstein-Tauern og Schloss Pichlarrn, der begge er 18-hullers baner i de smukkeste omgivelser. 

Kun 20 min. kørsels fra Hotel Planai ligger Golf Club Radstadt, der har 27 huller fordelt på to golfbaner. 

15 minutter fra Schladming ligger også den naturlige golfbane, Kobaldhofs Ramsau, der med sine 18-hullers økologiske terræn er en unik golfoplevelse. 

50 km fra Schladming ligger Golf- & Landclub Ennstal. Parkbanen ligger midt i Natura Naturreservat, hvilket gør det en kæmpe oplevelse, at spille denne smukke bane.

Nyttige links

Om du bor i Schladming eller Wagrain ligger alle baner i fin køreafstand.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser