Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Aktiv sommerferie i Østrig

Mountainbike

I Østrig finder du mange muligheder for at nyde naturen på cykel eller til at udfordre dig selv på en mountainbike.

Hvad enten du er her på en familietur og ønsker at tage turen i et behageligt tempo, eller du er pro og suser igennem de forskellige tracks, vil du blive udfordret og tilfredsstillet. 

Der er mulighed for mountainbike i både Saalbach, Zell am See, Wagrain og Schladming.

Læs mere her  

Rodelbahn

Sommer Rodelbahn er en “rutsjebane", hvor du selv kan styre farten i den vogn, som du sidder i.

En sjov aktivitet for hele familien. Sikkerheden er i top, så alle kan slappe af og nyde turen, hvor idylliske udsigter er lagt i fokus.

Læs mere og se billeder her

 

E-Bike

E-bike er en mountainbike med motor. Motoren kan hjælper dig med at køre op af stigninger, så det er muligt at koncentrere sig om det sjove, og ikke fokusere på det hårde. Dette giver også hele familien mulighed for at være med på en længere eller stejl cykeltur.

E-bike kan stadig give gode udfordringer i det østrigske terræn, men I bestemmer selvfølgelig selv hvilken rute og derved hvilken sværhedsgrad, som I vil følge.

Læs mere her

Vandring

Østrig byder på gode muligheder for vandring i forskellige former for stigninger og natur. Der er vandrestier nok, så det er bare med at vælge en rute og komme afsted.

 

Vandreruter er inddelt i flere kategorier: 

- Runde ture, som starter og slutter samme sted.

- Panorama ture, hvor du vil finde mange flotte panoramaudsigter

- Familie ture, som er særligt velegnet til familier.

- Ekstreme ture, som er mere krævende, for dem der er på udkig efter en udfordring.

 

 

Rafting

Rafting er en super aktivitet, hvor man kan tage hele familien med. Der er rig mulighed for et adrenalinsus i maven, når man sejlende padler langs de brusende bølger.

Vi kan ikke garantere for, at man ikke bliver lidt våd, men bare rolig alle bliver udstyret med våddragt, redningsvest og sikkerhedshjelm, da vi ikke går på kompromis med sikkerheden! Hop om bord på raften og sejl med på eventyr.

klik ind her for at læse mere og se film.

Gletscher skiløb

Er du den ultimative skinørd, og kan du ikke holde dig fra pisterne?

Så er det godt, at man stadig kan stå på ski, selvom det er sommer. I Schladming kan du få stillet din sult på gletscheren Dachstein. Her finder dub.la en rigtig god fun park og snesikre pister.

Kom og test dine færdigheder på gletschertoppen med Schladmings bedste udsigt.

 

Golf

Kan du heller ikke få nok af Golf? Så kom med Højmark rejser til Østrig i sommeren og oplev golfbaner du aldrig har set mage, og landskaber der fryder selv dem mest garvede golfspiller. 

Hvis du ikke er god til golf er der selvfølgelig også områder med baner for mindre øvede, men uanset niveau er der udfordringer for alle.

Se mere her

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser