Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 325 325

 

 

Tag på skiferie til nytår

Der er noget helt særligt ved at fejre nytårsaften i Alperne. Det er derfor heller ikke så underligt, at mange mennesker nyder at tage sydpå til Alperne, når vi nærmer os det nye år. Vælger du at benytte dig af Højmark Rejser, kan du nyde alle fordelene ved at bo på vores helt egne hoteller, Alpeffect Hotels. Her er der ekstra fokus på gæsterne, så du kan få den bedst mulige nytårsfest.

Super tilbud på nytårsskiferie med fly fra Billund

 

 

Spar
6.000,-
Wagrain

Grafenberg Resort

 • Priser inkl. drikkevarer til alle
 • Eftermiddagskaffe og kage inkl.
 • SNOWclub og SNOWbreak til børnene

Prisen inkluderer:
Fly fra Billund t/r
Transfer
Ophold
Halvpension inkl. drikkevarer
Liftkort
Dansk guideservice
Pris for 2 voksne og 2 børn

DKK 47.912,- DKK 41.912,-

Bestil nu
Spar
6.000,-
Saalbach

Gästehaus Wechselberger

 • Skiløb til og fra døren
 • Beliggende på solsiden med udsigt over Saalbach
 • Opholdet er med morgenmad

Prisen inkluderer:
Fly fra Billund t/r
Transfer
Ophold
Morgenmad
Liftkort
Dansk guideservice
Pris for 2 voksne

DKK 21.416,- DKK 15.416,-

Bestil nu
Spar
6.000,-
Wagrain

Haus Peregrina, lejligheder

 • Store lejligheder
 • Rolige omgivelser
 • Gratis internet

Prisen inkluderer:
Fly fra Billund t/r
Transfer
Ophold
Ingen forplejning
Liftkort
Dansk guideservice
Pris for 2 voksne og 2 børn

DKK 37.212,- DKK 31.212,-

Bestil nu

 

 

Se alle vores nedsatte nytårsrejser

Klik her

 

 

Super tilbud på nytårsskiferie med fly fra København

 

 

Spar
3.600,-
Ischgl

Hubertusheim

 • Et stenkast fra pisten, centralt i Ischgl
 • Dejlige lejligheder samt værelser
 • Mulighed for halvpension

Prisen inkluderer:
Fly fra København t/r
Transfer
Ophold
Ingen pension
Liftkort
Dansk guideservice
Pris for 2 voksne

DKK 23.196,- DKK 19.596,-

Bestil nu

 

 

Se alle vores nedsatte nytårsrejser fra København

Klik her

 

 

Ekstra stor fleksibilitet i nytåret på udvalgte hoteller

Skal du have julens traditioner klaret inden du skal på skiferie, så har vi lavet et særligt godt tilbud på 4 udvalgte hoteller. Valgfri ankomstdag ved minimum 4 overnatning giver dig fuld fleksbilitet til at få kalenderen til at gå op. 

Start det nye år i de Østrigske Alper

 

 

Forestil dig hvordan du vågner på årets første dag, og noget af det første, du bliver mødt af, er den skønne alpeluft. Lad denne unikke følelse give dig fornyet energi, mens du nyder den flotte natur fri for udskudt nytårskrudt og tomme dåser. 

Årets sidste dag behøver på ingen måde være kedelig, blot fordi du ikke er til de sædvanlige fester med fyrværkeri og drinks hele natten. Du kan eksempelvis bruge dagen på at suse ned af pisterne, inden du om aftenen sætter dig til bords sammen med dine rejsekammerater og de andre gæster. Sæt tænderne i et smagfuldt måltid, der kan være med til at gøre aftenen mindst lige så festlig, som du er vant til hjemmefra.

En fordel ved denne løsning er, at det er helt afstressende. Når du benytter dig af Højmark Rejser, kan vi give dig en nøglefærdig løsning. Det betyder, at du roligt kan lade os tage os af planlægningen, mens du læner dig tilbage og nyder en skiferie i særklasse.

Tag nytårstraditionerne med dig på skiferie

Vælger du at holde nytår på et af Højmark Rejsers egne hoteller, vores såkaldte Alpeffect Hotels, behøver du ikke at frygte, at de danske traditioner forbliver i Danmark. 

På vores hoteller i Østrig og Italien er selve nytårsdag og -aften i traditionernes tro en dag, der er fyldt med underholdning. Du vil blive budt på fantastiske skiløb for øvede såvel som nybegyndere samt ren nytårshygge. Til aften vil der blive serveret en nytårsmenu, du sent vil glemme. Se frem til tre til fire retter afhængigt af dit valg af hotel, og forkæl maven efter en aktiv dag på pisterne.

Vores guider sørger for, at børnene også er i fokus. Derfor vil der ligeledes være underholdning for de unge både under og efter maden. For at give alle den bedst mulige dag, så forsøger vi så vidt muligt at få børnene spist af tidligt på aftenen. Det giver nemlig plads til, at de voksne kan hygge og feste videre efterfølgende. 

Alle vores hoteller sørger for, at der er mulighed for at se nytårstalen klokken 18:00. Du behøver derfor ikke føle, at du skal ændre din måde fejre nytår på, når du tager på skiferie med os. Vi har traditionerne med i tankerne hele vejen, så du kan holde nytår på ski uden bekymringer. 

Hold nytår i Alperne med en Højmark Rejser skiferie

Nytår er en helt særlig højtid, som mange forbinder med fest hele natten. Om du har lyst til at holde dig vågen til den lyse morgen, eller om du hellere vil hoppe ind i det nye år og så tidligt i seng, så hjælper vi dig gerne med at fejre. Derfor sørger vi for, at alle, der har lyst, kan få et glas Prosecco i baren ved nytårsskiftet. Desuden er skisportsområderne kendte for at sende en masse flot fyrværkeri i luften. Dermed er der skabt gode og hyggelige rammer for et helt fantastisk nytår i Alperne.

Den perfekte ferie afhænger naturlig af den enkelte person. Dog har vi hos Højmark Rejser en stor ekspertise, når det kommer til skiferier. Vi elsker nemlig selv at stå på ski, og derfor ved vi også, hvad der er med til at gøre din ferie lidt ekstra god. Blandt andet har vi danske skiskoler, så både øvede og nybegyndere kan få gode minder på pisterne. 

Læs mereMinimér
97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser