Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Kør selv sommerferie til Østrig

- Vælg mellem Schladming og Wagrain

 

De frodige bjergtoppe, det uberørte terræn og den storslåede natur samler hele familien, og i Østrig er der oplevelser, som I sent vil glemme.

Vores egne hoteller i Schladming og Wagrain danner rammerne om en sommerferie i særklasse. På vores tre udvalgte hoteller er der mulighed for at overnatte søndag til søndag eller søndag til fredag, så I kan forme jeres helt egen sommerrejse.

Hvad enten I har lyst til flere uger i Østrig eller vil kombinere jeres rejse ned til det sydlige Europa, med en aktiv ferie for hele familien - så er mulighederne og oplevelserne mange! 

Lad naturen være en del af familiens magiske sommerøjeblikke       

Østrigerne vil gerne tiltrække flere turister om sommeren, og det har udviklet udbuddet af aktiviteter til en sand naturlegeplads for både voksne og børn.

I kan rafte, vandre, stå på gletscher-ski eller udfordre jer selv på mountainbike. Østrig er forgyldt med et bjergterræn, der gør det perfekt til en aktiv ferie, som kan samle hele familien om en fælles oplevelse. Fra en vandretur i den storslåede natur til en spændingsfyldt mountain bike tur, der helt sikkert vil give jer stunder, som I kan grine af og snakke om resten af ferien.

Er I ikke til adrenalinfyldte eventyr hele ferien, er der mulighed for en svømmetur i en af de mange rene badesøer i Østrig. I kan også udforske de mange seværdigheder i det historiske land eller shoppe i Salzburg, der dufter af storby med caféer og kulturoplevelser.

I Østrig er der oplevelser for alle.

 

Om sommeren er vores hoteller incl. morgenmad og vi sætter en ære i at levere den samme gode service, tryghed og kvalitet, som vi er kendte for i vores vinterrejser. 
All Inclusive Light kan tilkøbes til 75,- kr. pr/dag (skal bestilles til hele opholdet).
HUSK: børn altid gratis.

 

Den eneste forskel er, at vi ikke har guider på vores sommerdestinationer.

Vi tilbyder sommerferie i Østrig fra 29. maj til 20. september 2020.

Vi står stadig klar til at rådgive, og vi vil gerne hjælpe dig med at sammensætte den perfekte sommerferie.

Du kan kontakte os på 97 325 325  eller send en mail til ski@hojmark.dk

 

På vores hoteller er nye og skrappe rutiner indført for din og vores sikkerhed:

  • Ekstra rengøring
  • Personale uddannes i nye rutiner
  • Håndspritstationer tilgængeligt 
  • Alle dørhåndtag desinficeres dagligt
  • Engangshandsker, desinficering og løbende rengøring i buffeten.
  • Alle gæster får tildelt eget bord ved spisning. Menukort udleveres kun efter ønske
  • Pool og wellness rengøres dagligt og begrænsinger på antallet af brugere samtidig.
  • Vi følger de lokale myndigheders anbefalinger
  • Sikker Check-in proces.

 

Sommerferie i Østrig med Højmark

✓ Egne hoteller med førsteklasses beliggenhed

✓ Ophold med morgenmadsbuffet

✓ Mulighed for All Inclusive Light

✓ Gratis All Inclusive Light til børn
   2-15 år

✓ Faste lave børnepriser

✓ Aktiviteter for hele familien

Få et godt sommer tilbud

Udfyld formularen herunder og modtag tilbud på sommerrejser, du ikke vil fortryde.

Udfyld med dit telefon nr.
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal rejsedage, rejseuge & hvor I vil hen osv.

Wagrain

 

Wagrain er perfekt til en aktiv sommerferie for børnefamilier.

Wagrain er en mindre, charmerende alpeby, der ligger midt i SalzburgerLand omgivet af grønne bjergtoppe. De frodige omgivelser giver ideelle forhold til betagende vandre- og cykelture, men det er især de børnevenlige aktiviteter ved Grafenberg bjerget, der gør Wagrain speciel for børnefamilier.

Her kan man tage liften op til en kæmpe naturlegeplads, WAGRAINi’s Grafenberg med klatrestativer, tømmerflåder og forhindringsbaner, der byder på heldagsunderholdning for alle børn og barnlige sjæle. 

 

I kan også besøge byens vandland Wasserwelt Amadé, der både har indendørs og udendørs vandattraktioner, kæmpe vandrutsjebaner og spaområde.

Du er også kun en lille times kørsel fra idylliske Salzburg, der bestemt er en dagstur værd.

I Wagrain bor du på Grafenberg Resort, der ligger lige ved Grafenberg liften, så I er meget tæt på alle sommeraktiviteter.

 

 

Schladming

 

Hvad end du er til en afslappet ferie eller konstant jagter nye eventyr, kan Schladming med garanti danne rammerne for en perfekt oplevelse om sommeren.

I vores eget 4-stjernede hotel, Hotel Planai er der spaområde på øverste etage, All inclusive og blot 10 meter fra hotelindgangen ligger liften, der fører op til uberørte landskaber og frodige, grønne bjergtopper. Her er en sand paradis for mountainbikeryttere, og det smukke natur er skabt til vandreture for hele familien.

 

 

 

Tag til Schladming og oplev vores eget 4-stjernede hotel, Hotel Planai. Her bliver du hverken skuffet over værelser, wellness-området på øverste etage eller vores All Inclusive.

Der er omkring 300 gletschersøer i området, hvor man kan bade i det rene vand eller ligge på badestole og nyde solen.

Schladming er en rigtig hyggelig by, der har gode shopping muligheder, små atmosfæriske caféer og byen har også sit eget bryggeri.

 

 

Top Aktiviteter

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser