Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Skiferie i Schweiz

Moderne indkvartering, storslået skisport og fantastiske fun parks

Schweiz er ikke et velkendt rejsemål for de danske skiturister, hvilket egentlig er synd og skam. Schweiz byder på alt, hvad den moderne skiturist kan begære. Det ligger højt, der er snesikkert, det er nemt at komme dertil, og så er der høj komfort. Og prismæssigt er det ikke dyrere end så mange andre destinationer i alperne.

Vi får ofte spørgsmålet: "Er Schweiz dyrt? Det siger rygtet." Svaret er: Liftkort er ofte billigere i Schweiz end i Østrig og Italien, restauranter er ofte også billigere end i Italien, og ferieboligerne er ikke dyrere end i de andre lande. Så svaret er nej!


Skiløbet er til gengæld i en klasse for sig.

 

Høj kvalitet til få penge

Schweiz er kendt som et ekstravagant skiferie-land, hvor de kendte og rige rejser til på skiferie. Nu er priserne faldet, og skiferie i Schweiz er blevet tilgængeligt for os almindelige danskere.

Samtidig har skidestinationerne i Schweiz stadig en super høj standard med komfortable indkvarteringer, pister i særklæsse og et raffineret alpekøkken til overkommelig pris. Det gør Schweiz skiferie til noget særligt, og derfor kan Schweiz meget vel blive det næste store hit blandt danskere.

Samtidig er Schweiz rent meteorologisk godt placeret i Alperne. Her falder statistisk set mere sne end i de omkringliggende lande, og derfor er skiferie i Schweiz relativt snesikkert og med god chance for solskin.

Højmark Rejser tilbyder skirejser til Laax, Schweiz. Vi glæder os til at give dig en Skiferie i særklasse!

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser