Luk menu

Se vores mange hoteller i Saalbach

Ønsker du skiløb til og fra døren, at mærke ægte østrigsk stemning eller tage i wellness efter en lang dag? I Saalbach finder du et væld af indbydende hoteller, som kan dække dine ønsker og behov. Og du behøver ikke være nervøs. Hos Højmark er vi nemlig en del af Rejsegarantifonden, så du og dine medrejsende er bedst muligt stillet, når I er på skirejse med os.

Se vores populære hoteller i Saalbach

Den østrigske by emmer af skiløb i verdensklasse, et væld af aktiviteter og ikke mindst en perlerække af sjove skibakker. Om du tager skistøvler på for første gang eller har gjort det i mange år, så venter der 270 km velfriserede pister til dit niveau. Samtidigt sørger vi for, at du kan få en uforglemmelig skiferie med familie, kolleger og venner. Du kan altså roligt bo på vores hoteller i Saalbach og opleve en fortryllende skiferie.

Saalbach by emmer af skiløb i verdensklasse, et væld af aktiviteter og ikke mindst en perlerække af sjove skibakker. Om du tager skistøvler på for første gang eller har gjort det i mange år, så venter der cirka 270 kilometer velfriserede pister til lige præcis dit niveau. Hos Højmark sørger vi for, at du kan få en uforglemmelig skiferie med både familie, kolleger og venner.

Vi tilbyder fantastiske hoteller i Saalbach samt egne hoteller og danske guider på flere destinationer. Vores guider kan hjælpe dig med alt fra indtjekning til hvor du finder de bedste restauranter i byen. Du skal altså bare spørge løs. 

Når du rejser med Højmark, så kan du være sikker på at møde et godt værtskab på alle vores hoteller. Du vil opleve en imødekommende stemning, uanset hvilket hotel du skal bo på. På den måde sikrer vi, at du kan føle dig hjemme og godt tilpas under hele din ferie.

Har du særlige ønsker eller krav til din skiferie, så kan vi skræddersy stort set alt til dig og dine medrejsende. Uanset om du ønsker halvpension, wellness, udsigt over bjergene eller noget helt andet, så vil du altså opleve en fortryllende skiferie, når du bor på et af vores hoteller i Saalbach.

Bo tæt på centrum og skilifte

Du kan vælge mellem mange hoteller i Saalbach, som er placeret tæt på en skilift. Så skal du ikke bruge lang tid på at komme frem og tilbage, når du gerne vil nå hurtigt hen til pisterne, og få mest muligt tid på ski. Vi kan også tilbyde hoteller, hvor der stort set er skiløb lige til døren.

Hvis du bor tæt på en skilift, så behøver det dog ikke at betyde, at du skal bo langt væk fra centrum. Flere af vores bedste hoteller ligger nemlig midt i byen, så du også kan nå at opleve alt det andet, som området byder på. På disse udvalgte hoteller, er du aldrig langt væk fra de restauranter, caféer og barer, som tilbyder lækre måltider eller hyggelig og festlig afterski om aftenen.

Udforsk vores hoteller i Saalbach til dig og dine kolleger

Hvis dig og dine kolleger vil afsted på skiferie, så kan Højmark hjælpe dig med at planlægge turen. Det kan vise sig at være en udfordring, når mange mennesker skal rejse sammen, men den udfordring tager vi gerne op. Med vores store knowhow og mange års erfaring kan vi sikre jer en skøn skiferie.

Vi kan eksempelvis tilbyde hoteller, hvor der er god plads til store grupper. På den måde er det muligt at finde værelser til alle mand ét sted, så du og dine kolleger undgår at blive indkvarteret på flere forskellige overnatningssteder i byen.

I Saalbach kan du finde hoteller i rolige omgivelser, og Højmark tilbyder også hoteller midt i byens summen. Du kan vælge et mere moderne hotel samt opleve et hotel med traditionel indretning. Derudover kan vi tilbyde hoteller med wellness og spa samt halvpension, så I kan nyde jeres morgenmad og aftensmad på hotellet. Vi kan matche jeres ønsker for beliggenhed, faciliteter og meget mere hos Højmark.

Få en nøglefærdig løsning, når du rejser med os

Glæd dig til at suse ned ad de lange pister med vores guider og dem, du holder af. Når du tager på skiferie i Saalbach, så får du én på opleveren, både når du bevæger dig på pisterne, går rundt i byen samt er hjemme på hotellet.

Er du nervøs for, om du bør tage af sted på skiferie? Vi er aldrig for langt væk til, at du ikke kan få en hyggelig snak eller spørge os til råds, hvis du har behov for det. Med vores mange års erfaring er vi stolte af, at du kan få professionel hjælp før, under og efter din rejse. Så kan du føle dig tryg fra start til slut, når du rejser med Højmark.