Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Rejser til Saalbach, Østrig Østrig

Ønsker du skiløb til og fra døren, at mærke ægte østrigsk gemütlichkeit eller tage i wellness efter en lang dag? I Saalbach finder du et væld af indbydende hoteller, der kan dække dine behov. Og du behøver ikke være nervøs. Hos Højmark er vi nemlig en del af Rejsegarantifonden. På den måde er du og din familie bedst muligt stillet, når du er på skirejse med os.

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier.

Udfyld formularen herunder og modtaget et skræddersyet tilbud, ud fra dine helt egne rejsedrømme.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.
Onlinebookinger kan desværre ikke foretages ved bestillinger over 10 personer i alt.

Vi kan altid hjælpe dig, med lige den grupperejse som passer til dine ønsker og behov.
Bare udfyld formularen herunder.

Tilbudsformular

Angiv dit telefonnummer
Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: - Antal personer, Antal skidage, Rejseuge & Hvor I vil hen osv.

Den østrigske by emmer af skiløb i verdensklasse, et væld af aktiviteter og ikke mindst en perlerække af sjove skibakker. Om du tager skistøvler på for første gang eller har gjort det i mange år, så venter der 270 km velfriserede pister til dit niveau. Samtidigt sørger vi for, at du kan få en uforglemmelig skiferie med familie, kolleger og venner. Du kan altså roligt bo på vores hoteller i Saalbach og opleve en fortryllende skiferie.

Book dit hotel i Saalbach

For at finde det bedste ledige hotel i Saalbach skal du blot ændre på rejsedatoen. Først skifter du perioden via vælgeren i toppen eller ved at klikke på “Find Rejse”. Herefter får du vist de ledige rejsedatoer og priser hertil. Hos Højmark tilbyder vi fantastiske hoteller i Saalbach samt egne hoteller og danske guider på flere destinationer. Har du særlige ønsker eller krav til din skiferie, kan vi skræddersy stort set alt.

Glæd dig til at suse ned ad de kilometer lange pister med os hos Højmark og dem, du holder af. Er du nervøs for, om du bør tage af sted? Vi er aldrig for langt væk til, at du ikke kan få en hyggelig snak eller spørge os til råds. Med mere end 28 års erfaring er vi stolte af, at du kan få professionel hjælp før, under og efter din rejse. Vi glæder os til at gøre dig tryg fra start til slut.

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser