Best of Tyrol

En unik rejse for dig der vil opleve hele 2 skiområder på din ferie

Vi byder velkommen til et helt nyt koncept som giver dig mulighed for at udforske to af Østrigs absolut bedste skiområder - Ischgl og St. Anton på en og samme uge. I rejsen indgår alt hvad du behøver: Fly, transfer, gode hoteller, halvpension, liftkort, transport mellem områderne og selvfølgelig den kendte Højmark guideservice.

Du begynder din rejse i enten Ischgl eller St. Anton hvor du får 3 hele skidage. Tirsdag eftermiddag efter endt skiløb, så kører vi dig i taxa fra hotellet til næste skiområde. Transporttiden er ca. 30 minutter. På din næste destination checker du ind på hotellet, bærer din bagage op på værelset, og kan derefter gå i restauranten og nyde et dejligt aftenmåltid. Resten af ugen kan du udforske det nye skiområde frem til det er tid til at vende tilbage mod Danmark om lørdagen.

Dette er den helt perfekte tur for dig der elsker at stå på nye pister, og udforske hele 2 forskellige skiområder på samme ferie. Det er ikke uden grund at både St. Anton og Ischgl er kendt for noget af det bedste skiløb du kan finde i Europa. Nu er det din tur til at opleve begge steder. Rigtig god tur!

 

Best of Tyrol - Ischgl & St Anton på én uge

Vi er stolte af at kunne præsentere en helt unik skitur, der med garanti vil passe selv den mest kræsne skientusiast. Oplev to af Alpernes absolut bedste skisportssteder på én og samme uge! Tilbring halvdelen af ​​ugen i Ischgl og halvdelen af ​​ugen i St Anton, 3 skidage på hvert sted. Du bor selvfølgelig godt på et af vores egne Alpeffect Hotels, hvor der hver dag er en velsmagende halvpension inkluderet.

Turen kan starte i St Anton eller i Ischgl, hvor du står på ski søndag til tirsdag. Du vil derefter vende tilbage til hotellet og hoppe ind i en taxa, der tager dig til din næste destination og hotel. Der tjekker du ind, bærer tingene op på værelset og går ned for at spise aftensmad. Lørdag tager du så en transfer til lufthavnen og rejser hjem. Nemmere bliver det ikke.

Ischgl
Med fantastisk afterski og måske de korteste liftkøer i Østrig er en skitur til Ischgl noget alle skielskere sætter pris på. Her er der fantastisk skiløb på pisterne såvel som udenfor, et utroligt moderne liftsystem og masser af restauranter, butikker, cafeer og barer.

I Ischgl er der 238 km sammenhængende pister at udforske. Der er ikke kun mange pister at vælge imellem, de er varierede og der er virkelig noget for alle niveauer. Over 90 % af systemet er i en højde på over 2.000 meter. Her skal du ikke tænke på liftkøer - du skal blot fokusere på turen.

Her bor du på vores Alpeffect Hotel Abendrot med en af byens bedste beliggenheder, knap 30m til pisterne og 150m til liften. Hotellet er moderne med store værelser. Der er også et wellnessområde med blandt andet sauna. En god halvpension er inkluderet, som starter med en solid morgenmad om morgenen og en lækker fire-retters middag om aftenen.

St Anton

Hvis godt skiløb og snesikkerhed er højeste prioritet på din skitur, vil St. Anton lige være noget for dig! Her kan du finde det måske bedste af begge dele i Alperne. Derudover er byen meget hyggelig og har masser af butikker og restauranter. Hvis du kan lide afterski, er du kommet til det rigtige sted, få skiområder tilbyder så god afterski som St Anton, hvor Mooserwirt er fanebærer.

I St. Anton venter mere end 305 km velpræparerede pister og yderligere 200 udfordrende kilometer off-piste. Skisportsstedet ligger perfekt midt i det enorme Ski Arlberg. Én skiferie er simpelthen ikke nok til at opdage alt det skiløb St. Anton har at byde på. Fra centrum af byen fører gondolerne dig hurtigt op til skiområdet. Her er det højeste punkt Vallugabjergets imponerende top på 2811 meter.

Her bor du på vores Alpeffect Hotel Rosanna, som ligger i hjertet af byen, lige ved siden af ​​den populære gågade. Et hyggeligt hotel med ægte østrigsk charme, der er fyldt med mørke farver og dejligt træværk. Et rigtig hyggeligt hotel, der også har en meget populær cocktailbar, Rosanna Lounge, som hver aften tiltrækker mange besøgende. Opholdet inkluderer halvpension, som starter med en solid morgenmad om morgenen og runder dagen af ​​med en lækker fire-retters middag.

Alt det praktiske

Turen kan starte enten i Ischgl eller St Anton, vi forbeholder os retten til at bestemme i hvilken rækkefølge du besøger områderne i for at optimere vores logistik. Alle udgifter til overnatning, halvpension, liftkort begge steder, transfer til/fra lufthavnen og transfer til næste område er inkluderet. Rejsen kan kun bookes med fly, i få udvalgte uger.

Læs mereMinimér

Her skal du bo

97 325 325 Min billet
Skiferie - Højmark Rejser