Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

Skyd nytåret ind på din skiferie

Det er noget særligt at fejre nytårsaften i Alperne.
En skiferie på Højmarks EGNE HOTELLER garanterer dig en god nytårsfest.

Forestil dig 1. Januar hvor Alpeluften giver fornyet energi, og du slipper for, at zig zagge uden om affald og udskudt nytårskrudt. I stedet for kan du nyde en skidag d. 31. og senere sætte dig til bordet og nyde lækker mad med dine rejsekammerater og de andre gæster.

Det er kort sagt helt afstressende og giver virkelig en skiferie i særklasse.

 

Nytårstraditionerne som du kender dem

 

 

Nytår på Højmark Rejsers EGNE HOTELLER

Nytårsdag/aften er i traditionernes tro en dag sprængfyldt med underholdning. I Alperne vil dagen som byde på fantastisk skiløb og nytårshygge. Til aften vil der blive serveret en nytårsmenu i form af 3-4 retter, alt efter valget af hotel. Guiderne vil sørge for at børnene er i centrum og underholde dem under og efter maden. Vi vil for så vidt muligt forsøge at spise børnene af tidligt på aftenen, så der er plads til de voksne kan underholde sig efterfølgende.

Der vil på alle hoteller blive arrangeret mulighed for at se nytårstalen kl. 18.00. Ved nytårsskiftet bliver der til alle, som har lyst sørget for et glas prosecco i baren. Udendørs er skisportsområderne meget kendt for at sende en masse flot fyrværkeri i luften. Alt i alt vil vi tilstræbe os på at skabe nogle hyggelige og gode rammer for et fantastisk nytår.

Klik på den grå boks og se alle vores nytårs-skirejser 2022

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få dine rejsedrømme opfyldt

Ved tilmelding accepterer du vores betingelser

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser