Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Priser for 2018/2019 kommer snarest

Skiskole Schladming 2017/2018

Her får du et overblik over mulighederne for skiskole i Schladming, hvor vi blandt andet kan tilbyde garanti for dansk børneskiskole for nybegyndere. Du kan vælge at bestille skiskole hjemmefra, men der er mange flere muligheder fremme på rejsemålet. Vores tilbud om skiskole i Østrig er for både børn og voksne, og det er relevant for begyndere, såvel som øvede.

Priser for sæsonen 2017/2018

 

Produkt Pris

Gruppeunderv. voksen 3 dage 4 timer

1438

Gruppeunderv. voksen 5 dage 4 timer - kun nybegynder 

1648

Gruppeunderv. børn 4-12 år 1 dag 4 timer, begynder, let øvet , øvet

548

Gruppeunderv. børn 4-12 år 3 dage 4 timer, begynder, let øvet, øvet

1438

Gruppeunderv. børn 4-12 år 5 dage 4 timer, begynder, let øvet, øvet

1618

GARANTI* FOR DANSK SKISKOLE - KUN HELT NYBEGYNDERE

Gruppeunderv. børn 4-12 år 3 dage 4 timer 

1548

Miniklub 3-4 år 1 dag 2 timer

388

Miniklub 3-4 år 2 dage 2 timer

778

Miniklub 3-4 år 3 dage 2 timer

1138

Privatundervisning 1 person 2 timer

1028

Privatundervisning yderlig person 2 timer

198

*Vil du være sikker på at få plads på et hold med garanti for dansk skiskole skal du bestille det hjemmefra. Der kan være fyldt på holdene hvis du afventer med at bestille til ankomst på rejsemålet.

Mødested:
Udenfor Planai-gondolen på toppen af Planai-bjerget kl. 10.00. 
Nybegyndere: ved det store liftskilt
Øvede: ved HOPSI-LAND
Miniklub 3-4 år foregår på Planai bjerget lige overfor Hotel Planai.

Bemærk: Mødesteder og tider er kun vejledende. Der kan forekomme ændringer, alt afhængigt af uge og antal tilmeldte på skiskolen. Detaljerne vedrørende mødested og tidspunkt kan I få af guiderne ved ankomst til destinationen.

Vi tilbyder dansk skiskole*

Vores danske skiskole for børn i Schladming byder på dansktalende skiguider, legekammerater på samme niveau og fokus på sjov i sneen. Vores erfarne dansktalende skiguider giver dine børn tryghed og hjælper dem til at forstå instrukserne på bjerget. Det giver de bedste muligheder for læring, og børnene får dermed mest muligt ud af deres tid i skiskolen. Her lærer de grundlæggende teknikker, så de kan svinge, få fart på og plove på de små piste, sammen med en masse andre børn. 

Vælger du gruppeundervisning, er startdagen altid om søndagen. Vores garanti for dansk skilærer gælder alle nybegynderbørn fra 4 til 12 år. Vi definerer nybegynder som en skiløber, der endnu ikke kan dreje eller bremse. Udover skiskole til både børn og voksne, kan vi i Schladming også tilbyde miniklub for de 3-4-årige. Det foregår på Planaibjerget, lige overfor Højmarks eget Hotel Planai. På hotellet, som har ekstra fokus på familier med teenagere, indbydes alle teenagere til at være en del af SNOWzone. Det er et cool aktivitetsprogram med fokus på skiløb og sjove timer sammen med andre teens.

*Vil du være sikker på at få plads på et hold med garanti for dansk skiskole skal du bestille det hjemmefra. Der kan være fyldt på holdene hvis du afventer med at bestille til ankomst på rejsemålet.

 

 

Skriv til os og hør mere

Hvis du ønsker at booke skiskole bedes du oplyse bookingnummer

  • Filtre:
97 325 325 Min billet
Højmark Rejser - Skiferie i særklasse