Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Rejser til Schladming, Østrig Østrig

Moderne skiområder, fantastiske pister, charmerende by og tryghed. Leder du efter et dejligt hotel i Schladming i Østrig, kan vi tilbyde dig en skiferie, der har det hele. Med Højmark som arrangør får du temature, guideservice og ikke mindst trygge skirejser for nybegyndere og øvede. Blandt andet er vi en del af Rejsegarantifonden, så du er i sikre hænder. Målet er en magisk skiferie uden behov for tvivl.​​​

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier.

Udfyld formularen herunder og modtaget et skræddersyet tilbud, ud fra dine helt egne rejsedrømme.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.
Onlinebookinger kan desværre ikke foretages ved bestillinger over 10 personer i alt.

Vi kan altid hjælpe dig, med lige den grupperejse som passer til dine ønsker og behov.
Bare udfyld formularen herunder.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

Her på siden kan du finde det bedste ledige hotel i Schladming og priser hertil. Ved at ændre på rejsedatoen får du automatisk et overskueligt overblik for den angivne rejseperiode. Skift perioden via vælgeren i toppen eller klik på “Find Rejse”, alt efter om du er på PC eller mobil. Du kan også se efter vores egne hoteller. Husk, at du hos Højmark altid kan spørge os til råds eller få hjælp før, under og efter din skiferie.

Find dit lækre hotel i Schladming

Om du er ny på ski eller erfaren, så kan vi hos Højmark garantere for sjove pister i Schladming for både børn, teenagere og voksne. Den gemte perle ligger i et gigantisk skiområde, hvor du kan glæde dig til 760 km pister og over 200 hurtige lifte. Du er naturligvis også velkommen til at blive i skiområdet i Schladming. Tag en snak med guiderne, der bor i byen. De vil med glæde dele viden, tricks og erfaring med dig.

Er du i tvivl, om du bør tage afsted? Byt bekymringerne i kufferten ud med skistøvler og bliv godt klædt på til din næste skiferie på et af vores hoteller i Schladming. Hos Højmark er vi nemlig kendte for høj kvalitet og personlig service fra start til slut. Tag en uforpligtende snak med vores venlige rejserådgivere. Ved at få svar på dine spørgsmål og behov kan du få en ubekymret skirejse i fantastiske Schladming.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser