Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

E-Bike

Bestig bjergene med et smil på læben...

Tag en rolig cykeltur og erobr den unikke bjergverden på moderne E-bikes, hvor hele familien kan nyde turen uden at miste pusten. En E-bike har et batteri, der gør, at du bliver hjulpet på opadgående strækninger.

Du slår selv funktionen til på styret af cyklen, og maskinen kan slukkes igen, hvis det går nedad senere på turen.

Østrig garanterer livlige naturlandskaber og tilbyder alt hvad en cyklists hjerte begærer - lige fra idylliske ruter, der lover ren fornøjelse, til korte skarpe op- og downhillruter, der vil presse dig maksimalt. Uanset hvilken rute I vælger, kan I nå længere rundt på kortere tid på en E-bike, og både børn og ældre kan være med fra start til slut.

 

Daniel Hansen

Har været på aktiv sommerferie i Østrig med sin familie i de sidste syv år:

”Man tænker, at E-bike er for pensionister, men de er fantastiske til at komme vidt omkring, og så man ikke behøver at være en sportsfreak for at kunne følge med. Jeg kunne aldrig finde på at cykle 100 km. på min gamle havelåge derhjemme, men i Østrig kan man bruge naturen til så meget, og E-bike er en af vores familie favoritter til store naturoplevelser”

Wagrain

Der er en lang række cykelruter i Wagrain at vælge mellem, så du kan virkelig udforske og opdage Salzburg provinsen og Salzburger Sportwelt regionen i sommerferien.

E-bike i Wagrain er en kombination af udfordring og afslapning, så hele familien kan tage på eventyr i bjergene uanset niveau. Den eldrevne cykel giver børn, voksne og bedsteforældre en mulighed for at være med hele vejen på en længere cykeltur i bjergene, da det er valgfrit om man starter motoren undervejs.

Wagrain tilbyder nemme, kompakte og smukke cykelruter og cykelstier for hele familien. For de professionelle med masser af mod og det rette niveau har Wagrain krævende mountainbikestier, og mountainbikeparken ved Flying Mozart liften er lige hvad entusiasterne elsker.

 

Schladming

E-bike er perfekt, hvis du har lyst til at udfordre dig selv, og samtidig vil prøve at cykle langt. I Schladming kan du glæde dig til en fantastisk smuk cykeltur, hvor du ikke behøver træde nær så hårdt i pedalerne for at nå de mange km. rundt i bjergene.

Schladming har cykelruter til alle niveauer og i sammenspil med en eldreven cykel, kan hele familien komme med på turen.

Du kan leje, lade og aflevere din E-bike i Schladming lige ved siden af Hotel Planai - nemmere bliver det ikke. Det er også nemt at finde ruter i Schladming, der er særligt velegnet til E-bikes.

 

Karl-Anton Jensen

På 10 år har været på aktiv ferie med familien i Østrig:

”Det var sjovt at prøve e-bike, for vi kunne nå at se meget mere, når cyklen var med motor. Det gav et ekstra boost, også kunne vi komme helt op på bjerget og se ud over.
Det var virkelig flot”

Nyttige og gode tips

E-bike er perfekt, hvis du har lyst til at udfordre dig selv, og samtidig vil prøve at cykle langt. I Schladming kan du glæde dig til en fantastisk smuk cykeltur, hvor du ikke behøver træde nær så hårdt i pedalerne for at nå de mange km. rundt i bjergene. Schladming har cykelruter til alle niveauer og i sammenspil med en eldreven cykel, kan hele familien komme med på turen.

Du kan leje, lade og aflevere din E-bike i Schladming lige ved siden af Hotel Planai - nemmere bliver det ikke. Det er også nemt at finde ruter i Schladming, der er særligt velegnet til E-bikes.

 

 

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser